Ανακοίνωση Νέες αλλαγές 2023

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator

Σχέδια για το μέλλον​


Γεια χαρά Καουμπόηδες και Καουμπόισσες!

Σε λιγότερο από ένα μήνα, το The West θα γιορτάσει τα δεκαπέντε χρόνια του, τα οποία θέλουμε να γιορτάσουμε εκτενώς. Για να δείξουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το πενταετές σχέδιο μας, το Μέλλον του The West 2023-2027. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των επερχόμενων ιδεών μας, ταξινομημένες ανά κατηγορίες. Ωστόσο, κατανοήστε ότι δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή χρονοδιαγράμματα για τις προγραμματισμένες αλλαγές.

Περιπέτειες
Θα φέρουμε έναν νέο χάρτη, με ένα επιπλέον κτίριο:

AbenteuerNeu.png


Εργασίες
Προκειμένου να διασφαλιστεί ένας καλός ρυθμός ύπνου με την προχωρημένη ηλικία της κοινότητας των παικτών, θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 23:00 και 07:00. Εκείνες τις ώρες θα βρεθείτε αυτόματα στο ξενοδοχείο και δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο παιχνίδι.

Μονομαχίες
Οι παίκτες που δεν είναι μέλη κάποιας πόλης θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε μονομαχίες. Για να αντιστάθμιση, θα επαναφέρουμε τις λιποθυμίες από ζημιά σε εργασίες. Επιπλέον, το επίπεδο μονομαχίας θα εξαλειφθεί εντελώς χωρίς κάποια αντικατάσταση. Θα μπορείτε να μονομαχήσετε αντιπάλους +-25 επιπέδου από το επίπεδό σας.

Επιτεύγματα
Επίσης στο μέλλον θέλουμε να σας παρουσιάσουμε περισσότερα επιτεύγματα. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις ιδέες μας από τα επιτεύγματα με τίτλο και περιγραφή:

Τίτλος ΕπιτεύγματοςΠεριγραφή
Βασιλιάς αιτήσεωνΔημιουργία 100 αιτήσεων υποστήριξης.
Αυτό δεν επιτρέπεται!Αναφέρετε 1000 μηνύματα μέσω του συστήματος προσβολής.
Ποιος; Εγώ; Ποτέ!Λάβετε 50 αναφορές από άλλους παίκτες.
Χρόνια και ζαμάνιαΕπιστροφή στο παιχνίδι μετά από έναν χρόνο απουσίας.
ΠάπαςΠροσευχηθείτε για ένα μήνα συνεχόμενα κάθε φορά που προσεύχεστε.
ΧρυσοθήραςΛάβετε 10.000 Σβόλους μέσω του μπόνους σύνδεσης.


Εκδηλώσεις
Εκτός από τις προηγούμενες γνωστές μας εκδηλώσεις, θα υπάρχει τώρα μια εκδήλωση Ανάληψης, ένα Φεστιβάλ των Φώτων και μια εκδήλωση για το Ραμαζάνι. Υπάρχουν επίσης κοινοτικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον Χάνουκα και την Κινεζική Πρωτοχρονιά.

Μάχες οχυρών
Οι μάχες οχυρών έχουν ήδη δει πολλές αλλαγές πρόσφατα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις μάχες οχυρών. Οι προγραμματισμένες αλλαγές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
  • Οι μάχες οχυρών, όπως και οι μονομαχίες, θα έχουν στο μέλλον μια συλλογή με ήχους πυροβολισμών σε πραγματικό χρόνο.
  • Η διάρκεια των μαχών οχυρών θα προσαρμόζεται στη διάρκεια των πραγματικών μαχών από εδώ και στο εξής. Από εδώ και πέρα, ένας γύρος μάχης οχυρού θα διαρκέσει μία εβδομάδα.
  • Τώρα μπορείτε να κατασκευάσετε πολιορκητικές μηχανές στην Επίθεση και παγίδες στην Άμυνα, αφού ανακοινωθεί μια μάχη οχυρού. Με τις πολιορκητικές μηχανές έχετε τη δυνατότητα να χτυπήσετε παίκτες στη 2η σειρά. Εάν πατήσετε κάποια παγίδα, θα χάνετε έως και το 20% της μέγιστης υγείας του παίκτη σας.
Αποζημίωση για τον πληθωρισμό
Το σύστημα τιμών στο παιχνίδι δεν έχει προσαρμοστεί στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς εδώ και πολύ καιρό. Τώρα το αλλάζουμε με αυτές τις δύο αλλαγές:
  • Οι τιμές αγοράς και πώλησης όλων των αντικειμένων του παιχνιδιού θα αυξηθούν με έναν πολλαπλασιαστή x2 της τρέχουσας τιμής.
  • Επιπλέον, από όλους τους παίκτες θα αφαιρεθεί το 35% της τρέχουσας περιουσίας τους στην τράπεζα, με ελάχιστον ποσό 2.000.000 $. Εάν οι παίκτες χρεωθούν έως και αρνητικό ποσό, μπορούν εύκολα να το ξεπληρώσουν πουλώντας αντικείμενα και κάνοντας δουλειές.
Νέα Επίπεδα
Προβλέπεται επέκταση στο επίπεδο 300 για το τέλος της προγραμματισμένης περιόδου μας. Δύο από τις νέες εργασίες ονομάζονται: Χάιδεμα γατών και Τηλεργασία. Μόλις φτάσετε στο 300ο επίπεδο, μπορεί να επιλεγεί μια δεύτερη κατηγορία χαρακτήρα. Επιπλέον, τα αντικείμενά σας θα μπορούν να αναβαθμιστούν έως και το επίπεδο 10.

Level300.png


Πόλεις
Για τις πόλεις, θέλουμε να σας δώσουμε περισσότερες επιλογές στο μέλλον, τόσο οπτικά όσο και κοινωνικά. Αυτό περιλαμβάνει:
  • Επέκταση πόλεων: Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χώρο για την πόλη σας και έτσι να αναδιατάξετε τα κτίρια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
  • Εκλογές Δημάρχου: Οι Ιδρυτές μιας πόλης θα καθοριστούν σύντομα και δημοκρατικά. Την 1η Ιανουαρίου και την 1η Ιουνίου θα ξεκινά η εξάμηνη θητεία του Δημάρχου. Ο δήμαρχος εκλέγεται στις 15 του προηγούμενου μήνα μέσω ενός εργαλείου εσωτερικής ψηφοφορίας της πόλης. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της πόλης. Ωστόσο, ένας παίκτης δεν μπορεί να κατέχει την θέση του δημάρχου για περισσότερες από δύο θητείες.
  • Ο νεκροθάφτης μπορεί να αναβαθμιστεί έως το επίπεδο 5. Με το επίπεδο 5 υπάρχει η δυνατότητα αγοράς προστασίας μονομαχίας για ομόλογα ή σβόλους.
Αναμένουμε τα σχόλιά σας σχετικά με αυτές τις μεγάλες αλλαγές στο νήμα συζήτησης.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κορυφή