Μαχες στον Αριζονα

  • Δημιουργός θέματος trampakoulas
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4456

Guest
Επειδη μ αρεσει να συζηταμε, βεβαια χωρις να φευγουμε οσο γινεται απο το θεμα και αποφευγοντας λοιπες ειρωνιες που παρατηρησα, θα πω τα εξης για καποιους καπως πιο φιλοσοφημενους λοιπον:

Ο Αριζονα εχει ιντριγκες και τσακωμους (ασχετα αν καλο θα ειναι να αποφευγονται) γιατι ειναι ο πιο ενεργος κοσμος αυτη την στιγμη, σας αρεσει δεν σας αρεσει και μεχρι να βγει ενας νεος σουπερ πριμιουμ κοσμος με καποια διαφορα απο αυτον, θα ειναι δυνατος κοσμος. Οι αλλοι κοσμοι οπως ακουω, γτ ευτυχως δεν θελω να θυσιασω περισσοτερο χρονο ή χρημα αποσο μπορω να διαθεσω, ειναι ψιλοησυχοι, γτ αραγε?..

Οποτε αν θελετε να μιλησουμε για τις μαχες του κ6 που ειναι σαν θεμα καλως, ομως σε αλλα σχολια για τον Χ Υ Ζ θα μου επιτρεψετε να απεχω, (ηδη τοποθετηθηκα πληρως κ σε σχεση με τις μαχες) γτ θεωρω πως ο καθενας κρινει καλυτερα για τον εαυτο του στο τελος. Αν θελετε ανοιχτε νεο -σχετικο με οτι αλλο σας απασχολει- θεμα να γινει εκει και η αντιστοιχη κουβεντα, πιστευω ειναι το πιο σωστο ετσι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5064

Guest
Να απαντήσω με μία ερώτηση, στους άλλους κόσμου που παίζει ο lakoras πηγαίνει και βάζει μάχες στις 3 τα ξημερώματα ή αν υπάρχουν ήδη 2-3 μάχες βάζει επίθεση και δεν πηγαίνει κανείς με αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να "πρέπει ναι είναι στο οχυρό να το υπερασπιστούν και όχι σε κάποια από τις άλλες μάχες. Και επαναλαμβάνω: Ποτέ δεν είπα πως φταίει ένα η δύο άτομα για αυτή την κατάσταση, αλλά πολλοί.

Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε όσοι έχουν απομείνει και ενδιαφέρονται για τις μάχες στον Arizona. Θέλουμε να διαιωνίζετε αυτή η κατάσταση και να ακούμε συνεχεία εσείς κάνατε πολλαπλές τότε, τώρα θα κάνουμε εμείς και μετά από λίγο το ανάποδο, ή θα έχουμε ένα κόσμο με λίγες και καλές μάχες?
 

DeletedUser

Guest
φυσικα εαν δεν εζησες τις γνωστες κ σαν "χρυσες μαχες" του λακορα στον κοσμο 1 δεν εχεις ζησει κ πολλα.....
 

DeletedUser

Guest
φυσικα εαν δεν εζησες τις γνωστες κ σαν "χρυσες μαχες" του λακορα στον κοσμο 1 δεν εχεις ζησει κ πολλα.....

χεχεχε πολυ ψηνομαι να κανω παλι ακριβως το ιδιο 50 ατομα θελω τιποτα αλλο
 

DeletedUser

Guest
χεχεχε πολυ ψηνομαι να κανω παλι ακριβως το ιδιο 50 ατομα θελω τιποτα αλλο

Χρηστάρα τα 50 παιδιά και παραπάνω ξέρεις πως τα έχεις.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ (ξέρεις εσύ) απαρτίζεται από πολλά παιδιά όπου το 95% αυτής σκεφτόμαστε το ίδιο και συμφωνούμε σε ότι έχει να κάνει με τους "άλλους" αλλα και ότι έχει να κάνει με την ΕΤΑΙΡΙΑ όπου είμαστε ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.

αυτήν την φορα Xρηστο σε αυτό θα έχεις και εμενα μαζί σου (και παρα πολλούς άλλους) αλλα εγώ θα το κάνω για άλλον λόγο όπου μαζί με αυτόν θα πάρει σβάρνα και τους "άλλους"...

αυτό με τα δώρα ξεχείλισε το ποτήρι

πάντως και οι omgides αλλα και εμείς (οι καλοί xexe) ξέρετε τι είμαστε?
θα σας πω εγώ!

ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ
 

DeletedUser6235

Guest
εχω λιωσει στα γελια

δεν πολυ ασχολουμαι με τα φορουμς γιατι τα θεωρω βαρετα. ψαχνοντας να βρω μια απαντηση για μια αποστολη επεσα σε αυτο το θεμα. ανοιξα να το διαβασω και αρχισα να γελαω..
ακομα και τωρα γελαω..
διαμαρτυροσαστε για τις μαχες οχυρων στον αριζονα αλλα αυτη σας η διαμαρτυρια ειναι εγωιστικη γιατι απλα κοιτατε το πρωσοπικο σας συμφερον και επηδη για τον αλφα, βητα λογο δεν σας αρεσει διαμαρτυρεστε. αμα δεν σου αρεσει τοτε σταματα να παιζεις. γιατι θα πρεπει να σταματισει ο αλλος αυτο που τον ευχαριστει για να αρχισεις να ευχαριστιεσαι εσυ. ειναι ενα παιχνιδι και κοιτα να το απολαυσεις, αμα δεν μπορεις πανε παιξε κατι αλλο.

ακουω κοσμο να λεει για τις μαχες και καθε φορα σκεφτομαι σε ποσες μαχες (ακομα και τον "καλο" καιρο που γινονται 2-3 μαχες την μερα) εμεναν ανθρωποι εκτος μαχης γιατι ειχε γεμησει. επιπλεον υπολογιζο το ποσοστο των offline χαρακτηρων σε καθε μαχη που ειναι τραγικο το μουνερο.

φιλε μου (και αναφερομαι σε ολους τους διαμαρτυριθεντες) σε ποσες μαχες εχεις παει και ποσες απο αυτες ησουν online. πρωσοπικα δεν εχω παει σε καμια offline το θεωρω χαζομαρα να παω ανενεργο σε μια μαχη απλα για να πω πως πηγα, ειναι σαν να κοροιδευω τον εαυτο μου και τους συμπαιχτες-αντιπαλους μου. προτειμω να μην παω καθολου και να παει καποιος που θα ειναι πραγματικα χρησημος (καποιος online ακομα και με μιση δυναμηκοτητα απο εμενα θα ειναι καλυτερος στη μαχη απο εμενα ως offline) -οσοι εχουν ουσιαστικη εμπειρια απο μαχες το αναγνωριζουν αυτο-

μπορει να μην με ξερετε πολλοι και να με θεωρειται ασχετο, αλλα τα ματια μου εχουν δει μαχες (και εχω παρει μερος σε μαχες) που στο τελος εκλαιγα απο την συγκινιση που μου προσεφερε. (δεν παιζω μονο ελληνικους κοσμους)

λετε για τις πολλαπλες αλλα αντι να το εκμεταλευτειτε κλαιγεστε. μπορω να σας πω πολλους τροπους για να το κανετε αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο προθυμοι θα ειστε (και αναφερομαι στους παντες). μακαρι να μην ειχα την επικυριξη στο κεφαλι μου, θα γυρναγα απο μαχη σε μαχη να μαζευω τσαντες γιατρου και να τις πουλαω στον φιλο μπαρκουλι που ξερω πως τις λατρευει!!(προς αποφυγη παρεξηγησεων κανω χουμορ για τον μπαρκουλι)

και για να κλεισω, το αρχικο ποστ ελεγε για 5500 λογαριασμουςα, αυτοι οι λογαριασμοι μπορουν να γεμησουν ταυτοχρονα σχεδον 60 μικρα οχυρα είτε σχεδον 30 μεσαια οχυρα είτε σχεδον 21 μεγαλα οχυρα αλλα ακομα και οταν γινονταν 2-3 μαχες την μερα δεν καταφερναμε σαν κοσμος να τις γεμησει. αρα ελαχιστοι οντος ασχολουντε με τις μαχες. και ειναι καπου στα 100 ατομα που το αρχικο ποστ προτεινε να τους απομονοσουμε.. χμμμμμ.. "just saying m8" που λενε και οι φιλοι μας οι αμερικανοι.


δεν παιρνω κανενος το μερο γιατι δεν υφισταται τετοιο, δεν υπαρχει το σωστο - λαθος, το ιθικο-ανιθικο. υπαρχειο ο σεβασμος ή μη στους κανονες, στην τελικη ειναι παιχνιδι, αμα δεν σου αρεσει μην το παιζεις, υπαρχουν τοσα αλλα που μπορεις να παιξεις.

(ζηταω συγνωμη για την ορθογραφια μουκαι/ή την κακη μου συνταξη)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
Τα γελια σου φιλε μου συγχωρουνται διοτι οσα λες υποκρυπτουν την καποια σχετικη απειρια στις μαχες οχυρων και την καποια εμπειρια σε μονομαχεις. Δηλ. οσα λες ειναι παρα πολυ ορθα για τις μονομαχιες αλλα οχι για τα οχυρα. Ποια ειναι η διαφορα? Τα οχυρα εχουν να κανουν με την απολυτη ομαδικοτητα ενω οι μονομαχιες ειναι καθαρα θεμα προσωπικο, ή εστω πες 2-3 ατομων. Εκει οντως λες "αν δεν σ αρεσει φιλε κανε την, εγω ετσι παιζω". Δεν ειναι σωστο αυτο ομως οταν εχεις να κανεις με 200-500 ή μερικες μερες και 1000 ατομα (και οχι 5500 οπως σωστα λες γτ δεν γινεται να παιξουν τοσοι σε μαχες στους gr).

Αν πεις "αν δεν σας αρεσει φευγετε και οι 1000, εγω να παιζω καλα", εκει θα υπαρχει ενα προβλημα (εγωιστικο οπως το εθεσες αλλα απο την αντιστροφη πλευρα) το οποιο λοιπον προκυπτει απο ελλειψη του σεβασμου προς τους συμπαιχτες (οπως ειπες παλι σωστα ειναι παιχνιδι) και επειτα του fair-play, που αν το σκεφτουμε καλα, αυτο ειναι που συζηταμε λιγο πολυ απο την αρχη του σερβερ. Ετσι θα μπορουσαμε να κανουμε καποιες λεγομενες "καλες" (γεματες) μαχες και να περασουμε ολοι καλυτερα (xp, σεντουκια και οτι αλλο προσφερουν οι καλες μαχες) αφου ασχολουμαστε που ασχολουμαστε με τις μαχες αυτες.
Παντα προτιμωνται οι ΟΝLINE σε μαχες φυσικα απο τους ΟΦ. Γτ ομως να σκασει κανεις μην τυχον χασει οχυρο και να θελει να ερχεται και ΟΦ κοσμος? Διοτι πολυ απλα φιλε μου, αν εχεις αφιερωσει χρονο ή και ακομα χρημα και σβολάρε να το χτισεις, γτ πες καλως ή κακως σε ενοιαζε η καταξη πολεων, δεν ειναι λογικο κ επομενο?

Τελικα, απλα φαντασου πως θα ητανε για σενα να κανεις μονομαχιες σε ενα κοσμο οπου θα επαιζες μονο εσυ και κανεις αλλος...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3473

Guest
εγω εξακολουθω να θεωρω εγωιστικο να γινονται παραπονα για τις "πολλαπλες"
μαχες και μαλιστα απο τα ατομα τα οποια ηταν σε συμμαχια που εκανε πολλαπλες μαχες...
η δικαιολογια "εμεις βαζαμε πολλαπλες γιατι βαλατε εσεις πρωτοι και νια νια νια"
ειναι για 10 χρονα....
εμεις τουλαχιστον (μιλαω για την πολη μου αν και εχουμε βαλει πολυ λιγες
πολλαπλες) εχουμε το θαρρος να παραδεχτουμε οτι τις βαζουμε
γιατι ετσι θελουμε...τοσο απλα... δεν απαγορευετε απο κανεναν κανονα...
δεν κλεβουμε... απλα πιστευουμε οτι οποιος θελει να εχει 10 οχυρα
θα πρεπει να μπορει να τα υπερασπιστει ταυτοχρονα...
στρατηγικη ειναι... γιατι θα πρεπει να δεχτουμε τους ορους
"ελατε στο οχυρο που θα μαζευτουμε ολα τα τουμπανα να σας λιωσουμε"???
δεν το καταλαβα??
εσεις δηλαδη θεωρειτε δικαιο να γινετε 1 μαχη χωρις πιθανοτητα να χασετε
επειδη θα πεσουν θηκες...
αλλα αδικο να γινονται πολλες μαχες επειδη δεν ξερετε που να πρωτοπατε...
ε λοιπον σας βρηκα την λυση...
η ομιτζι εχει καμια 1000 ατομα... να μοιραζεστε τα χρυσα και οι τουμπανοι
και να βαζετε να παιζουν και τα μικρα λβλ... :gl
 

