Μπανάρισμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

sniperjohn2

Παλαίμαχος
Απρεπής συμπεριφορά
Εχω δυο λογαρισμους στον ελληνικο κοσμο ενα στον Κ1 απο το 2000 που τον εχω παρατησει εδω και 5 μηνες περιπου και ενα στον κολοραντο που ειναι 5 μηνων και 137 λεβελ . Πηγα να μπω σημερα και ειδα οτι με μπαναρετε https://prnt.sc/Ora9KTLy-OnX.
Ποιο σκριπ χρησιμοιποιω που μου δινει πλεονεκτημα στο παιχνιδι και εχω εναν λογαρισμο παρατημενο στον Κ1 και στον κολοραντο ειμαι 137 λεβελ εδω και 2 μηνες .
Επειδη εχω βαρεθει τοσα χρονια με τις βλακειες σας και μου εχετε ζαλισει τα φρυδια ανοιξε μου τους λογαρισμους να τους διαγραψω και αντε μου στον ..............
Παιδια ο ελληνικος κοσμος εχει πεθανει προ καιρου και αυτος ο εξυπνος προσπαθει να τον αποτελειωσει ,Υπαρχους αλλοι κοσμοι να ασχοληθητε να ευχαριστηθείτε το παιχνιδι . Γεια σας

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Sniper έλα χουστον δεν πέφτουν μπαν έχουμε ασυλία τώρα περιμένουμε και απάντηση μήπως μεταφέρουμε τούς παίχτες μας στον νετ να τελειώνουμε

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
@knightmaregr Γιατι δεν μας δεινετε μια λιστα με τα επιτρεπωμενα σκριπτ για να μην τρωμε μπαν? Γνωριζουμε οτι τα σκριπτ απαγορευοντε οτι σκριπτ και να ειναι αλλα εδειξε αρκετες φορες η ΟΔ οχι μονο εδω αλλα και σε αλλες κοινοτητες οτι "μερικα" σκριπτ ειναι οκ να τα τρεχουμε επειδη πολυ απλα δεινει μια βοηθεια στο παιχνιδι. Σκριπτ οπως το TW-CALC που βοηθαει με αποστολες η το σκριπτ για τις μαχες Fort Battle Tools η και το μεγαλο αποθεμα που τα βλεπεις ολα μπροστα σου χωρις να μπενεις στην διαδικασια να τα ψαχνεις μονος σου TWIR.

Πειτε μας λοιπον ποια επιτρεπονται ΑΠΟ ΕΣΑΣ η απο την εταιρεια για να αποφευγουμε τα μπαν. Παντως σε αλλες κοινοτητες εχουν ειδικο νημα στο φορουμ οπου λεει ποια σκριπτ επιτρεπονται να τρεχεις , θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο και εδω? Παρακαλω οπως απαντησετε συντομα να ξερουμε τι μας γινετε....

*El Profesor*

Παλαίμαχος
όλα τα σκριπτ απαγορεύονται το είπες και εσύ άλλωστε μαντάρα αλλα το θέμα είναι ότι εδώ και 20 χρονια δεν έχουνε κάνει καμια βελτίωση και τώρα θέλουνε να φτιάξουνε λίγο τους server αυτός και είναι και ο λόγος που κάνουνε ban εγώ το έχω πει και το έχω ξανά πει φτιάξτε το παιχνίδι και μετά ρίξτε σε όλους ban για τα σκριπτ αλλα φτιάξε το τσίρκο που το λες παιχνίδι και μετά παίξτο μάγκας

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Το ειπα ναι αλλα υπηρχαν μερικες περιπτωσεις που μας επιτρεπονταν καποια "συγκεκριμενα" σκριπτ αν θυμασαι και στον παγκοσμιο μας ειχαν πει μονο τα Χ σκριπτ δικαιουμαστε να τρεχουμε.

Συμφωνω με το να φτιαξουν το παιχνιδι αλλα οσα και να πουμε για αυτο το θεμα απαντηση δεν θα παρουμε. Ας μην ξεχνιομαστε επισης οτι η Ιννο εχει τοσα παιχνιδια και το west φερνει το πιο λιγο κερδος απο ολα τα παιχνιδια τις οποταν ειναι λογικο να μην ασχολουντε αλλα κακως φυσικα επειδη ετσι χανουν παικτες. Παντως δεν θα εκπλαγω αν μια μερα ετσι στα καλα καθουμενα βγαλουν ανακοινωση οτι το παιχνιδι θα διαγραφει και τελος.

Mastermind

Μέλος
Δεν θα γίνουν ποτέ βελτιώσεις. Αυτό είναι το παιχνίδι σε όποιον αρέσει. Όσοι περιμένετε να αλλάξει θα περιμένετε πάρα πολύ ακόμα.

