Μπαναρετε κι εμενα πλιζ!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6180
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6180

Guest
Θα κλειδωθει και αυτο το θεμα?
'Η μηπως θα σβηστει?

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι συμβαινει εδω και 3-4 μηνες περιπου
Παικτες μπαναρονται επειδη στελνουν χρηματα μεσω μεταφορας στην τραπεζα?
Ειναι δικα τους τα χρηματα και του nikosmorfes και του darkplayer και του οποιουδηποτε μεσα στο παιχνιδι και εφοσον το παιχνιδι το επιτρεπει που το μεμπτο?
Μα εαν και εφοσον απαγορευοταν απο τους κανονες του παιχνιδιου-- λεμε τωρα, ΑΝ- γιατι το παιχνιδι ο σερβερ επιτρεπει τετοια μεταφορα και δεν απαγορευεται οπως και οι συναλλαγες κατωτατου κοστους σε καποια προιοντα και ρουχα? Που απλως δεν σε αφηνει να το βαλεις στην αγορα

Θα πληρωνουν παικτες τις αδυναμιες του σερβερ? ή ψαχνουμε για δικαιολογιες να αφαιρουμε χρηματα και αποθεματα απο παικτες και να ριχνουμε 5ημερες?

Ειστε σοβαροι? Δηλαδη με λιγα λογια σοβαρολογειτε ας πουμε?
Θα τρωνε μπαν οι παικτες για κατι που το παιχνιδι επιτρεπει?

Αφαιρεθηκαν και τα χρηματα απο τον παικτη που παρελαβε τα χρηματα?

Δουλευετε ψιλο γαζι παικτες μιας ολακερης πολης?


Και ειλικρινα, ποιο ειναι αυτο το κριτηριο με το οποιο μπαναρεται ενας παικτης που εστειλε 50, 100, 200 ή και 300 χιλιαρικα μεσω τραπεζης σε φιλο?

Γιατι εγω εχω στειλει παμπολλες φορες τετοιου ειδους ποσα ειτε για βοηθεια ειτε γιατι ηταν δανεικα που επρεπε να επιστρεψω και δεν ειχα ουδεποτε ΚΑΝΕΝΑ τετοιο ζητημα!
Εγω δεν εχω μπει ακομα σε κανενος τα ρουθουνια?

Και εγω γιατι δεν εχω ακομα μπαναριστει?
Αλλα τωρα που αρχιζω και μιλαω μηπως θα μπαναριστω? για να μαθω, να μην ξαναμιλαω?
Και θα χανω εγω χρονο και θα χωνω σβολους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να παραβαινω ουδενα κανονισμο?
και ο οποιοσδηποτε παικτης εδω μεσα θα κανει τον καιρο του?
κι απο πανω θα κλειδωνονται και τα θεματα εδω στο γενικο φορουμ για να μην γινει συζητηση και ξεσηκωθουν οι οχλοι?


Αγαπητοι μου!
επειδη καποιοι αφιερωνουμε χρημα και το κυριοτερο χρονο εδω σ αυτο το μαγαζακι, πρεπει να δοθουν απαντησεις και οχι να κλειδωνονται τα θεματα
 

DeletedUser4417

Guest
καλημέρα , θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά τα μπαν. Στο κάτω κάτω βγάλτε τη μεταφορά απ το παιχνίδι αν είναι επιλήψιμη αλλά είναι άδικο όταν πάει κάποιος να βοηθήσει να τον μπανάρετε. Δεν κοιτάτε να πιάσετε τους διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς το να δώσει κάποιος χρήματα να βοηθήσει σας πείραξε. Μου κάνει εντύπωση που δεν βλέπετε ότι απαξιώνεται το παιχνίδι με αποτέλεσμα να παίζουν όλο και λιγότεροι, εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός σας να καταφέρετε να μας ξενερώσετε και να το παρατήσουμε ...
 

DeletedUser4530

Guest
Επίσης, αν και δεν υπάρχει κάποιο όριο στη μεταφορά χρημάτων (για όσους κόσμους διαθέτουν την επιλογή αυτή) καλό είναι να μην γίνεται αλόγιστη χρήση της. Παράδειγμα > Είναι άλλο να θέλουν τα μέλη μιας Συμμαχικής δύναμης να δωσουν απο λίγα χρήματα σε κάποιον συμπάιχτη τους ώστε να γίνει π.χ. καλύτερος οχυρομάχος, και άλλο να δώσει ένας παίχτης σε άλλον παίχτη ένα υπέρογκο (ή και περισσότερα ως σύνολο) ποσό/ά ωστε να λάβει επιτεύγματα και πιθανές ανταμοιβές τους που δεν πρέπει να λάβει με αυτό τον τρόπο.

παντως αν ο λογος ειναι το ρεσκιλ και το γνωριζει κι ολη η πολη συμφωνα με τον κανονισμο ολα ειναι νομημα! οποτε που ειναι η παρανομια και για ποιον λογο μπαναρονται παικτες; μηπως ειστε λιγο παραπανω αυστηροι απ οτι θα επρεπε σ αυτο το σημειο;! καλο θα ηταν να επανεξεταστει το θεμα διοτι ειναι κριμα. κι οχι μονο αυτο, αλλα θα πρεπει να αποζημιωθουν οσοι μπαναριστηκανε με καποιον τροπο διοτι συμφωνα με τον κανονισμο ειναι αδικες οι αποφασεις μπαναρισματος.

θα προτεινα μαλιστα οταν ενα θεμα περνει διαστασεις να λαμβανει γνωση η τζοανα σαν υπευθυνη τον διαχειρηστων και να δινει λυσεις αμεσα η προτασεις στους διαχειρηστες και γενικα.

οπως μας ζητατε κι εμας να παραδεχομαστε τα λαθη μας, ισως θα πρεπει να γινεται κι απο σας. εξαλου... ουδεις αλανθαστος κι ανθρωπινα τα λαθη (αν προκειται για λαθη κι οχι ηθελημενα). θελω να πιστευω πως προκειται για λαθος.

το υφος μου δεν ειναι κατηγορηματικο ουτε υπαρχει διαθεση να προσβαλω καποιον. ισως θα πρεπει να επανεπεξεργαστουν οι κανονισμοι και να γινουν πιο ξεκαθαροι σε ορισμενα σημεια.
 

DeletedUser2675

Guest
Προφανώς δεν έχετε διαβάσει αρκετά καλά τους Κανόνες του παιχνιδιού οι οποίοι αναφέρουν:

Επίσης, αν και δεν υπάρχει κάποιο όριο στη μεταφορά χρημάτων (για όσους κόσμους διαθέτουν την επιλογή αυτή) καλό είναι να μην γίνεται αλόγιστη χρήση της. Παράδειγμα > Είναι άλλο να θέλουν τα μέλη μιας Συμμαχικής δύναμης να δωσουν απο λίγα χρήματα σε κάποιον συμπάιχτη τους ώστε να γίνει π.χ. καλύτερος οχυρομάχος, και άλλο να δώσει ένας παίχτης σε άλλον παίχτη ένα υπέρογκο (ή και περισσότερα ως σύνολο) ποσό/ά ωστε να λάβει επιτεύγματα και πιθανές ανταμοιβές τους που δεν πρέπει να λάβει με αυτό τον τρόπο.

Αφού λοιπόν διαβάσετε και κατανοήσετε το κείμενο, στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε Αίτηση Υποστήριξης και να σας δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις. Όπως και σε αντίστοιχο θέμα αναφέραμε (και όπως καλά αναφέρουν οι Κανόνες του Φόρουμ) δεν πρόκειται να συζητήσουμε σε κανένα θέμα, κανέναν αποκλεισμό, κανενός παίκτη. Επίσης μην κάνετε τον κόπο να ρωτήσετε στο Κέντρο Υποστήριξης για λογαριασμό κάποιου άλλου αποκλεισμένου παίκτη καθώς απαντήσεις δίνονται μόνο στον ίδιο.

Οι Διαχειριστές του Φόρουμ φυσικά θα Κλειδώσουν κι αυτό το θέμα.
 

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα,

εγώ εδώ βλέπω να τίθονται 2 διαφορετικά θέματα.

1ον, το γιατί είναι παράνομο να δωσεις χρήματα σε κάποιον συμπαίχτη σου και
2ον, γιατί κλειδώσαν τα θέματα που άνοιξε ο nikosmorfes και η malvina

Πρέπει να καταλάβετε πως δεν μπορούμε να συζητούμε για τους αποκλεισμούς παιχτών εδώ στο forum. Αυτός είναι ο λόγος που κλειδώνουν τα θέματα και είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει!

Όμως, αν θέλετε να συζητήσετε περί της μεταφοράς χρημάτων χωρίς να περιμένετε να σας απαντήσει κάποιος διαχειριστής γιατί πχ πήρε αποκλεισμό η joahna, μπορείτε να ανοίξετε ένα θέμα και να κάνετε τις όποιες ερωτησεις έχετε.

Θα παρακαλέσω όμως το όποιο θέμα ανοίξει να είναι κόσμιο και μέσα στα πλαίσια της σωστής συζήτησης για να μην κλειδώσει και αυτό.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή