Πώληση Νέα Πώληση - Σετ Τζογαδόρου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Η άγρια δυση μπορεί να είναι σκληρή και δύσκολη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους που κρύβει με στυλ!

Από τις 17 ως τις 19 Μαρτίου (11:00) νέα αντικείμενα θα βρίσκονται για σας στο UP Shop. Εξαλλου, μονο και το οτι φαινεστε πολυ πιο ωραια βοηθαει στην αντιμετωπιση καθε κινδυνου που μπορει να βρειτε στα ταξιδια σας.

Το σετ της πωλησης ονομαζεται "Σετ Τζογαδορου" και αποτελειται απο 3 αντικειμενα για 1500 σβολους το καθενα. Με όπλο μονομαχίας και οχυρού εξοπλισμένα θα έχετε επιπλέον σετ μπόνους!


Τα αντικειμενα του σετ "Τζογαδορου"

Πεντε Ασσοι (Οπλο μονομαχιας εξ επαφης)
Sale_weapon_hand_93.png

Μικρο Περιστροφο (Οπλο μονομαχιας αποστασης)
Sale_weapon_shot_93.png


Μουσκετο Βερβερινου (Οπλο Οχυρου)
Sale_rifle_93.png


Δείτε τον τύπο αυτόν!!

Επιπρόσθετα, κατα τη διαρκεια της πωλησης αυτης, θα υπαρχουν 3 αντικειμενα διαθεσιμα στο UP Shop τα οποια ξεκλειδωνουν νεα μερη αβαταρ για τον χαρακτηρα σας. Δειτε τα:

sale_2016_1_dummy_melee.png
sale_2016_1_dummy_ranged.png
sale_2016_1_dummy_rifle.png


Αυτα, ειναι διαθεσιμα για 200 σβολους το καθενα. Μετα την αγορα, θα βρειτε ενα αντικειμενο στα αποθεματα σας το οποιο ξεκλειδωνει το μερος αβαταρ μετα τη χρηση του.


Ολα μαζι!

Τελευταιο αλλα οχι λιγοτερο σημαντικο, υπαρχει και μια θήκη διαθεσιμη με 3500 σβολους η οποια περιεχει και τα τρια αντικειμενα αλλά και τα τρια μερη αβαταρ.
chest_73.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή