*El Profesor*
Παλαίμαχος
δεν είπα να μην παίξουν ας παίξουν όπου θέλουν είπα ότι εγώ είμαι αρνητικός γιατί δεν γουστάρω να είμαι σε έναν κόσμο με παίχτες που θα έχουν παραπάνω ικανότητες με διαφορα από έναν παίχτη 150 level που ανέβηκε στον houston αυτός είναι και ο λόγος που δεν παίζω κόσμο 1 γιατί είναι 12 χρονια κόσμος οποιος έπαιζε όλα αυτά τα χρονια θα έχει κοντά 600 ικανότητες παραπάνω από έναν 150 που μόλις ξεκίνησε , θέλω να είμαι σε κόσμο που οποιαδήποτε στιγμή να μπορώ να ανταγωνιστώ κάποιον άλλον παίχτη δικαίωμα μου να πιστεύω αυτό και δικαίωμα μου να είμαι αρνητικόςΤο γεγονός ότι έχουν περισσότερες ικανότητες/ιδιότητες θα τους απαγορεύσει από το να παίξουν σε έναν ενεργό κόσμο; Να μείνουν, δηλαδή, εκεί όπου παίζουν μάχες οι 10 γιατί οι υπόλοιποι βαριούνται ή δεν παίζουν; Καμία σχέση δεν έχουν οι ικανότητες, εδώ μίλαμε για παιδιά που θέλουν να παίξουν και δεν μπορούν. Πιστεύω πως αν είχες λογαριασμό εκεί και ήσουν στην ίδια θέση με τα παιδιά, θα έκλαιγες κι εσύ τα λεφτά και τον χρόνο σου και θα ήθελες να στείλεις τον παίκτη σου σε έναν ενεργό σέρβερ.
Όσον αφορά την χρονική στιγμή, δεν καταλαβαίνω γιατί να έρθουν το καλοκαίρι. Να περιμένουν 6+ μήνες; Να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και να κοιτάνε τον παίκτη τους μέχρι τότε;
με εκτίμηση el προφέσορ