Συζήτηση/Feedback Μεταφορές χαρακτήρων στον διεθνή server

• Δημιουργός θέματος Δημιουργός θέματος pulpo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημερα,προσπαθω να κανω συγχωνευση,ακολουθω την διαδικασια στο video ,αλλα δεν μου εμφανιζει το μηνυμα για μεταφορα. Μου γραφει οτι αυτο το ονομα κ το μειλ ηδη χρησιμοποιουνται.

Δες αυτό το βίντεο. Είναι η διαδικασία .
Αλλά αρχικα για να σου βγάλει το κουμπί μετακίνηση πρέπει να πας στην αρχή σελίδα εκεί που βάζουν τούς κωδικούς λίγο ποιο κάτω έχει επιλογή συνχονευση μόλις σου ανοίξει το παράθυρο θα σου πει να βάλεις τα στοιχεία σου στον ελληνικό και μετά στο επόμενο βήμα σου λέει να βάλεις ένα όνομα έναν κωδικό και ένα εμαιλ εκεί δημιουργείται λογαριασμός στον ΝΕΤ σέρβερ ουσιαστικά παντρεύεις τους ελληνικούς παίχτες σε έναν ΝΕΤ λογαριασμό προχωράς τίς διαδικασίες μετά ξανά κάνεις σύνδεση στο ελληνικό στον παίχτη που θα θέλεις να κάνεις μεταφορά πατάς ρυθμίσεις λογαριασμός μετακίνηση σου έχει ένα κουτάκι για να επιλέξετε προορισμό και βάζετε των κωδικό σάς για επιβεβαίωση. Από εκεί και πέρα περιμένετε περίπου 24 ώρες ουσιαστικά την επόμενη ημέρα πάτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε στον νετ σέρβερ ! Μην το δοκιμάσετε την ίδια χρονική στιγμή να μπείτε στο ΝΕΤ γιατί κολλάει η διαδικασία και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και ανταλλαγή μηνυμάτων Με την διαχείριση έχεις και το βίντεο να σε βοηθήσει λίγο για το τι και πώς
Ευχαριστώ ολοκλήρωσα την διαδικασία

Καλημερα,προσπαθω να κανω συγχωνευση,ακολουθω την διαδικασια στο video ,αλλα δεν μου εμφανιζει το μηνυμα για μεταφορα. Μου γραφει οτι αυτο το ονομα κ το μειλ ηδη χρησιμοποιουνται.
Καλησπέρα,

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν λογαριασμός με το ίδιο όνομα και email, ενδεχομένως στο πλαίσιο κάποιας παλαιότερης εκδήλωσης. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό όνομα χρήστη και μια άλλη διεύθυνση email.

Εναλλακτικά, αν δεν το επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποστήριξη, ώστε να σας ενημερώσουν με ακρίβεια για το τι συμβαίνει με τον λογαριασμό σας.

Καλησπέρα,

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει δημιουργηθεί στο παρελθόν λογαριασμός με το ίδιο όνομα και email, ενδεχομένως στο πλαίσιο κάποιας παλαιότερης εκδήλωσης. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό όνομα χρήστη και μια άλλη διεύθυνση email.

Εναλλακτικά, αν δεν το επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποστήριξη, ώστε να σας ενημερώσουν με ακρίβεια για το τι συμβαίνει με τον λογαριασμό σας.
Καλησπερα. Ο προηγουμενος κοσμος που ημουν ηταν ο fargo κ επειδη εκλεισε μεταφερθηκα στον houston. Απο τοτε δεν εχω αλλαξει κοσμο. Εαν βαλω νεο ονομα κ νεο μειλ στον .net θα διατηρησω τον χαρακτηρα που ειχα στο houston?

Καλησπερα. Ο προηγουμενος κοσμος που ημουν ηταν ο fargo κ επειδη εκλεισε μεταφερθηκα στον houston. Απο τοτε δεν εχω αλλαξει κοσμο. Εαν βαλω νεο ονομα κ νεο μειλ στον .net θα διατηρησω τον χαρακτηρα που ειχα στο houston?
Πλέον ο ελληνικός σέρβερ έκλεισε . Η διαδικασία δεν νομίζω ότι γίνετε απλά . Θα πρέπει να συνδεθείτε στην υποστήριξη στο ελληνικό και να τούς ενημερώσετε ότι δεν καταφέρατε να κάνετε την μεταφορά μήπως μπορέσουν να σας μεταφέρουν

Πλέον ο ελληνικός σέρβερ έκλεισε . Η διαδικασία δεν νομίζω ότι γίνετε απλά . Θα πρέπει να συνδεθείτε στην υποστήριξη στο ελληνικό και να τούς ενημερώσετε ότι δεν καταφέρατε να κάνετε την μεταφορά μήπως μπορέσουν να σας μεταφέρουν
Εχω ενημερωσει ηδη ,ειπα ολα αυτα που εγραψα κ εδω κ η απαντηση ηταν οτι δεν ξερουν τι εχω κανει, ενω ημουν ξεκαθαρη οτι δεν ειχα ξαναμπει στο .net.

Εχω ενημερωσει ηδη ,ειπα ολα αυτα που εγραψα κ εδω κ η απαντηση ηταν οτι δεν ξερουν τι εχω κανει, ενω ημουν ξεκαθαρη οτι δεν ειχα ξαναμπει στο .net.
Πρέπει να τους το κάνεις ποίο απλό ζητά τούς να σου κάνουνε απλά την μεταφορά και να σε ενημερώσουν τι πρέπει να κάνεις εσύ

Πίσω
Κορυφή