Νέα Έκδοση Νεο συστημα δουλειών στην εκδοση 2.04

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Σχεδιάζουμε να εισάγουμε κάποιες μεγαλύτερες αλλαγές στο σύστημα εργασίας με την εκδοση 2.04. Οι δουλειες θα ξεκλειδωνονται ανάλογα με το επίπεδο του παίκτη και οχι πλεον με τις ικανοτητες/ιδιοτητες.

Ο υπολογισμός των ανταμοιβών θα αλλάξει. Για να μετρουν ακόμη οι ικανοτητες/ιδιοτητες, πολλες δουλειες θα εχουν ενα malus για όλες τις αξίες, όπως η εμπειρία, ο μισθος και η δυνατοτητα ευρεσης αντικειμενου/προιοντος. Το malus θα εξαφανίζεται όταν καποιος παιχτης θα φτανει τους νεους απαιτουμενους ποντους εργασιας.

Επιπροσθετως, η οθονη των δουλειων θα αλλαξει. Θα υπαρχουν αστερια που θα δειχνουν το επιπεδο που βρισκεται/χρειαζεται καποιος για μια συγκεκριμενη δουλεια. Για παραδειγμα, ενας παιχτης θα εχει 3 αργυρα αστερια στο "Ψαρεμου ποταμιου" ή 1 χαλκινο αστερι στον "Αγελαδαρη". Αποκτωντας νεα αστερια (για τα οποια θα χρειαζονται ποντοι δουλειας) οι ανταμοιβες της δουλειας θα αυξανονται.

Θετικα: Οι παιχτες δεν θα "κολλανε" πλεον σε αποστολες γιατι σε ενα επιπεδο θα μπορουν να κανουν ολες τις δουλειες (ακομη και αν δεν θα λαμβανουν μεγαλες ανταμοιβες απο καποιες λογω του malus) και ετσι θα ειναι πιο ευκολο να εξισορροπήσουν τις αποστολες αφου θα μπορουν να αντιστοιχιζονται σε ενα επιπεδο. Αυτο θα ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο για τους νεους παιχτες. Οι οπτικες αλλαγες ελπιζουμε πως θα δωσουν καλυτερη αισθηση στους παιχτες οταν θα βλεπουν πως θα εχουν φτασει σε ενα νεο επιπεδο αστεριων.

Αρνητικα: Η εξισορροπηση ικανοτητων/ιδιοτητων θα ειναι πιο αδυνατη μια και ολοι θα μπορουν να κανουν ολες τις δουλειες. Παρολα αυτα, θα ειναι χρησιμη στους παιχτες μια και δεν θα εχουν malus!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή