Μπαρα προοδου - Δημοσκοπηση

Ποιον απο τους δυο προτεινομενους τροπους επιθυμειτε?

  • Απλη μπαρα προοδου

    Ψήφοι: 15 36,6%
  • Κυλινδρος εισαγωγης σφαιρων

    Ψήφοι: 26 63,4%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    41
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

cord

Ex-The West Team
Στην προσεχη εκδοση 2.03 ή 2.04 θα προστεθει μια μπαρα προοδου στις δουλειες.
Αυτο θα γινει με εναν απο τους παρακατω τροπους:

:: Ο πρωτος τροπος ειναι μια απλη γραμμη προοδου (εχει ηδη προστεθει στους beta κοσμους), το γραφικο μερος δεν ειναι ακομη το τελικο και θα βελτιωθει κι αλλο.[SPOIL]
2duju6v.gif
[/SPOIL]
:: Ο δευτερος τροπος ειναι ενας κυλινδρος εισαγωγης σφαιρων απο ενα περιστροφο.[SPOIL]
progresscolt.gif
[/SPOIL]
Θα θελαμε τη γνωμη της κοινοτητας και γι' αυτο το λογο κανουμε μια απλη δημοσκοπηση οπου οι παιχτες μπορουν να ψηφισουν αλλα και να πουν τη γνωμη τους σχετικα με αυτο.

Ευχαριστουμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4530

Guest
και τα δυο ειναι καλα.
απ την μια η μπαρα εχω συνηθισει ετσι να μετραει, απ την αλλη ομως ειναι κατι προτοτυπο το στιλ μυλος απο πιστολι που γεμιζει με σφαιρες. και μαλιστα αντι για αστερι θα μπορουσε στο τελος να εμφανιζεται ενας στοχος που σημαινει επιτευξη του στοχου της ολοκληροσης της εργασιας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser831

Guest
να προτεινω κατι αλλο στης δουλειες να μπει η μπαρα και για της μονομαχειες να μπει ο κυλινδρος...
 

DeletedUser

Guest
αδιαφορα μπιχλιμπιδια για να κολλαει χειροτερα το παιχνιδι, καλυτερα να φτιαχτουν οι μαχες και να μην κολλανε πλεον ή το τσατ που κατι φορες δεν θελει να στειλει μνμ και περνει μπρος μονο με ριφρες
 

DeletedUser3157

Guest
Το δευτερο αλλα γινεται να μπουν 10 διαστηματα για να μετραει καθε 10%?
 

DeletedUser

Guest
κυλινδρος εισαγωγης σφαιρων απο ενα περιστροφο
 

Montana Kid

Νέο Μέλος
Κύλινδρος με σφαίρες περιστροφου. Ειναι πιο <<κοντά>> στο πνεύμα του παιχνιδιού.
 

DeletedUser3436

Guest
μπαρα για δουλιες
κυλινδρος για μονομαχιες
 

DeletedUser

Guest
Ο λεγομενος μύλος του περιστρόφου το βυκίο συμβαδίζει με το πνευμα του παιχνιδιου. Εχει απο 5 εως 6 υποδοχες για φυσιγγια αναλογως την μαρκα,το μοντελο και το διαμετρημα του οπλου. Υπαρχουν και βυκια με 8 - 12 - 20 υποδοχες για φυσιγγια τα οποια ειναι σπανια και εξεζητημένα , αλλα τα συνηθισμενα ειμαι με 5 η 6 .
Η πιο γνωστη εταιρεία κατασκευης οπλων ηταν η Colt.
Εκανε μαζική παραγωγή του όπλου Colt Single Action Army, γνωστού ως Peacemaker ή Colt 45. Αρχικά σχεδιάστηκε για το ιππικό των ΗΠΑ, αλλά έγινε το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο όπλο κατά τη διάρκεια των χρόνων της Άγριας Δύσης. Μια έκδοση, το Colt Frontier Six Shooter, χρησιμοποιούσε το διαμέτρημα Winchester 0.44-40’’, έτσι οι καουμπόηδες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια πυρομαχικά στα πιστόλια και τα τουφέκια τους. Οπως καταλαβατε τα διαμετρηματα ηταν πολυ μεγαλα τα οπλα πολυ βαρια αλλα υστερουσαν σε ακριβεια βολης. Τα τραυματα που εκαναν ομως ηταν παντα σοβαρα εως πολυ σοβαρα λαμβανοντας υποψιν τις ιατρικες γνωσεις τραυματολογιας και συνθηκες εκεινης της εποχης.Ολο το παιχνιδι εστιαζε στην πυροδοτηση του φυσιγγιου και την ακριβεια της βολης.
Στην αρχη στα βυκια των περιστροφων υπηρχαν δυο υποδοχες .Απο μπρος βαζανε τη πυριτιδα και το μολυβενιο βλημα , οπως κανανε παλια στα μουσκετα και την πανω υποδοχη βαζαν το καψουλι . Σηκωνανε την σφύρα , τον λεγομενο κοκορα και πατωντας την σκανδαλη πυροδοτουσαν το καψουλι και αυτο με την σειρα του την μπαρουτι και τα αερια της καυσης εκτοξευαν το βλημα με δυναμη σε αποσταση. Η αποσταση και η δυναμη ηταν σχετικη και διεφερε απο βολη με βολη που κανανε. Αυτο οφειλονταν στην ποιοτητα και την ποσοτητα της μπαρουτης που βαζανε σε καθε υποδοχη, την ποιοτητα κατασκευης των βολιδων , γιαυτο και πολλα οπλα "σκαγανε " στα χερια των πιστολερο με αποτελεσμα τον σοβαρο τραυματισμο τους. Για την κατασκευη των βολιδων χρησιμοποιουσαν μολυβδο τον οποιο ζεσταιναν μεχρι να λιωσει και στην συνεχεια τον εχυναν σε καλουπια που ειχαν κυλινδρικο σχημα και μεγεθος αναλογως το διαμετρημα που χρησιμοποιουσαν.. Το σχημα επηρεαζε κατα πολυ την ακριβεια της βολης. Αργοτερα τα βληματα αποκτησαν κωνικο σχημα και ειχαν μεγαλυτερη ακριβεια. Οχι οτι η ακριβεια μια βολης οφειλεται στο σχημα του βληματος μονο αλλα σχετικα με το κυλινδρικο σχημα που ειχαν παλια το κωνικο σχημα ειναι πιο αεροδυναμικο και φυσικα πιο ακριβες.Αργοτερα με την κατασκευη ενσωματωμενων σε καλυκα μαζι με καψουλι μπαρουτι βλημα φυσιγγιων βελτιωθηκε σημαντικα και η ακριβεια και η αποστση βολης μειωνοντας τους τραυματισμους και τις αφλογιστίες των πιστολερων . Ενημερωση επειδη μου αρεσουν τα οπλα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6632

Guest
Βάλτε ότι θέλετε έτσι κι αλιώς οι αλλαγές είναι εκτός τόπου και χρόνου τα γραφικά θα μας χαλάσουν? Δεν είδα όμως να ζητάτε δημοψηφισμα για αυτές καθ' αυτες τις αλλαγές.
 

DeletedUser6210

Guest
Προτιμώ τo τωρινό σύστημα με την ώρα που απομένει.:dr
 

DeletedUser

Guest
προτιμώ τον κύλινδρο αλλά γίνεται να γεμίζει δεξιόστροφα όπως οι δείκτες του ρολογιού? Δεν μπορώ τις "αναποδιές"

Άσχετο αλλά μήπως σκέφτονται να φτιάξουν και καμιά νεα πιστα για περιπετειες? Να μπορουμε να φτιάχνουμε ομάδες και τετοια ? Μηπως να ανοιξουμε ενα θεμα γυρω απ αυτο ?
 
Κορυφή