Μαχες στον Αριζονα

  • Δημιουργός θέματος trampakoulas
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4456

Guest
lol
και ολα αυτα τα λεει προφανως καποιος που ανηκει σε "μη ιμπεριαλιστικη δυναμη" οπου σιγουρα δεν εχει την θεση ουτε την εμπειρια που θα ονειρευοτανε, συνεπως εχει ως αμεσο συμφερον να λεει οσα λεει χωρις να λαμβανει υποψη την ανθρωπινη φυση και την κοινωνικοτητα της... Αν ηταν ετσι θα ζουσαμε ολοι μας σε ριζοσπαστικες "αταξικες σπηλιες" ακομα.

Φιλε μου οσα λεμε με γυαλιστερα λογια, μπορει να κρυβουν απο κατω σαπια νοηματα ειδικα οταν εκτοξευονται ανεξελενγκτα σε ενα τοσο ομαδικο εκ φυσεως παιχνιδι (τουλαχιστον οσοναφορα τα οχυρα).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Σωστά τα όσα λες φίλε. Αλλά το τέλμα του παρόντος συστήματος, η απαξίωση, οι αντιθέσεις που έχουν φέρει την κατάρρευση, είναι δεδομένα. Δεν λέω πως το σύστημα είναι κακό ή όχι. Είναι αυτό που είναι. Αλλά το ότι "κερδίζουν" για την ώρα κάποιοι λίγοι, δεν σημαίνει πως οι πολλοί που έχουν άλλα συμφέροντα πρέπει να συμμετάσχουν στις ιμπεριαλιστικές, εγωιστικές τους ορέξεις.

Το αν και τι είμαι εγώ, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι η ίδια η ποιότητα και η αλήθεια που κρύβονται στις έννοιες που εκφέρει ο καθένας. Δηλαδή αν εσύ είσαι OMG και στρατοαγαπησιάρης (που δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις αλλά μπαμ κάνεις) σημαίνει πως δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς; Ή μήπως αν ήθελα να είμαι κι εγώ μέλος της "παντοδύναμης" OMG δεν θα μπορούσα;

Απλά λέω πως αυτοί που "ευνοούνται" από τέτοια κατάσταση είναι κάποιοι λίγοι "υψηλόβαθμοι" μιας συμμαχίας και ζουν εις βάρος του συνόλου που το δυναστεύουν. Εν' ολίγοις είμαστε το 99% κι ας μην το ξέρουμε όλοι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
Γεννου πιο σαφης, δηλ. σε τι παραπανω ευνοουνται αυτοι απο τους υπολοιπους?
:D (πλακα κανεις πιστευω)

Οχι δεν ειμαι πλεον "υψηλοβαθμος" ουτε στην ηγεσια, αλλα εχω δει την γλυκα εκει... Δηλ. μπορω να σου πω ενα σωρο μη ευνοοικα πλεονεκτηματα και πολυ λιγα θετικα του να εισαι υψηλοβαθμος ή ηγεσια μεγαλης συμμαχιας και οσοι τα εχουν περασει, με καταλαβαινουν.

Αλλιως λογια χωρις τεκμηρια ειναι ασκοπα και περιττα και συνεπως νομιζω οσα ηθελα να πω τα ειπα και δεν προκειται να επεκταθω περισσοτερο. Οσοι εχουν εμπειρια με καταλαβαν και αυτο αρκει και περισσευει.
 

DeletedUser

Guest
Ναι, πλάκα κάνω με τις αναγωγές στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα.

Όσο για το παιχνιδάκι, χωρίς να τρελαίνομαι κιόλας, ό,τι λέω το εννοώ. Ευνοούνται σε εισαγωγικά, όπως ακριβώς το έγραψα. Με το να είναι μέλη και δη "ηγέτες" μιας παντοδύναμης συμμαχίας τι κερδίζουν; Τίποτα θα σου πω εγώ. Δηλαδή τι νόημα έχει να έχεις 100 οχυρά όταν δεν έχεις κανέναν να τα διεκδικήσει; Άλλο όμως το τι νομίζει ο ίδιος. Οκ, τερμάτισες το παιχνιδάκι, "όλος ο κόσμος OMG", είσαι και ο πρώτος, νιώθεις πως κουβαλάς τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη κ.λπ. Και μετά; Μετά τι;

Μετά, λέω εγώ τώρα που είμαι στην απ' έξω, μαζεύεσαι με την παρέα και λες: Μάκη, Τάκη, Σούλα, συμμαχάκια μου γλυκά, έτσι που είναι η κατάσταση το παιχνιδάκι τελείωσε. Θέτε να χωριστούμε σε 4-5 μέρη και να αλληλοκοπανιόμαστε, να πιανόμαστε μαλλί μαλλί, να περνάμε ωραία, να γελάμε, να βγαίνουμε για μπύρες, μετά να ξανασκοτωνόμαστε αλλά πάντα να είμαστε αγαπημένοι και να χαιρόμαστε με την ευγενή άμιλα κ.λπ.;

Ή δεν το κάνεις αυτό, παραμένεις ο γενικός δερβέναγας, κακομαθαίνεις, και όσους αποφασίσουν να αντιτεθούν σαν τους τρελούς Γαλάτες και να ξαναδώσουν πνοή στο παιχνίδι, τους ψέγεις επειδή βάζουν πχ διπλές επιθέσεις, ψάχνεσαι να βρεις γιατί φεύγει κόσμος, γιατί κάποιοι βαρέθηκαν κ.λπ.

Είναι σαν τα ποδαράκια που βάζαμε μικροί. Βάζαμε ποδαράκια γιατί έπρεπε να βγουν ομάδες κατ' αρχάς με ίσον αριθμό παικτών και κατά δεύτερον το δυνατόν ισοδύναμες. Για να έχει πλάκα. Για να γουστάρουμε βρε παιδί μου. Εδώ απλά όπου έγειρε η πλάστιγγα, εκεί και κόλλησε γιατί έτρεξαν όλοι να πάνε με τον νικητή. Μπράβο του λοιπόν του μάγκα αλλά ας ωριμάσει λίγο κι ας δει πως όσο κι αν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού είναι η μάχη για τη νίκη, άλλο τόσο έχει το να έχει νόημα, πλάκα, τζόγο το ίδιο το παιχνίδι. Αλλιώς τρέχεις μόνος σου και βγαίνεις δεύτερος.

Όπως αγαπάτε βέβαια, εμένα λίγο με κόφτει γιατί μεταξύ δουλειάς και οικογένειας λίγος χρόνος μου μένει αλλά σκεφτείτε το λίγο όσοι βλέπετε πως όντως υπάρχει ζήτημα, μήπως κι έτσι μπορέσετε να το χαρείτε λιγάκι ακόμα.

Να είστε καλά
 
Κορυφή