DeletedUser6235

Guest
Τα γελια σου φιλε μου συγχωρουνται διοτι οσα λες υποκρυπτουν την καποια σχετικη απειρια στις μαχες οχυρων και την καποια εμπειρια σε μονομαχεις.

φιλε μου No mercy κανεις ενα μεγαλο λαθος. το οτι δεν με βλεπεις πολυ συχνα σε μαχες ειναι δικια μου επιλογη διοτι ειμαι απο τους λιγους που οταν πανε σε μαχη οχυρου ( στην πλευρα που παω αμυνα/επιθεση) σκοπο εχω την νικη του οχυρου και οχι να οαρω θυκες ή εμπειρια, ειμαι απο τους πρωτους που θα πεσουν για να υπερασπιστω τους συμπαιχτες μου αλλα το θεμα ειναι πως ελαχιστοι συμπαιχτες μου θα εκαναν το ιδιο.
εχω παρει μερος σε μαχες που δεν εχουν γινει παρομοιες σε κανεναν ελληνικο κοσμο και δεν υπερβαλω. οταν εμπαινα σε μαχες οχυρων και εβλεπα χαρακτηρες με 14 540 ποντους ζωης η Σκια ακομα δεν ειχε παει 120 επιπεδο (καλα αυτο ειναι υπερβολη, αλλα αλλου θελω να καταληξω) οταν αρχισα να καταλαβαινω πως λειτουργουν τα οχυρα παιζοντας σε ξενους κοσμους και προσπαθησα να μεταφερω την γνωση μου εδω με κοροιδευαν και κανεις δεν ασχολιοταν με αυτα που ελεγα, μετα εμφανιστηκε η Σκια με 10 000 ζωη και μειναν ολοι καγκελο, για μενα ομως ερχοταν η δικαιωση. (σαφως δεν ειναι τυχαιο που εισαστε τοσο δυνατοι στις μαχες) μπορει να μην θες να το πιστεψεις αλλα οι γνωσεις μου πανω στις μαχες ειναι πολυ περισσοτερες απο τουλαχιστον τους μισουν που παρουσιαζονται σαν "οχυρομαχοι". τεσπα δεν ειναι το θεμα ποσο "εμπειρος" ειμαι εγω στις μαχες αλλα οι μαχες αυτες καθ'αυτες

για να δουμε και την αντιπερα οχθη, να μην μπαινουν πολες μαχες. να γινεται μια μαχη να γεμιζει. μετα θα εχουμε αυτους που μειναν στην απεξω (γιατι προφανως δεν εχει χορο η μαχη για τους παντες) να διαμαρτυρονται που δεν μπηκαν, θα βαλεις μια δυο μαχες παραπανω και θα σου διαμαρτυρονται αλλοι για πολλαπλες και αλλοι πως ειναι μακρυα και δεν προλαβαινουν και τα λοιπα..
οτι και να γινει θα υπαρχουν ατομα που θα διαμαρτυρονται γιατι απλα μπορουν να το κανουν, πως θα γινει δλδ? θα φερουμε το παιχνιδι στα μετρα του καθενα? ή ο καθενας θα προσαρμοστει με την ροη του παιχνιδιου (ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.. μην το ξεχμανε ετσι!). αμα δεν μπορει να προσαρμοστει και δεν τον αρεσει το παιχνιδι να παει να παιξει μπιριμπα
στην τελικη τι εγινε και να χαθει ενα οχυρο? δεν ειναι το το χρησιμοποιει και κανεις :) σχεδον κανεις δεν απομακρυνεται απο την πολη του για αν εχει αμεση προσβαση στην τραπεζα του.

και εμενα με ενοχλει το θεμα με τις πολλαπλες γιατι δεν εχω τον ανταγωνισμο που θελω στις μαχες. αλλα δεν θα κατψω να κλαψω σε κανεναν. δεν ασχολουμε λοιπον εδω με μαχες και παω στους ξενους κοσμους και κανω εκει τι μαχες.
οπως βλεπεις εγω βρηκα την λυση μου, γιατι δεν βρησκει ο καθενας την δικια του? μπορω να σου πω τοσες λυσεις για το θεμα που εγω θ ακουραστω να τις γραφω και εσυ να τις διαβαζεις
 

DeletedUser4456

Guest
@ ougk:
Οχι φιλε μου, οι τακτικες ειναι καλες και κανεις δεν ειπε οτι η πολλαπλη καταπατα κανονες, αλλα οτι εχει να κανει με fair play. Αλλα ουτε ειναι ωραιο να μαζευονται οι καλοι απο την μια και οι λιγοτερο δυνατοι απο την αλλη, οπως λες. Αν ηταν αυτο το θεμα, δεν θα ειχαν και νοημα οι μαχες οχυρων ετσι και αλλιως αφου παλι, οταν η μια πλευρα ειναι αδυναμη, ειναι ως γνωστον σχεδον παρομομοιο το αποτελεσμα με το να μην εχει κοσμο μια πολλαπλη μαχη.

Ομως οπως εχω ξαναπει, το ζητημα ειναι οτι ενω οι αλλες συμμαχιες αν ΘΕΛΟΥΝΕ εχουνε αποδειξει οτι μπορουν και ΕΧΟΥΝ καλους (αν οχι καλυτερους, ισοδυναμους, πιο εμπειρους) και περισσοτερους παιχτες σαφως αν μαζευτουν, απλα αδιαφορουν και κανουν κοιλια, τους λογους ας μην τους αναλυσουμε. Μετρα να δεις και μονος σου, εξαλλου ετσι τελευταια πανε στις μαχες μαζι ολες οι αλλες συμμαχιες, διοτι θεωρησαν το οτι οι omg εχοντας μια καλη αλλα συναμα ΜΕΓΑΛΗ παρεα-ομαδα, πηραν πολλα οχυρα που δεν μπορουν να τα κρατησουν. Το εχω ξαναπει τα οχυρα δεν ειναι το θεμα, αλλα οι μαχες σε αυτα, αρα μην κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος. Που αποσκοπει λοιπον να βαλεις πολλαπλες να παρεις ενα οχυρο χωρις xp χωρις τιποτα απλα επειδη δεν εχει αμυνα, για να ταπεινώσεις τους απληστους που τα μαζεψαν? lol γτ ο φαυλος κυκλος δεν εχει τελειωμο μετα. Απλα καταφερνεις να εναντιωσεις καποιους να σου επαναλαβουν πολλαπλη διοτι πες το εχτισαν με gold, πες το θεωρησαν αδικο να χαθει απο πολλαπλη. Ενω φαντασου ενα κοσμο που θα κανονιζοντουσαν οι μαχες, ποσο πιο νοημα θα ειχαν και ποσο περισσοτερο ποιοτικο παιχνιδι θα κερδιζαν ολες οι πλευρες. Αυτα ομως ειναι σιγουρα γνωστα π.χ. απο τον κ1 ή και αλλους κοσμους εκτος gr και εκει δεν φαινεται να τα αμφισβητει κανεις οπως κανουμε στον Αριζονα.

@ froutofylakas:
Γιαυτa που λες λοιπον ακριβως φιλε μου, απλα δεν συνιστα λυση να γινονται πολλες κακες μαχες σαν αντιδοτο, αλλα να γινονται οργανωμενα τοσες μαχες οσες περιπου μπορουν να φιλοξενησουν τα ατομα που ενδιαφερονται γι αυτες εκατερωθεν.
Και πιστεψε το, ο κοσμος αυτος εχει φτασει σε σημειο ωστε οι ηγεσιες να ξερουν περιπου την δυναμικοτητα (ατομα) τους στις μαχες. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ! Να εχεις την δυνατοτητα και να μην κανεις κατι καλο επειδη λιγοι θελουν να κανουν τα δικα τους κολπα. Και περισσοτερο κριμα ειναι πως ατομο που ειχε προτινει ενα πολυ καλο σχεδιακι για τις μαχες μεσω δημιουργιας μικρων ομαδων και το ειχαμε εναγκαλιασει πολλοι, τωρα ειναι πρωτεργατης σε παραλογες πολλαπλες...

Ενω η πολλαπλη απο την αλλη, λυνει το θεμα που λες? Δηλ. οκ πες εχεις καποια ατομα που ερχονται και δεν παιζουν, κυριως λογο οτι δεν τους νοιαζει να γινουν τοσο καλοι ωστε να τηρουν τις προυποθεσεις να επιλεχθουν. Οσοι εχουν κανει στρατολογοι θα το ξερουν αυτο. Στην αρχη λοιπον (πριν ενα ετος,) ναι το ειχα δει αυτο να μην εχει θεσεις, αλλα πλεον αν προσεξεις ΔΕΝ γεμιζουν οι μαχες καλα καλα, ακομα και αν ειναι ΜΙΑ - ΜΙΑ ειδικα σε μεγαλα οχυρα! Αν ρωτησεις γτ συνεβη αυτο, οι περισσοτεροι θα σου πουνε "σιγα ρε φιλε μην τρεχω σαν τον Βεγγο γτ πλακωνονται οι ηγεσιες" και οχι παω και δεν μπαινω (αυτο θα ειναι δευτερουσα απαντηση). Ειναι θεωρεις λοιπον καλο να ερχονται 10 ατομα να περιμενουν ωρες εκει, να παιζουν κατι χειροτερο απο ελιγμο και να παιρνουν 50XP στην καλυτερη, εχοντας κανει τοσο δρομο και εχοντας χασει ωρες δουλειας να μην τους βαρεσει κανεις σε μονομαχια, απο το να γινονται πες τοσες μαχες οσες σηκωνει ο σερβερ με τους οχυρομαχους του? Αν ναι, στηριξε το και συνεχιζουμε την κουβεντα μας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6235

Guest
Ενω η πολλαπλη απο την αλλη, λυνει το θεμα που λες? Δηλ. οκ πες εχεις καποια ατομα που ερχονται και δεν παιζουν, κυριως λογο οτι δεν τους νοιαζει να γινουν τοσο καλοι ωστε να τηρουν τις προυποθεσεις να επιλεχθουν. Οσοι εχουν κανει στρατολογοι θα το ξερουν αυτο. Στην αρχη λοιπον (πριν ενα ετος,) ναι το ειχα δει αυτο να μην εχει θεσεις, αλλα πλεον αν προσεξεις ΔΕΝ γεμιζουν οι μαχες καλα καλα, ακομα και αν ειναι ΜΙΑ - ΜΙΑ ειδικα σε μεγαλα οχυρα! Αν ρωτησεις γτ συνεβη αυτο, οι περισσοτεροι θα σου πουνε "σιγα ρε φιλε μην τρεχω σαν τον Βεγγο γτ πλακωνονται οι ηγεσιες" και οχι παω και δεν μπαινω (αυτο θα ειναι δευτερουσα απαντηση). Ειναι θεωρεις λοιπον καλο να ερχονται 10 ατομα να περιμενουν ωρες εκει, να παιζουν κατι χειροτερο απο ελιγμο και να παιρνουν 50XP στην καλυτερη, εχοντας κανει τοσο δρομο και εχοντας χασει ωρες δουλειας να μην τους βαρεσει κανεις σε μονομαχια, απο το να γινονται πες τοσες μαχες οσες σηκωνει ο σερβερ με τους οχυρομαχους του? Αν ναι, στηριξε το και συνεχιζουμε την κουβεντα μας.


εχω ηδη απαντησει :

και εμενα με ενοχλει το θεμα με τις πολλαπλες γιατι δεν εχω τον ανταγωνισμο που θελω στις μαχες. αλλα δεν θα κατψω να κλαψω σε κανεναν. δεν ασχολουμε λοιπον εδω με μαχες και παω στους ξενους κοσμους και κανω εκει τι μαχες.
οπως βλεπεις εγω βρηκα την λυση μου, γιατι δεν βρησκει ο καθενας την δικια του? μπορω να σου πω τοσες λυσεις για το θεμα που εγω θ ακουραστω να τις γραφω και εσυ να τις διαβαζεις


εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει ποιος εχει οχυρα και ποιος οχι , με νοιαζει να μπαινω σε μαχες και να εχει χαβαλε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
Μια απ τα ιδια... ΔΕΝ θα εχει χαβαλε, μπες σε ελιγμο καλυτερα παρα σε μαχη 20 με 3.
κ
Τα προσωπικα δεν χωρανε σε ομαδικα events οπως τα οχυρα. Αρα αφου δεν σε νοιαζει κατι στον κ6 οπως λες, απορω γτ εκανες το ποστ τελικα. :blk
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2571

Guest
θα ηθελα να απαντησω στον νο μερσυ, που απ' ο,τι ειδα ο ανθρωπος προσπαθει να το δει το θεμα καπως πιο λογικα απο τους υπολοιπους ομιτζηδες και εχει θεληση για συζητηση:
αν θελετε μαχες καλες, δεν εχετε παρα να χτυπησετε ενα οχυρο και να μαζεψετε κοσμο στην επιθεση. σιγουρα θα υπαρξει αμυνα και θα γινει καλη μαχη. αν σας χτυπησουν για παραπλανηση ενα δικο σας, δεν εχεις παρα να το αγνοησεις, και ας το χασεις. αρκει οπως λες να εχεις εσυ μια καλη μαχη ως επιτιθεμενος. ομως εσυ δεν θες να χασεις κανενα, και τρεχεις με σβωλους απο την μια ακρη στην αλλη.
ετσι ειναι φυσικο να μην γινεται καμια καλη μαχη.
επισης, παραδεχεσαι πως μαζευτηκατε οι ''καλοι'' (πρεμιουμ θα ελεγα εγω) παιχτες στην omg, και μαζεψατε κοντα σας και ολους τους υπολοιπους που θελουν απλα να ειναι νικητες ασχετα αν παιζουν η οχι... με αποτελεσμα να εχετε μια συμμαχια τεραστια, που μπορει να καλυψει 5 αμυνες και να κανει ταυτοχρονα και 2 επιθεσεις.
αλλωστε, ειμαστε λιγοι εμεις οι ''αλλοι'' που δεν γουσταρουμε να κοπαδιαζουμε σαν προβατα...
ομως η αλαζονεια σας ειναι τερατωδης, δεν ανεχεστε στον αριζονα παιχτες που παιζουν για την πλακα τους, εχετε αυτη την αγωνια μηπως και σας παρουμε κανα οχυρο (που οποτε συμβαινει το διασκεδαζω αφανταστα) και ετσι χανετε την ευκαιρια να κανετε μια σοβαρη μαχη, αν και λετε πως αυτο επιδιωκετε.
ψεματα λετε.
να καμαρωθειτε τον πρεμιοχαρακτηρα σας θελετε.
αλλιως, αν πραγματι θελατε να κανετε σοβαρες μαχες, μιας και ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν γεμιζουμε μια επιθεση, θα μπορουσατε να στειλετε τους παιχτες μερικων δικων σας πολεων στην επιθεση για να γεμισει.
δεν το κανετε ομως.
προτιματε να εισαστε ΟΛΟΙ μαζι να προστατεψετε τα οχυρα σας (εναντιον ποιων αραγε) παρα να κανετε μια μαχη, ακομα και μεταξυ σας, μιας και οι μεγαλυτερες συμμαχιες στον αριζονα ειναι οι omg και uni.
 

DeletedUser4456

Guest
@grilakos:
Ναι, σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο και προσπαθω να τους πεισω πλεον (και αν δεις το στυλ μου προσωπικα) να παιζουμε τις επιθεσεις που βαζουμε. Φυσικα πολλες φορες φιλε grilako που βρισκω οτι μιλησες πολυ λογικα, ατυχως ΔΕΝ εχει αμυνα η επιθεση που παμε οταν εχει πολλαπλες γτ γενικα σκορπιζεται ο κοσμος οπως θα εχεις δει. Οποτε αν παμε οργανωμενα επιθεση θα παρουμε πιθανως το οχυρο με χαζομαχη.

Επισης οπως προειπα σε αλλο ποστ, αντε πεισε και καποιον που εχει χτισει ενα οχυρο με κοπο και πρεμ να το αφησει, ενω ενδιαφερεται για την ***^&*%*** καταταξη της πολης του, (πραμα που δεν μπορεις να του επιβαλλεις εγωιστικα να μην θελει)... Συνεπως απο εκει εχει δημουργηθει η αποψη (κακως κατ εμε) οτι προηγουνται οι αμυνες και μετα οι επιθεσεις. Χωρια που για την επιθεση οπως θα εχεις δει, θελει κοτσια με τα bonus πυργων κλπ, οποτε ο πολυς κοσμος που χρειαζεται στις μαχες θα παει τελικα, (σου μιλω εκ πειρας) στην αμυνα καλυτερα μπας και, εχοντας την (λανθασμενη) λογικη οτι θα νικησει, παρει και καλο xp κλπ.

Επιπλέον, αυτο που ξανακουσα οτι ειμαστε πιο δυνατοι (πρεμ κλπ) σωνει και καλα. Δεν ισχυει ρε παιδια τοσο πολυ οσο το παρουσιαζετε και δεν ξερω γτ επιμενετε... Ειμαι σε μια συμμαχια που ετυχε να θεωρησω οτι καποια παιδια εδω ταιριαζουμε σαν παρεα. Δεν μιλω μονο για το παιχνιδι, π.χ. μπορει με τα παιδια αυτα να παμε για καφε, να παιζουμε μπασκετακια, μπιλιαρδα κλπ, αλλα στο game θα εχουμε πολλες φορες εμπλοκες λογο των ποικιλων αποψεων μας. Δεν ειναι απαραιτητα κακό αυτο, κανει το παιχνιδι και πιο πικαντικο στο τελος, αρκει να υπαρχουν οι σωστες λογικες βασεις πως οτι και να γινει, ειμαστε ομαδουλα.
Ετσι λοιπον, η συμμαχια αυτη, αποτελειται τελικα απο ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο 750 ατομα, με πυρηνα καποια παιδια στην ηγεσια τα οποια οσο και να τα κατηγορειτε ειναι και αυτοι παιχτες σαν εσας με τα προτερηματα και τις αδυναμιες τους, που ομως ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ κανουν φοβερη δουλεια γτ αγαπανε το παιχνιδι & την συμμαχια τους και οργανωνουνε μαχες οσο καλυτερα γινεται ωστε να παιζουνε οι υπολοιποι πες 750 αν επιθυμουνε. Οσοι εχετε περασει απο ηγεσια, ξερετε οτι αυτο ειναι και επιπονο και χρονοβορο, ειδικα σε τοσο σχετικα μεγαλες συμμαχιες. Αρα αυτο νομιζω οτι ειναι αξιο και γενικου επαινου αλλα και σεβασμου.

Τωρα οι αλλες συμμαχιες, εχουν καταπληκτικους παιχτες οπως προειπα, οχι μονο σε σκιλς, αλλα και κυριως σε εμπειρια στο παιχνιδι (καθως ως ειναι γνωστο, ειναι οι παλιοτεροι απο αλλους κοσμους και αλλες παρεουλες εκει).
Ομως, θαρρω πως κουρασμενοι απο τους αλλους κοσμους, δεν εχουν την ορεξη οσο η ηγεσια των omg να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ κατι καλο. Περασα και απο θεση ηγεσιας και οσοι το θεωρειτε προνομιο, σας πληροφορω οτι ειναι πολυ δυσκολο και χρονοβορο αν θες υπευθυνα ενα καλο αποτελεσμα. Ομως φιλε grilako, αν δεις απλα και μονο τους αριθμους, δεν ειμαστε λοιπον, ουτε οι περισσοτεροι, ουτε και οι δυνατοτεροι... θα λεγα πως τελικα απλα ειμαστε οι "ορεξοτεροι" κ οι πιο οργανωμενοι για τον κ6 και αυτο θα επιθυμουσα να αλλαζε να εβλεπες ποσο καλυτερα θα παιζαμε μαχες στα οχυρα.

ΑΡΙΘΜΟΙ, δηλ. στοιχεια:
OMG(750) + UNΙ(167) = 917ατομα

κυριοι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ που παντα πανε μαζι και ποτε εχθροι:
ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ(652) + ΟΧΥΡΟΜΑΧΟΙ(173) + ΠΑΡΕΑ(81) + usual suspects(77) + matina(35) + AD(273) + λοιπες = 1218 + λοιπες


Αν διαφωνειτε με τα ως ανω στοιχεια να το συζητησουμε φυσικα αλλα με στοιχεια απο μαχες!.. Εμενα μ' αρεσει ετσι που ολοι παντα βαλονται με τους πρωτους του σερβερ, απλα ελπιζω να βρεθει μια καλη ηγεσια να σας οργανωσει να παιξετε και να 'φχαρηστηθουμε το παιχνιδι αντι απο την αρχη του σερβερ να χωριζεστε σε υποσυμμαχιες επειδη απλα δεν τα βρισκετε μεταξυ σας (δεν ξερω δηλ τι εχετε να χωρισετε) και τελικα να κοπανιομαστε με πολλαπλες και να χαλαμε το παιχνιδι των μικροτερων παιχτων.

Τελος, το οτι ενας παιχτης ή μια παρεα ειναι premium σε εναν PREMIUM κοσμο, δεν βλεπω γτ να το κατηγορειτε. Προσωπικα δεν αντεχω (οικονομικα, χρονικα) να παιζω και δεν παιζω αλλού (σε αλλους gr κοσμους) ωστε να ειμαι πρεμ στον Αριζονα και να απολαμβανω χωρις περαιτερω γκρινια το παιχνιδι και χωρις να κατηγορω κανεναν αν ειναι ή δεν ειναι, ειδαλλιως θα ημουν απλα ηττοπαθης. Ομως ασχετως με το πρεμ (που φυσικα και βοηθαει παρααα πολυ), 2 πραματα μετρανε πιστευω:
1) Τον καλο παιχτη δεν τον κανει ΜΟΝΟ το πρεμ (πιστευω ολοι συμφωνειτε) αλλα το πως παιζει, δηλ αν ξερει το παιχνιδι = εμπειρια και
2)το ηθος του σαν χαρακτηρας:
Ο σεβασμος του για τους συμπαιχτες του, δηλ. να μην χαλαει ΑΝΩΡΙΜΑ, την ομαδικοτητα ενος παιχνιδιου επειδη απλα μπορει: Αυτο εδω μου θυμιζει καποια ΑΝΑΣΦΑΛΗ, ΗΤΤΟΠΑΘΗ παιδακια που ενω επαιζε ολη η παρεα ενα επιτραπεζιο, αυτοι επειδη εχαναν, δεν προσπαθουσαν να νικησουν αλλα χαλαγαν ολα τα πιονακια (the easy way) για να μην παιξουν και οι αλλοι. Τελικα κανεις δεν τα εκανε παρεα, ουτε τα ιδια μεταξυ τους...

Ολα αυτα τα ειπα, διοτι πρπ καποτε να χαμπαριασουμε πως ολοι ειμαστε ελληνες παιχτες εδω και τσαμπα χαλιομαστε με προσωπικες ιντριγκες (οσο και αν αυτες υποδηλωνουν ΕΝΕΡΓΕΙΑ και συμμετοχη στο παιχνιδι και μερικες φορες ειναι και εποικοδομιτικες). Επισης δεν περιμενω με αυτα που λεω να αλλαξει κατι, απλα αποσκοπω να γινει και κουβεντα εδω να δουμε τι φταιει αλλα και να μιλησετε επιτελους οι αντιπαλοι αρχηγοι μεταξυ σας ωστε να παρετε καποιες σημαντικοτερες κ ορθοτερες αποφασεις σε θεματα της οργανωσης σας για να παιξουμε καλυτερα ολοι μαζι. Δεν χρειαζονται πιστευω ουτε απειλες ουτε γκρινιες, μονο λιγη καλη διαθεση και μερακι για οργανωση...

------------------
*ΣΟΡΥ για το μεγαλο ποστ (ξεφυγε lol), αλλα πιστευω ειχε ολα τα σημαντικα στοιχεια τα οποια χρειζονται για την συζητηση στο τρεχον θεμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser735

Guest
Καλημερα αρχικα και καλες γιορτες!

@No Mercy και λοιποι OMG θελω να σας προβληματισω λιγο για ενα θεμα...
Εχετε σαν συμμαχια Omg και Ενωση 73-74 οχυρα (πρεπει να υπολογιζονται και τα οχυρα της UNI εδω).
Με τα μεχρι τωρα δεδομενα απο τον αριζονα και απο αλλους κοσμους βλεπουμε οτι οι αμυνες δεν πεφτουν!

Και επειδη ξερω την ψυχολογια των παικτων...αν καποιος χτυπαει και ξαναχτυπαει οχυρο χωρις να κερδιζει τοτε ειναι πολυ ευκολο να παρατησει το παιχνιδι!

Οταν λοιπον ολοι οι υπολοιποι παρατησουν το παιχνιδι τοτε τι θα κανει η συμμαχια σας?
Τι θα απογινουν οι χαρακτηρες σας που φτιαξατε με τοσο κοπο και χρημα(δικαιωμα σας,δεν σας κατηγορω)?

Και εμενα μου αρεσουν οι κανονικες μαχες αλλα να μπορω να κερδισω κιολας!
Ετσι οπως εχουν κανει το παιχνιδι και με την υπεροπλια που εχετε σε ζωη δεν νομιζω να μπορει να γινει αυτο.
 

DeletedUser

Guest
αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω στην τελική είναι γιατί πρέπει να ακόλουθο τους νομους και τους κανόνες όπου βγάζουν κάποιοι παίχτες σε κάθε παιχνίδι τέτοιου είδους.

το παιχνίδι που έχει επιλέξει ο καθένας μας να παίζει το κάνει ΜΟΝΟ για προσωπική του ευχαρίστηση και για να χαλάρωση μετά την δουλειά να ξελαμπικάρει μετά το διάβασμα και γενικά να έχει κάποιες ώρες που να τον ευχαριστούν.

ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ για να έχω όλα τα παραπάνω και να περνάω καλά θα τον επιλέγω ΕΓΩ και όχι άλλοι παίχτες μέσα στο παιχνίδι

ΔΕΝ μπορώ να μπω στο τριπάκι να ακόλουθο νομους που τους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ κάποιοι παίχτες προς δικά τους ωφελεί

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ FAIR PLAY

να λέμε όλοι τo σωστό και να το παίζουμε άγιοι και μεγάλοι καθηγητές ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

το παιχνίδι θα το ξηγιέμαι όπως εμενα και τους φίλους μου ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ για να περνάμε καλά

δεν δίνουμε τσακιστή δεκάρα το τι λένε άλλοι παίχτες που δεν θα τους δούμε ποτε και άμα ποτε τους γνωρίσουμε δεν θα ξέρουμε ότι ήταν αυτοί (δεν ξέρω εάν το πιάνετε αυτό)

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ σε ότι βρισιά ξεστομίζουν μερικοί...φτάσανε να με πούνε ΑΛΗΤΗ γιατί παίζω έτσι...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ λοιπόν.

ΑΛΗΤΗΣ είμαι γιατί παίζω έτσι που δεν τους ευχάριστη τους άλλους...
δεν είμαι ΑΛΗΤΗΣ...είμαι ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ που θελουν να παίζουν έτσι και να γουστάρουν...

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΛΑ
 

dimitrisCh

Μέλος
Οι ελληνικοί κόσμοι είναι τελειωμένοι, όσον αφορά τις μάχες οχυρών, κι αυτό να το συνειδητοποιήσουν αρκετοί, όσοι ασχολούνται με τις μάχες οχυρών.

Ο Κ6 είναι τελειωμένος κόσμος σε ότι έχει σχέση με τα οχυρά, και γι αυτό δεν ευθύνεται ούτε ο Lakoras, ούτε ο SasBarawOlous, ούτε οι πολλαπλές μάχες που μπαίνουν τελευταία. Ο Αριζόνα καταστράφηκε πολλούς μήνες πιο πριν, και οι παροικούντες τη Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ποιοι φρόντισαν να καταστραφεί.
Αυτό που με εκπλήσσει όμως είναι, πως αυτοί που μάζευαν τότε όλα τα οχυρά του χάρτη βάζοντας πολλαπλές, τώρα διαμαρτύρονται γιατί οι άλλοι τους βάζουν πολλαπλές.

Ο Κ7 προβλέπω να έχει ζοφερό μέλλον όσον αφορά τις μάχες οχυρών, εύχομαι να διαψευσθώ.

Στον Κ1 έχει να γίνει μάχη σε μεγάλο οχυρό, εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.

Στους υπόλοιπους κλασικούς ελληνικούς κόσμους, σε αυτούς που παίζω εγώ, μόνον οι φανατικοί του είδους επιμένουν.

Αντί να κάθεστε και να μαλώνετε εδώ, φροντίστε να απευθυνθείτε στην Innogames, να σταματήσει να προσθέτει, με απώτερο σκοπό το κέρδος από σβόλους, όλα αυτά τα βλακώδη που κάνουν τους παίκτες να ξενερώνουν και να εγκαταλείπουν το παιχνίδι.
 

DeletedUser

Guest
καλημερα χρονια πολλα με υγεια , θα ηθελα να προτεινω το εξης μιας και ο νομερσυ ειναι ο μονος απο τους αγαπητους αντιπαλους που δε βριζει δεν ειρωνευετε και μπορει να κανει συζητηση σωστα .
Θα μπορουσαμε να φτιαξουμε 5-6 ομαδες με 30 σταθερους παιχτες η καθε μια και συμπληρωματικους παιχτες . Να φτιαξουμε ενα πρωταθληματακι με βαθμους και εντος και εκτος εδρας μαχες , να εχει μια ομαδα η ενωση μια η υνι μια η και δυο η ομγ κτλ κτλ , ετσι και μαχες θα γινονται , και αρκετος κοσμος θα ενδιαφερθει παλι , και θα υπαρχει και μια αγωνια και ενα ενδιαφερον , αυτη ειναι η γνωμη μου , μπορουμε συζητωντας να βρουμε μια ακρη ετσι , αλλα συζητωντας οχι με ομγ εγω τουλαχιστον , αλλα με υνι και ενωση .Αποψη μου παντα αλλα ετσι οπως ειμαστε χωρισμενοι στον αριζονα μονο το τελος μπορουμε να περιμενουμε .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4456

Guest
@ psadmio:
Νομιζω μολις με αριθμους εδειξα οτι υπαρχει δυναμη να πεσουν οχυρα αν οργανωθειτε. Επισης εγω τα δικα μου οχυρα ανετα τα ειχα προτινει για χαρισμα γτ δεν με πειραζει να μην εχω οχυρο ποτε αλλα να παιζω καλες μαχες. Προσπαθω να μην ειμαι τοσο απαισιοδοξος σαν τον dimitrisch και παντα να παλευω για το καλυτερο στον κοσμο που ειμαι, εφοσον εχει τα καποια φοντα απο παιχτες. Γινεται να υπαρχει συνενοηση για καλες μαχες οσο και αν δεν το πιστευετε.

Επισης εδειξα πως τα οχυρα σαν οχυρα δεν λενε κατι και αν ειχα, ανετα θα τα μοιραζα να γινει παιχνιδι. Το προβλημα ειναι να κανετε μια καλη ηγεσια να ανεβασετε την συμμετοχη σας, κυριως οι αντιπαλοι, χωρις προφασεις τυπου ειστε περισσοτεροι, δυνατοτεροι με περισσοτερα οχυρα. Οχυρα εχουν ολες οι πλευρες, αλλες πιο λιγα αλλες πιο πολλα, ας ΠΑΙΞΟΥΜΕ εκει, αλλα ας παιξουμε σωστα, δηλ με τοσες μαχες, οσες τα ατομα που θελουνε περιπου να παιξουν.

Αν ολοι παρατησουν το παιχνιδι, εμεις που θα μεινουμε, θα χωριστουμε και θα παιξουμε εστω και μεταξυ μας. Οποτε γτ να μην το κανουμε τωρα που δεν το εχουν παρατησει ολοι οπως λες και ο Αριζονα ειναι ο πιο ενεργος ακομα κοσμος?

@ SAS
ΔΕΝ επεβαλε κανεις σε κανεναν τιποτα εδω, απλα καναμε μια προταση και συζητηση μπας και ισιωσει το κλιμα. Δεν φερω καμια ευθυνη για οσους καθονται και τσακωνονται/ξεμαλλιαζονται σε skype κλπ υποβιβαζοντας τις συζητησεις τους και επιβαλλοντας! ορους οι οποιοι ειναι τουλαχιστον παιδιαστικοι. Δεν ειναι λυση π.χ. η απαιτηση να μη μιλαμε στην κομητεια γτ ενα παιδι μπορει και εχει το δικαιωμα να μιλησει εκει. Ακομα και λιγος χαβαλες μετα απο ενα παιχνιδι σε φιλικα πλαισια, εχει λογικη (π.χ. αν χασω απο εναν φιλο μου στο ταβλι, τι κοροιδεμα τρωω... ;) ). Επισης δεν ειμαι ουτε δασκαλος ουτε αγιος οπως σαρκαστικα ακουσα, ειμαι ενας απλος παιχτης σε μια συζητηση με μικρη πιθανοτητα για κατι καλυτερο στο παιχνιδι, σε ενα φορουμ. Και ναι κι εγω οπως ολοι παιζω να ξελαμπικαρω απο τα τεκτενωμενα της ζωης, οποτε ειπα γιατι να μην το κανω πιο σωστα, ΑΝ γινεται? Ουτε "ξελαμπικαρει" κανεις, καθοντας να παρεξηγειται με τις ωρες ανωφελα στα skype.

Οποτε αν δεν αρεσει σε καποιον μια κοινως αποδεκτη λυση, ειναι ελευθερος να κανει αυτο που θελει φυσικα, μεχρι να αποτελεσει φανερη μειονοτητα και να διαγραφει μεσω αυτοματης αγνοησης απο την πλειοψηφια. Λογια που σου ειπαν μου ειπαν, τους ειπες, σου ειπαν, εκαναν/εκανα παλιοτερα, εδω δεν θετουμε προς συζητηση, (υποβιβαζουν καθε σοβαρο επιπεδο συζητησης πιστευω). Νομιζω αυτα ειναι θεματα να τα βρειτε προσωπικα ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ και δεν μας αφορουν οι προσωπικοι τσακωμοι κανενος ωστε να αφηνουμε να μας χαλανε το παιχνιδι. Κανει ομως δεν κανει κατι μη αποδεκτο ενας παιχτης, εδω απλα κανουμε μια συζητηση, ασχετα αν εχει αποτελεσμα παιδια!

@ΑΠΑΝΤΕΣ:
ΣΥΝΕΠΩΣ εγω προσωπικα δεν εχω ακομα αντιρρηση και για την προταση του Λακορα, εφοσον ειναι σε σωστη οργανωση, βαση και συνεννοηση αλλα κυριως ΚΟΙΝΩΣ αποδεκτη απο τις ομαδες που θα θελαν να λαβουν μερος.
Και ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ειναι πλεον εφικτο να γινει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2571

Guest
οσον αφορα τους αριθμους που εβαλες, ειναι τελειως πλασματικοι, τουλαχιστον για την συμμαχια μου.
βαζοντας διπλα απο την ματινα τον αριθμο 81 υπερβαλλεις, εκτος και αν εννοεις τα κιλα της. (δεν παρακολουθει το φορουμ οποτε δεν κινδυνευω. :p)
μονο εγω και η ματινα συμμετεχουμε σε μαχες, οι υπολοιποι εχουν δηλωσει πληρη αδιαφορια.
 
Κορυφή