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Εχω δυο λογαρισμους στον ελληνικο κοσμο ενα στον Κ1 απο το 2000 που τον εχω παρατησει εδω και 5 μηνες περιπου και ενα στον κολοραντο που ειναι 5 μηνων και 137 λεβελ . Πηγα να μπω σημερα και ειδα οτι με μπαναρετε https://prnt.sc/Ora9KTLy-OnX.
Ποιο σκριπ χρησιμοιποιω που μου δινει πλεονεκτημα στο παιχνιδι και εχω εναν λογαρισμο παρατημενο στον Κ1 και στον κολοραντο ειμαι 137 λεβελ εδω και 2 μηνες .
Επειδη εχω βαρεθει τοσα χρονια με τις βλακειες σας και μου εχετε ζαλισει τα φρυδια ανοιξε μου τους λογαρισμους να τους διαγραψω και αντε μου στον ..............
Παιδια ο ελληνικος κοσμος εχει πεθανει προ καιρου και αυτος ο εξυπνος προσπαθει να τον αποτελειωσει ,Υπαρχους αλλοι κοσμοι να ασχοληθητε να ευχαριστηθείτε το παιχνιδι . Γεια σας
Τα εξωτερικά εργαλεία άπαξ κ είναι ενεργοποιημένα οπουδήποτε κι αν κάνετε σύνδεση στο παιχνίδι, κι εννοώ σε κόσμο, θα χτυπήσουν στο σύστημα και θα πέσει κι η αντίστοιχη υπόδειξη. Θέλετε να έχετε ενεργοποιημένα τα εξωτερικά εργαλεία σε κάθε κόσμο που συνδέεστε; δικαιώμά σας, ωστόσο οι περισσότερες σελίδες απ' τα εξωτερικά εργαλεία αναφέρουν:
Χρησιμοποιήστε το με δική σας ευθύνη!
Αυτό το script είναι απαγορευμένο στους περισσότερους κόσμους.
Πέφτει ο αποκλεισμός και μετά παραπονιέστε γιατί αποκλειστήκατε.

@knightmaregr Γιατι δεν μας δεινετε μια λιστα με τα επιτρεπωμενα σκριπτ για να μην τρωμε μπαν? Γνωριζουμε οτι τα σκριπτ απαγορευοντε οτι σκριπτ και να ειναι αλλα εδειξε αρκετες φορες η ΟΔ οχι μονο εδω αλλα και σε αλλες κοινοτητες οτι "μερικα" σκριπτ ειναι οκ να τα τρεχουμε επειδη πολυ απλα δεινει μια βοηθεια στο παιχνιδι. Σκριπτ οπως το TW-CALC που βοηθαει με αποστολες η το σκριπτ για τις μαχες Fort Battle Tools η και το μεγαλο αποθεμα που τα βλεπεις ολα μπροστα σου χωρις να μπενεις στην διαδικασια να τα ψαχνεις μονος σου TWIR.

Πειτε μας λοιπον ποια επιτρεπονται ΑΠΟ ΕΣΑΣ η απο την εταιρεια για να αποφευγουμε τα μπαν. Παντως σε αλλες κοινοτητες εχουν ειδικο νημα στο φορουμ οπου λεει ποια σκριπτ επιτρεπονται να τρεχεις , θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο και εδω? Παρακαλω οπως απαντησετε συντομα να ξερουμε τι μας γινετε....
Η επίσημη απάντηση της εταιρείας είναι ότι απαγορεύονται τα εξωτερικά εργαλεία, ως εκ τούτου δεν υπάρχει συγκεκριμένη λίστα που να αναφέρει τι επιτρέπεται και τι όχι.

όλα τα σκριπτ απαγορεύονται το είπες και εσύ άλλωστε μαντάρα αλλα το θέμα είναι ότι εδώ και 20 χρονια δεν έχουνε κάνει καμια βελτίωση και τώρα θέλουνε να φτιάξουνε λίγο τους server αυτός και είναι και ο λόγος που κάνουνε ban εγώ το έχω πει και το έχω ξανά πει φτιάξτε το παιχνίδι και μετά ρίξτε σε όλους ban για τα σκριπτ αλλα φτιάξε το τσίρκο που το λες παιχνίδι και μετά παίξτο μάγκας
Άρα, η λογική σας λέει επειδή δεν υπάρχει βελτίωση στο παιχνίδι τότε να αφήνουμε τους παίκτες να παραβαίνουν τους κανονισμούς.

λέω να ανταλλάξουμε τον κόμμα να μας φέρουν άλλον
Μπορείτε να το προτείνετε με βάση της παραπάνω λογικής που μας παραθέσατε.

Και το παρόν κλειδώνει μιας και αναφέρουμε ότι απαγορεύονται νήματα με θέματα αποκλεισμούς.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή