Ανακοίνωση Νέο παιχνίδι απο την InnoGames

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Η InnoGames ανοίγει την πύλη στον μαγικό κόσμο του τελευταίου παιχνιδιού στρατηγικής της.
Άνοιξε πριν λίγες ωρες, στις 20 Ιανουαρίου 2015, ο κλειστός κόσμος beta του παιχνιδιού στρατηγικής φαντασίας, Elvenar.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με ένα μέτριο αριθμό παιχτών για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του διακομιστή, πριν περισσότερα κλειδιά συμμετοχής δοθούν σε περισσότερους ενδιαφερόμενους παίχτες. Προκειμένου να ενταχθείτε στον beta ως ένας από τους πρώτους, οι προ-εγγεγραμμένοι παίκτες θα πρέπει να ελέγξουν για ένα e-mail που θα περιέχει το beata κλειδί τους. Η InnoGames δίνει επίσης κλειδιά από την πρώτη παρτίδα μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, όπως το Facebook.
Ο κλειστός beta του Elvenar θα ξεκινήσει ως παιχνίδι browser και κινητών τηλεφώνων όπως έχει προγραμματιστεί. Το παιχνίδι κινείται σε ανεξερεύνητα εδάφη και οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν μια ακμάζουσα πόλη και να επιλέξουν μεταξύ ξωτικών ή ανθρώπων ως φυλή εκκίνησης. Η εστίαση έγκειται στην οικοδόμηση και ενίσχυση μιας πόλης, αλλά και το εμπόριο ή την εξερεύνηση του παγκόσμιου χάρτη. Η επιλογή μεταξύ των ξωτικών και των ανθρώπων επηρεάζει την εξέλιξη των πόλεων και των κατοίκων καθώς και ποιες τεχνολογίες και μονάδες έχουν στη διάθεσή τους.
Τα ξωτικά ζουν και αναπνέουν με μαγεία και υπάρχουν σε στενή αρμονία με τη φύση, ενώ οι άνθρωποι είναι φιλόδοξοι και αποφασισμένοι μηχανικοί. Μεταξύ διαχείρισης πόρων, ανύψωση κτιρίων και ξεκλειδώματος νέων προνομίων, οι παίκτες θα πρέπει επίσης να προσέχουν τον multiplayer χάρτη.
Εκεί μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους γείτονες, να εξερευνήσουν νέες επαρχίες και να ξεκλειδώσουν διάφορα ισχυρά τεχνουργήματα πολεμώντας με NPC. Οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε διάφορα πεδία μάχης. Οι στρατηγικές μάχες είναι τρισδιάστατες, με έως και 20 διαφορετικά τέρατα και τύπους μονάδων, που κάνουν κάθε συνάντηση μοναδική και βαθιάς τακτικής.

Με περισσότερα από 150 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, η InnoGames είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και παρόχους υπηρεσιών online παιχνιδιών στον κόσμο. Η εταιρεία που εδρεύει στο Αμβούργο έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες με παιχνίδια όπως το Tribal Wars, Forge of Empires και Grepolis.

https://beta.elvenar.com/

announcment_screen_CBT_Start.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή