Ν Ε Α

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
οπα οπα ενα ενα γιατι χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια βλεπω...

φαγωθηκα εγω να αλλαξουν οι μονομαχιες :eek:m ποτε?

ισα ισα ειπα πως το παιχνιδι καλυπτει αυτους που τις ''τρωνε'' χαρης το επιπεδο μονομαχιας (εν μερει βεβαια)

το να παιζεις σε παραπανω απο ενα κοσμο σε βοηθαει να δοκιμασεις πραγματα στους αδιαφορους για σενα κοσμους μπορει να μπαινεις και μια φορα τη βδομαδα αχρηστο δεν θα ναι ολο και κατι θα θελησεις να δοκιμασεις, οτι αν θες να ευχαριστιεσε πρεπει να παιζεις σε εναν κοσμο πολυ ειναι αυτονοητο δεν ειπα ασχολουμε μπαφαλο οπως κ1

δεν νομιζω να σε εμποδισα να ασχοληθεις με τις μονομαχιες ουτε εσενα ουτε κανεναν δεν ξερω πως τα βγαζεις αυτα τα συμπερασματα


ααα ναι ρε ειναι γερμανικη η εταιρια εεε ναι εχεις δικιο ετσι εξηγητε να τους πουμε να βαλουν καμια μερσεντες στο παιχνιδι να μην τρεχουμε με τα αλογα δεν λεει θα κανουν και διαφημιση την βιομηχανια τους ΕΞΑΙΣΙΟ

οσο για το υστερογραφο 3 το γνωριζω πολυ καλα! ελπιζω να συμβενει και με εσενα το ιδιο :))
 

cord

Ex-The West Team
Η ιδεα για την "αρενα" μονομαχιων απορριφθηκε οριστικα, οποτε δεν χρειαζεται να το συζητουμε αλλο αυτο πλεον.
Ηδη ετοιμαζονται αλλαγες στο συστημα μονομαχιων για τις οποιες θα ενημερωσουμε οταν θα εχουμε νεοτερα.
 

DeletedUser1797

Guest
αντε παει αυτο με την αρενα ευτυχως.... το σινεμα ομως ειναι ακυρο...
 

DeletedUser6637

Guest
κυριε κορντ

εκτος απο τους κοσμους 2,3,4,5

με τους κοσμους αριζονα κ μπαφαλο τι θα γινει?

δεν πρεπει να γινει καποιο πλανο για την μεταφορα τους στον κολοραντο???

ωστε να υπαρχει ο κ1 που δεν ειναι φουλ πρεμ
ο κολοραντο που να ειναι φουλ πρεμ
κ ο νταλας που ειναι καινουριος φουλ πρεμ

πιστευω οτι 3 κοσμοι για ελλαδα ειναι καλα
αυτο που εχετε κανει με τοσους κοσμους ανενεργους κ μισοπεθαμενους ειναι ανουσιος πιστευω

θα σας πω με παραδειγμα τον μπαφαλο που παιζω
η καταταξη εχει 911 παιχτες

οι μισοι απο αυτους ειναι ανενεργοι τελιως

απο τους αλους μισους ΕΝΕΡΓΟΙ 100%
δεν ειναι πανω απο 200

απο την στιγμη που δεν υπαρχει ενδιαφερον κ μεγαλος ανταγωνισμος
γιατι να βαλω κ αλλο πρεμ???

αν σεβεστε ολους εμας που μας αρεσει το γουεστ και εχουμε χωσει λεφτα στους φουλ πρεμ κοσμους καντε κατι αμεσα.......
περιμενω απαντηση
ευχαριστω εκ των προτερων(αν κ πιστευω οτι δεν θα με καλυψετε)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1748

Guest
Μακαρι να ερθετε και ο κολοραντο στα ιδια χαλια ειναι :D
 

DeletedUser6637

Guest
φιλε μου ακουγεται οτι ο κολοραντο ειναι ο ποιο χαλια κοσμος

δεν ξερω αν αυτοι που το λενε ειναι απο την μερια των ηττημενων

αλλα το εχω ακουσει απο πολλους κ αρκετες φορες!!!!!

κατσε να δεις αν δεν γινει συγχωνευση παλεων πρεμιουμ κοσμων,ποσο θα ερημωσει κ ο κολοραντο λογω του νταλας!!!!!!!
 

DeletedUser6152

Guest
Εγω απο οσο εχω δει στην tv απο τα εργα, δεν ειδα να μονομαχουν τον νεκροθαυτη της πολης,τον παπα της ενοριας κτλ.
Μονομαχο vs Μονομαχο εδειχναν παντα.Τωρα αν κανω λαθος θα ειναι επειδη αυτο βλεπω.
Και επειδη μιλαμε για παιχνιδι παντα,σωστο θα ηταν να καλυπτι τους παντες και οχι οι μονομαχοι επειδη τους παιρνει για να ανεβαινουν στην καταταξη να εστιαζουν μονο σε νικες μαιμου.
Εγω θα προτιμουσα αν καποια πολη δεν θελει μονομαχιες να εχει τη δυνατοτητα να μην χτισει νεκροθαυτη.Και ο νεκροθαυτης τωρα σου δινει τη δυνατοτητα να βαρας.Αν δεν υπαρχει δεν βαρας.Το ιδιο θα επρεπε να ειναι και για να σε βαρανε.
Αλλα αυτο να ειναι μονιμο αν δεν χτισεις νεκροθαυτη στην αρχη της πολης.Οχι αν αλλαξεις γνωμη να τον χτισεις.Αν γινει εξαρχης.
Γιατι οι παικτες που ειναι εκτος πολεων και δεν εχουν παρεα καποια στιγμη βαριουντε.Οποτε χανουμε κοσμο.Ειτε σε μαχες,ειτε σε ολα τα υπολοιπα.
Και στον ελληνικο σερβερ δεν μας παιρνει να διωχνουμε παικτες κι ας μην ειναι για μονομαχιες.


αν θελετε σωστη αγρια δυση καντε το σωστα.οχι οπου σας παιρνει.
γιατι αλλο μονομαχος και αλλο ληστης. :wk

αυτη ειναι η αποψη μου.
 

cord

Ex-The West Team
Γεια χαρα!

Μετα απο τα συναρπαστικα σχεδια για τη νεα χρονια, την εκδηλωση του Αγ. Βαλεντινου και τις προετοιμασιες για αλλα σημαντικα επερχομενα χαρακτηριστικα, ειναι ωρα για νεα ενημερωση. Μια και δεν υπαρχουν μεγαλες ενημερωσεις με μακρια κειμενα αλλαγων, ειναι απαραιτητο να σας δωσουμε μια επισκοπηση για του τι συμβαινει. Πολλα συναρπαστικα χαρακτηριστικα ερχονται και ειμαστε ευτυχεις και ενθουσιασμενοι να τα μοιραστουμε μαζι σας.
Ως συνηθως, μπορειτε να κανετε τις ερωτησεις σας για ολα οσα παρουσιαζουμε εδω, με χαρα θα απαντησουμε οσες περισσοτερες μπορουμε.


Γενική ενημέρωση
Συνδιασαμε τα τελευταια νεα με συντομη ανασκοπηση του 2013 και μια πρωτη ματια στα σχεδια μας για το 2014 ανακοινωνοντας τα προηγουμενως. Τωρα, μετα τους πρωτους μηνες του 2014, ας δουμε που βρισκομαστε.

Νωρίτερα φέτος καναμε μια μεγάλη ενημέρωση με την αύξηση των επιπεδων, πολλά νέα αντικειμενα, δουλειες και αποστολες. Οι πρώτοι παίκτες έχουν φτάσει στο επίπεδο των 150 ήδη, αλλά η πλειοψηφία είναι ακόμη απασχολημένη με τη συλλογή αντικειμενων και πόντων εμπειρίας. Επίσης, το επανασχεδιασμένο Shop έχει σχεδόν τελειώσει. Υπάρχουν αυτόματες προσφορες για τα ΣαββατοΚύριακα που τονίζονται επίσης στο περιβάλλον και υπάρχει μια τελευταία αλλαγή που λείπει και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό για τα σχεδια της φετινής χρονιάς είναι τα MPI που είναι επίσης ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή. Μετά από πολλές συναντήσεις για την όψη και τον σχεδιασμό των MPI, έχουμε καταλήξει σε μια απόφαση και θα υπάρχει μια ισομετρική όψη ως προεπιλογή όλων των MPI. Η ισομετρική όψη φαίνεται πολύ πιο ομορφη και κάνει τα MPI να μοιάζουν με ένα μοντέρνο χαρακτηριστικό, προσφέροντας διασκέδαση στο παιχνίδι. Η όψη κορυφής προς τη βάση που χρησιμοποιούμε για τις μάχες οχυρών αυτή τη στιγμή προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα, καθώς και ότι είναι πιο σημαντική για στρατηγικές μάχες, όπως είναι οι μάχες οχυρών. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ολόκληρο το frontend σε πλατφορμα που επιτρέπει να έχουμε δύο διαφορετικές όψεις, ώστε να έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες για εναλλαγή προβολών ή τουλάχιστον να ρίξουν μια ματιά σε ένα στρατηγικό χάρτη για μια καλύτερη εικόνα.

Το κομμάτι του διακομιστή έχει σχεδόν τελειώσει ήδη, αλλά και με τη δομή του διακομιστή δεν κάναμε κανένα συμβιβασμό, φτιάχνοντας ένα ωραίο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να τρέξουμε τα MPI ανεξάρτητα από τον κόσμο ώστε παίκτες από διαφορετικούς κόσμους να μπορούν να παίξουν ένα MPI μαζί. Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να είναι δυνατό να βρει κανείς παίκτες ακόμη και από μικρότερους ποσοτικά κόσμους.

Στοχεύουμε να έχουμε ένα πρώτο καθαρό κομμάτι παιχνιδιού σε λίγες μέρες και όσο το συντομότερο το frontend μας είναι σε ένα επίπεδο που να φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφο (έχουμε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην πλευρά του Backend μέχρι τώρα), θα μοιραστούμε μαζί σας screenshots και φυσικά μια έκδοση προς παίξιμο το συντομότερο δυνατό.


Οχυρό Game Master
Σας δώσαμε μια πρώτη ματιά του οχυρού Game Master στο τελευταίο επεισόδιο της InnoGamesTV ήδη, αλλά θέλουμε να συνοψίσουμε στο τι είναι περίπου αυτό το χαρακτηριστικό. Στη μέση του χάρτη μπορείτε να δείτε ένα νέο οχυρό, το Awesomnia, με ένα ειδικό γραφικό εικονίδιο στον χάρτη. Αυτό το οχυρό θα χρησιμοποιηθεί ως οχυρό για εκδηλώσεις μαχών οχυρών το οποίο, σε σύγκριση με τις κανονικές μάχες οχυρών, έχει ειδικές ρυθμίσεις. Έχουμε αναπτύξει ένα διαχειριστικό εργαλείο που μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά ωραία πράγματα όπως να θέτουμε παραμετροποιημένες απαιτήσεις, περιορίζοντας τον αριθμό των παικτών ανά πλευρά καθώς και τις ανταμοιβές των νικητών της μάχης οι οπίες θα δίνονται αυτόματα. Το πιο πολύπλοκο εργαλείο είναι ο editor προυποθέσεων. Εκεί μπορούμε να περιορίσουμε τους παίκτες που μπορούν να συμμετάσχουν σε μάχες οχυρών. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε για παράδειγμα να έχουμε μια μάχη οχυρού με 140 παίχτες επιπεδου 10, εναντίον 10 παικτών επιπέδου 100, ή τυχοδιώκτες έναντιον στρατιωτών, ή ένα συνδυασμό και των δύο. Έχουμε επίσης την δυνατότητα να περιορίσουμε τις συμμετοχές σε συγκεκριμένες πόλεις ή συμμαχίες, έτσι ώστε να είναι δυνατό να οργανωθούν ειδικές μάχες οχυρών για τους παίχτες.

Οι πρώτες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σύντομα ή έχουν ήδη ξεκινήσει και αναζητούμε περισσότερες ιδέες για συναρπαστικές μάχες/εκδηλώσεις οχυρού και από εσάς.


Κόσμοι Ταχύτητας
Τώρα, αυτό είναι ένα θέμα που έχουμε συζητήσει πολύ εσωτερικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, αλλά έχει πάντα τεθεί στο περιθώριο και πάλι λόγω των τεχνικών και σχεδιαστικών θεμάτων. Μας ενθουσίαζε πάντα η ιδέα της ύπαρξης κόσμων ταχύτητας ή κόσμους εκδηλώσεων για το The-West, αλλά ποτέ δεν βρήκαμε τη σωστή προσέγγιση. Επειδή εσείς, οι παίκτες, το έχετε ζητήσει αυτό αρκετά συχνά και για τόσα πολλά χρόνια, επειδή ακόμα αγαπάμε την ιδέα και επειδή θέλουμε να αρχίσουμε νέους κόσμους πιο τακτικά, χωρίς να κλέβουμε παίκτες από άλλους κόσμους, θέλουμε να κάνουμε τους κόσμους ταχύτητας πραγματικότητα αυτό το έτος και θα είναι το επόμενο μεγάλο χαρακτηριστικό μας μετά τα MPI. Αυτή τη στιγμή οι σχεδιαστές μας είναι απασχολημένοι με σχέδια προς αυτή τη κατεύθυνση και έχουμε δημιουργήσει μερικές λεπτομέρειες ήδη: Ένας κόσμος ταχύτητας πρέπει να τρέξει για περίπου 1-3 μήνες. Κάθε γύρος ταχύτητας θα έχει έναν στόχο. Οι στόχοι θα στην αρχή είναι αρκετά απλοί, όπως την επίτευξη συγκεκριμένου επιπεδου, νίκες σε x μονομαχίες ή την εύρεση συγκεκριμένων αντικειμένων. Αργότερα θα προσθέσουμε επίσης multiplayer στόχους, όπως x πόντους πόλης ή να έχουν στη κατοχή τους ένα ορισμένο αριθμό οχυρών. Εάν δούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και σας αρέσουν οι κόσμοι ταχύτητας θα επεκτείνουμε τους στόχους σε πιο σύνθετους και θα οργανώσουμε κόσμους διασκέδασης όπως "ο τελευταίος επιζών" το οποίο σημαίνει ότι θα είστε εκτός παιχνιδιού, όταν λιποθυμήσετε και ο τελευταίος επιζών κερδίζει. Φυσικά, εμείς θα πρέπει να προσαρμόσουμε τη μηχανική του παιχνιδιού για αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ διασκεδαστικό !


Νέο Φόρουμ
Η πρώτη έκδοση του νέου φόρουμ της κοινότητας μας (όχι φόρουμ πόλης!) έχει ολοκληρωθεί. Βασίζεται στην τελευταία έκδοση του λογισμικού vbulletin 5.1, η οποία είναι πολύ πιο ασφαλής και παρέχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Το πιο ενδιαφέρον μέρος για εσάς όμως, θα είναι ο νέος σχεδιασμός. Ο παλιός σχεδιασμός του φόρουμ μας είναι πολύ βασικός. Μερικά χρώματα εδώ και εκεί, τυπικά emoticons και μια "ωραία" επικεφαλίδα. Το νεό forum μας θα φανεί πολύ πιο όμορφο, πιο μοντέρνο και πιο ελκυστικό συνολικά, χωρίς να χάσει την απλότητα και την καθαρότητα. Είμαστε ακόμα σε δοκιμές για να βεβαιωθούμε πως θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές και διορθώσεις, αλλά προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το φόρουμ του Beta σε λίγες εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε το νέο στυλ του φόρουμ όσο το δυνατόν συντομότερα.


Όρια Μπάρας Φίλων
Όπως γνωρίζετε υπάρχει ένα όριο το πόσους παίκτες μπορείτε να προσκαλέσετε ως φίλους στο παιχνίδι. Αυτό είναι σημαντικό για εκδηλώσεις όπως η εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου, όπου είχατε ένα πλεονέκτημα στο να έχετε πολλούς φίλους. Δυστυχώς, υπήρχε τρόπος παράκαμψης του οριου, γιατί αυτή τη στιγμή ο έλεγχος γινόταν κατά την αποστολή ενός αιτήματος φιλίας. Παρόλα αυτά, κατά την αποδοχή φίλίας, το όριο δεν ελέγχόταν έτσι ώστε να μπορούσατε να αποδεχθείτε αιτήσεις φιλίας ακόμα κι αν είχατε ήδη 100 φίλους. Αυτό θα διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες που έχουν πάνω από 100 φίλους + εκκρεμείς αιτήσεις φίλων θα χάσουν φίλους ή αιτήσεις. Το σύστημα θα διαγράψει αυτόματα τους φίλους με βάση το πότε εστάλησαν τα αιτήματα φιλίας. Οι τελευταίες αιτήσεις θα διαγραφούν μέχρι να απομείνουν μόνο 100. Αν θέλετε να αναδιοργανώσετε τη λίστα των φίλων σας πριν από την αναβάθμιση μπορείτε φυσικά να το κάνετε.


Ανυπομονούμε για τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις ιδέες σας. Πείτε μας τι νομίζετε για αυτά τα θέματα, αλλά όπως πάντα: Τίποτα εδώ δεν είναι οριστικό και μπορεί ακόμη να αλλάξουμε τα σχέδια και τις ιδέες μας.
Οτιδήποτε γράφεται εδώ, αξιολογείται και μεταφέρεται πάντα για περαιτέρω αξιολόγηση.
Γι 'αυτό, αναμένουμε ιδιαιτέρως και τη δική σας συμβολή.
 

DeletedUser4530

Guest
Κόσμοι Ταχύτητας
Επειδή εσείς, οι παίκτες, το έχετε ζητήσει αυτό αρκετά συχνά και για τόσα πολλά χρόνια, επειδή ακόμα αγαπάμε την ιδέα και επειδή θέλουμε να αρχίσουμε νέους κόσμους πιο τακτικά, χωρίς να κλέβουμε παίκτες από άλλους κόσμους, θέλουμε να κάνουμε τους κόσμους ταχύτητας πραγματικότητα αυτό το έτος και θα είναι το επόμενο μεγάλο χαρακτηριστικό μας μετά τα MPI.

απο ατο αποσμασμα αυτο επισημαινω δυο πραγματα κι απορω:
1. τοσο καιρο που μπαινω φορουμ αυτο που φωναζουν στην πλοιοψηφια οι παικτες ειναι ΟΧΙ στην δημιουργια νεων κοσμων διοτι ειναι η αιτια ερημωσης των προηγουμενων. πως λοιπον το ζηταμε αρκετα συχνα και μαλιστα χρονια τωρα;! εκτος αν λαμβανετε υποψη την αποψη 2-3 ατομων που ισως το εχουν ζητησει και παραβλεπετε τα σχολια και τα τις αποψεις των περισσοτερων.
2. πως γινεται να μην κλαπουν οι παικτες απο τους αλλους κοσμους οταν για αλλη μια φορα θα τρεξουν ολοι εκει αφηνοντας ερημους τους προηγουμενους;
εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν αποψεις οχι μονο να μην υπαρχουν αλλοι κοσμοι αλλα να ενωποιηθουν οι κοσμοι σε 2, πρεμ και μη πρεμ ωστε οι λιγοι παικτες που εχουν απομεινει στο παιχνιδι γενικα να συσπηρωθουνε! μην προσπαθειτε να πλασαρετε κατι σαν δικο μας αιτημα ενω δεν ειναι απ την στιγμη που εχουν παρθει αποφασεις απ την εταιρεια για ανοιγμα νεων κοσμων!

Οχυρό Game Master
το οχυρο στο κεντρο του χαρτη εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα! ΔΕΝ ειναι χτισμενο. οσο υπαρχει αυτη η κατασταση τοτε οι αμυνομενοι θα χανουν στην πλοιοψηφια των μαχων για ευνοητους λογους. χτιστε το στο μαξιμουν για να υπαρξει μια ισοροπια στις μαχες.
 

cord

Ex-The West Team
xryma > Το κειμενο αυτο αναφερεται σε νεους κοσμους ταχυτητας και οχι σε κανονικους κοσμους.
Αυτο το ειδος κοσμων δεν εχει να κανει με τους κανονικους κλασσικους κοσμους μια και θα εχει εξαρχης προυποθεσεις και η διαρκεια τους λογικα θα ειναι πολυ πιο συντομη.
 

DeletedUser6275

Guest
αυτο το ΜΡΙ τι ειναι αρχηγε; γιατι χαθηκαμε με τις συντομογραφιες...

Τα σουπερ σετακια ομως πιστα στο ραντεβου τους ειναι παλι εδω! :w
 

cord

Ex-The West Team
Andrew Stewart > Δες εδω, στην αντιστοιχη παραγραφο.

f1 button > Η αναβαθμιση θα γινει την επομενη εβδομαδα, για ακριβη ημερομηνια θα υπαρξει αναλυτικη ανακοινωση.
 

DeletedUser6637

Guest
συνιθισε η γρια στα συκα κ τωρα της κακοφενεται!!!!

κυριε κορντ μας δουλευεται κανονικα ετσι?

ο αριζονα κ ο μπαφαλο ειναι μισοπεθαμενοι
αργοπεθαινει κ ο κολοραντο

κ μας ανακοινωνεται οτι θα ανοιξει καινουριος mpi κοσμος?

τα παραπονα μας να γινει κατι με τους παλιους πρεμιουμ κοσμους
ειτε να συγχωνευτουν,ειτε να μεταφερθουν σε εναν καινουριο κοσμο
,ειτε καποια προταση εναλακτικη.......το κανατε γαργαρα ετσι?

γνοριζω οτι ουσιαστικη απαντηση δε θα παρω
 

DeletedUser1797

Guest
καλησπερα, το σινεμα θα μπει τελικα? μακαρι οχι γιατι ειναι εκτος θεματος με την αγρια δυση αν και υπαρχουν ηδη τα επιτευγματα εδω και πολυ καιρο..
 

DeletedUser

Guest
Κόσμοι Ταχύτητας


απο ατο αποσμασμα αυτο επισημαινω δυο πραγματα κι απορω:
1. τοσο καιρο που μπαινω φορουμ αυτο που φωναζουν στην πλοιοψηφια οι παικτες ειναι ΟΧΙ στην δημιουργια νεων κοσμων διοτι ειναι η αιτια ερημωσης των προηγουμενων. πως λοιπον το ζηταμε αρκετα συχνα και μαλιστα χρονια τωρα;! εκτος αν λαμβανετε υποψη την αποψη 2-3 ατομων που ισως το εχουν ζητησει και παραβλεπετε τα σχολια και τα τις αποψεις των περισσοτερων.
2. πως γινεται να μην κλαπουν οι παικτες απο τους αλλους κοσμους οταν για αλλη μια φορα θα τρεξουν ολοι εκει αφηνοντας ερημους τους προηγουμενους;
εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν αποψεις οχι μονο να μην υπαρχουν αλλοι κοσμοι αλλα να ενωποιηθουν οι κοσμοι σε 2, πρεμ και μη πρεμ ωστε οι λιγοι παικτες που εχουν απομεινει στο παιχνιδι γενικα να συσπηρωθουνε! μην προσπαθειτε να πλασαρετε κατι σαν δικο μας αιτημα ενω δεν ειναι απ την στιγμη που εχουν παρθει αποφασεις απ την εταιρεια για ανοιγμα νεων κοσμων!

Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το κείμενο δεν απευθύνεται μόνο στους Έλληνες παίχτες αλλά σε όλο τον κόσμο.Και μπορεί εδώ οι κόσμοι μας να μην πάνε καλά, απ ότι ακούω όμως στο εξωτερικό μια χαρά ζωντανοί είναι οι κόσμοι οπότε μπορεί και να υπάρχει λαός που ζητά νέους κόσμους (πέρα από τους κόσμους ταχύτητας)
 

cord

Ex-The West Team
Vagos The Greek > Oπως απαντησα και στον xryma, δεν υπαρχουν βλεψεις για νεο κοσμο. Οι κοσμοι αυτοι ειναι κοσμοι ταχυτητας μονο με συγκεκριμενες προυποθεσεις επιτευξης ή και χρονου και δεν εχουν να κανουν με εναν κανονικο κοσμο σαν αυτους που εχουμε ηδη.

magos69 > Το σινεμα δεν θα προστεθει στους Ελληνικους κοσμους.

stelios 82 > Ηδη βρισκομαστε σε συνομιλες με την εταιρεια για να δουμε αν ειναι εφικτη η μετακινηση και απο καποιους αλλους κοσμους προς καποιους αλλους και αν υπαρξει κατι νεοτερο θα το ανακοινωσουμε.
Οσο για τα mpi, δεν προκειται για νεους κοσμους αλλα για προσθετο χαρακτηριστικο σε ολους τους κοσμους που υπαρχουν ηδη, οπως π.χ. οι μαχες οχυρων. Κανεις δεν εχει αναφερει οτι θα ανοιξει νεος κοσμος.
 

DeletedUser4530

Guest
σχετικα με ενοποιηση κοσμων, για τους ελληνικους σερβερς, αν κι εφοσον ζητηθει στην πλοιοψηφια απο τους παικτες, υπαρχει δυνατοτητα ενωσης η οχι;
 

DeletedUser6637

Guest
ωραιος ο κυριος κορντ

επιτελους
μπηκε το νερο στο αυλακι
τοσο ωραιο παιχνιδι κ οι νεκροι κοσμοι το κανουν βαρετο

η καλυτερη διαφιμηση του παιχνιδιου,ειναι απο τους παιχτες που το χερονται....
 

DeletedUser6637

Guest
ενωση κοσμων

εγω θεωρω οτι η ιδανικοτερη λυση

ειναι να ενωθουν
ο αριζωνα,μπαφαλο κ κολοραντο
 

DeletedUser1797

Guest
αρα θα φυγουν και τα επιτευγματα του σινεμα, σωστα??

παιδια οι κοσμοι ταχυτητας ειναι κατι καλο, θα δωσει ενδιαφερον..δεν θα χρειαζεται να κανεις τα ιδια και τα ιδια καθε φορα που ανοιγει νεος κοσμος..
και αυτο με τα οχυρα ειναι ωραιο γιατι θα μπορει η διαχειριση για παραδειγμα να δωσει 10 δωρα σε μικρα επιπεδα και να μην το χαλανε τα μεγαλα..

συμφωνω πως χρειαζεται συγχωνευση..οχι απλα μεταφορες..ετσι θα εχει ενδιαφερον..
 
Κορυφή