ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4530

Guest
μου αρεσει που η εταιρεια αφουγκραζεται τους παικτες, οταν βγαζει νεες αποστολες που απαιτουν κατασκευες απο αλλα επαγκελματα και μαλιστα με περιορισμο χρονου. εχουμε φτασει σε σημειο να παρακαλαμε και να υποχρεωνομαστε σε συμπαικτες μας για μερικα κραφτ, η να βαλουν αντικειμενα που ειναι σε πολεις οπως 3 κρουστικα τουφεκια ακριβειας για την ολοκληρωση αποστολων. και το κακο ειναι οτι πλεον εχουμε μεσα σε λεγες μερες να τελειωσουμε οχι μια αλλα παραπανω, με τετειες αποστολες που τελικα δεν θα προλαβαινουμε. χωρια που ζητανε προυποθεσεις οπως λιποθυμια npcs που αν δεν εισαι μονομαχος δεν λιποθυμανε, η να κερδισεις περιπετεια που αν δεν εισαι οργανωμενος με αναλογο εξοπλισμο δεν εχεις ελπιδα να κερδισεις μια περιπετεια κανοντας αλλους να περνουν μονιμα νικες.
αναρωτιεμαι (παλι). τελικα η αποστολες μπαινουν για να μην τις ολοκληρωνουμε;
και σαν να μην εφταναν αυτα, ενω εδω τουλαχιστον στην ελλαδα φωναζουμε οι περισσοτεροι "ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ" η εταιρεια φυσικα αγνοωντας μας ανοιγει ακομα εναν. φυσικα μπηκα αλλα οχι για να παιζω σοβαρα αλλα για να κοψω κινηση.
και δυστυχως το γουεστ γινεται ολο και για λιγοτερους παικτες....
 

dimitrisCh

Μέλος
Είναι, γιατί, αυτοί που σκέφτονται τις αποστολές και γενικότερα αυτοί που φτιάχνουν το TW, δεν παίζουν σε κανονικούς κόσμους, αλλά κάνουν απλές δοκιμές σε δοκιμαστικούς κόσμους, με έτοιμους φτιαγμένους παίκτες. Ποτέ δεν ξεκίνησαν έναν παίκτη από το 0 επίπεδο για να τον φτάσουν στο 150 επίπεδο.
 

DeletedUser4530

Guest
ωφειλω να πω παντως οτι απο μερους διαχειρησης εγινε μια προσπαθεια να βοηθησουν δινοντας στους νεκρους κοσμους αντικειμενα αποστολων. ομως αυτο δεν φτανει διοτι εκτος του οτι ξεκινησε αργα, απ την αλλη (απο οτι καταλαβα) ενα μονο ατομο να μπαινει σε 4-6 κοσμους οποτε μπορει δεν ειναι αρκετο. η προθεση φυσικα υπηρχε αλλα δεν φτανει μονο αυτη. προσωπικα δεν εχω παραπονο βοηθηθηκα απιστευτα, αλλιως αμφιβαλω και του χρονου αν ολοκληρωνα τις αποστολες. μιλαω στο συνολο. να σημειωσω επισης οτι ακομα και σε ενεργους κοσμους δυσκολευομαι να βρω βοηθειες. και μια παρατηρηση για τους παικτες: βλεπετε και λιγο το γενικο τσατ ωστε να βοηθατε. μην περιμενετε απο ψιθυρους η μηνυματα να ενεργοποιηθειτε. και αν δεν βοηθηθουμε μεταξυ μας πως περιμενουμε να βοηθηθουμε απο την διαχειρηση η την εταιρεια;! να σημειωσω επισης οτι υπηρξε ανταποκριση απο παικτες αλλα ειναι κουραστικο να πρεπει να ενεργοποιησει καποιος εναν εναν με ψιθυρο η πμ.
ευχαριστω τον μαστερ για τις βοηθειες διοτι δεν θα τα καταφερνα. ελπιζω σε αναλογες αποστολες να ειστε περισσοτεροι, νωριτερα (ισως απο την αρχη της περιπετειας) και περισσοτερες ωρες ον. φυσικα δεν γινεται να ειναι καποιος πανω απο ενα pc για το ποτε.... για αυτο πρεπει να ειναι περισσοτεροι οι μαστερ (η οποιοι) που θα ειναι ον.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6531

Guest
@xryma , αυτά που λέτε είναι σωστά... για να υπάρξει όμως η πλήρης εικόνα των πραγμάτων, θα έπρεπε να αναφέρετε και πως βρήκατε αυτά τα προϊόντα στους πλέον κλειστούς κόσμους..

Σαν παίκτης που παίζει ενεργά σε έναν απο αυτούς τους κόσμους, γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά την εύρεση κάποιου συμπαίκτη για να σου κάνει εξυπηρέτηση στο craft και με επηρεάζει και εμένα αυτό. Ειδικά όταν κάποια απο τα προϊόντα που ζητάνε οι αποστολές, δεν τα φτιάχνει κανείς στον κόσμο 4 (π.χ ζώνη πυρομαχικών, ρακόμελο)...
Για να βοηθήσω την κατάσταση, προσφέρθηκα εθελοντικά να αναλάβω εναν Game Master Player και να μοιράζω αυτά τα προϊόντα που δεν τα φτιάχνει κανείς στους κλειστούς κόσμους... Είναι μια διαδικασία που απαιτεί κάποιον χρόνο και δεν έχω κάποιο όφελος από αυτό.. Το κάνω για την κοινότητα..
Αν δεν κάνω λάθος, δόθηκαν και σε εσάς χωρίς καμια εξαίρεση όλα τα προϊόντα που ζητήσατε, καθώς και τα κρουστικά τουφέκια για να προχωρήσετε τις αποστολές σας..
Αυτό που αρνήθηκα να κάνω είναι να δώσω προϊόντα στον κόσμο Colorado, μιας και είναι κόσμος με πολυ πληθυσμό και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσει κανείς δυσκολία να βρει αυτό που ψάχνει.. Και μενα μου πήρε χρόνο να βρω κάτι που έψαχνα αλλά το βρήκα.. Ίσως θα έπρεπε να είστε λίγο πιο επίμονος, να πιάσετε κάποιον σε ψίθυρο αντι να ψάξετε στο σαλούν, ή όπως σας είπα και στο παιχνίδι που μιλήσαμε να γίνετε μέλος κάποιας πόλης/συμμαχίας...
 

DeletedUser6531

Guest
ομως αυτο δεν φτανει διοτι εκτος του οτι ξεκινησε αργα
Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν ξεκίνησε αργά κατά την άποψη μου.. Έτρεχε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε και υπήρχε μπόλικος χρόνος να ολοκληρωθεί η αποστολή για τους αδερφούς Ράιτ...

Είναι λογικό να μην είμαι διαθέσιμος πολλές ώρες μέσα στην ημέρα/κάθε μέρα για να δω ποιος και πότε θα ζητήσει κάτι σε κάποιον απο αυτους τους κλειστούς κόσμος.. αλλά όταν είμαι online το γραφω στο σαλούν για ενημέρωση...
Πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν το τηλεγραφείο και τους εξυπηρετώ όσο πιο σύντομα γίνετε...
 
Κορυφή