Μετάλλια 15νθήμερης αλλαγής χαρακτήρα

noolas

Νέο Μέλος
Νομίζω θα ήταν μια καλή ιδέα να υπήρχε η δυνατότητα προσωρινής αλλαγής χαρακτήρα. Πχ Ένας στρατιώτης παίρνοντας το μεταλλιο να μετατρέπεται για 15μέρες σε τυχοδιώκτη ή κάτι άλλο. Η συγκεκριμένη ιδέα καλό θα ήταν να έχει κάποιους περιορισμούς για να αποφεύγονται οι υπερβολές. Πχ Οι 15 μέρες να είναι δεσμευτικές. Να μην μπορεί την 3η μέρα ή μετά από 1 ώρα με άλλο μετάλλιο να αλλάξει πάλι χαρακτήρα, γιατί έτσι μάλλον θα ξεφύγει πάλι η φάση.
 

DeletedUser4459

Guest
Εχει ξαναπροταθει αλλα δε θυμαμαι ποτε. Νομιζω κατι παρομοιο ειχε πει ο χριστοςτρα86 και μετα ειπα μια δικια μου εκδοχη που μοιαζει πολυ με αυτη που λες και συ.
 

DeletedUser5084

Guest
ειχε προταθει στο παρελθον με τη μορφη φιλτρου και ηταν για μονιμη αλλαγη.
Οπως και να χει, ειναι καλη ιδεα αλλα καπως χλωμη για την εταιρεια
 

noolas

Νέο Μέλος
Αν αυτή η ιδέα είναι χλωμή για την ιννο έχω να προτείνω το εξής: Να μπουν 10 σετ στο σοπ μόνο με σβώλια για 10 μέρες.
 

noolas

Νέο Μέλος
ή να χρεώνει το κλικ με ομόλογα ή σβώλια. Αυτό είναι ιδεάρα!
 

DeletedUser5285

Guest
Συμφωνω μονο αν γινει 1 μονο φορα χωρις αλλαγες.
Διαφωνω για μεταλλιο περιορισμενο. κανεις δε θελει σε μια μαχη να δει μπροστα του 70 μονομαχους πχ που την επομενη μερα στην αμυνα θα ειναι τυχαδες. Δυστυχως η εταιρια για χαρη του κερδους εβγαλε καθε οριο απο το παιχνιδι. Εβαλε μεχρι και φωτοσπαθα στην αγρια δυση.
Πρεπει να υπαρχουν ορια και περιορισμοι.
Αλλα μπορει να κανει ο τυχας, αλλα ο στρατιωτης, αλλα ο εργατης και αλλα ο μονομαχος.
Για μια φορα δεκτο αλλα για περισσοτερες οχι
 

DeletedUser7282

Guest
Εγώ λέω η αλλαγή χαρακτήρα να είναι μόνιμη.. :hh
 

DeletedUser4530

Guest
οταν πριν καιρο καλεστηκαμε ξεκινωντας το παιχνιδι να διαλεξουμε χαρακτηρα κι αργοτερα επαγγελμα, ο καθενα επελεξε αυτο που ηθελε συμφωνα με τα τοτε δεδομενα της τρεχουσας εκδοσης του παιχνιδιου και συμφωνα με το τι μπορουσε (η δεν μπορουσε) να κανει ο καθε χαρακτηρας. οι εκδοσεις αλλαξαν (εργασιες, μονομαχιες, οχυρομαχιες, εμποριο κτλ), τα δεδομενα αλλαξαν (αυξηση κοσμων, ερημωση κοσμων, μειωση παικτων - δυσκολια στο εμποριο και αντικειμενων καθως κι απαιτουμενων κατασκευων για συνεχιση των δικων μας κατασκευων κτλ) και εχουμε μεινει με τις αρχικες μας επιλογες και το μονο που μπορουμε να κανουμε (κι οχι ολοι) ειναι να αλλαζουμε τα στατιστικα μας με φιλτρα που θα πρεπει να αγορασουμε.
ισως θα επρεπε να υπαρχει η δυνανοτητα να αλλαξουμε κι εμεις τις αρχικες μας επιλογες ωστε να συμβαδισουμε με τα τρεχουμενα δεδομενα κι οχι τα παρωχημενα. διοτι καλες οι αλλαγες του παιχνιδιου με τις διοφορες εκδοσεις για να εχει ενδιαφερον, αλλα οπως και να το κανουμε τι να το κανεις οταν τον χωματοδρομο τον φτιαξεις υπερσυγχρονο δρομο με αερογεφυρες, με φαναρια και ασφαλτο σαν να φτιαχτηκε στο φεγγαρι (δανεικο απο την ταινια cars), οταν εξακολουθεις να οδηγεις σακαρακα;! στην αρχη λοιπον θα εντυπωσιασει ο υπερσυγχρονος δρομος αλλα μετα θα χασει το ενδιαφερον του οταν το "μεσον" παραμενει πανω κατω το ιδιο.
ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω κι ακομα περισσοτερο να καταλαβει η εταιρεια!
 
Κορυφή