Μάχες Awesomia από τον Game Master

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ

Νέο Μέλος
Λόγω της αποστολής που ζητάει αποφυγές και βολές για να βγάλουμε το νέο χρυσό όπλο, τουλάχιστον στον κ1 έχουμε μπόλικες μάχες και ελπίζω και σε άλλους κόσμους.

Παραφωνία μόνιμη ο γκέιμ μάστερ όταν πάει να βάλει μάχη στο κεντρικό.
Τον έχουμε χιλιοπαρακαλέσει να βάζει τις μάχες με επαγγέλματα για να υπάρχει μια σχετική ισσοροπία.
Τουναντίον είδαμε πάλι το χάλι των 70 αμυνόμενων εναντίον 20 επιτιθέμενων....δηλαδή πόσο πλέον να παρακαλέσουμε να βάζει τις μάχες σωστά;
Αν δεν μπορεί να το κάνει και το κάνει από αγγαρεία και μόνο, ας μην ξαναχτυπήσει οχυρό....μάχη πανηγύρι με κλαρίνα και τουμπερλέκια καταντάει.

ΟΙ βολές βγαίνουν πανεύκολα...οι αποφυγές όμως (αν δεν είσαι στρατιώτης) δεν βγαίνουν...θέλει οργάνωση. Ο Μάστερ δεν το κατέχει....
 

dimitrisCh

Μέλος
Μάλλον εσείς δεν το κατέχετε...
Με 1590 λιφε πόσες αποφυγές να κάνεις; Από 0 μέχρι 1.
Βάλτε λιφε και βγείτε μπροστά να κάνετε αποφυγές!
 

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ

Νέο Μέλος
Το θέμα είναι να υπάρχει μια σχετική ισσοροπία στους συμμετέχοντες, αυτό είναι το πρόβλημα.
Δόξα το Θεό η ΙΝΝΟ μας δίνει μπόλικα σετάκια και υπάρχει η γκαρνταρόμπα για λίφε.
 

dimitrisCh

Μέλος
Επομένως δεν θέλει ... οργάνωση. Λιφε ... θέλει.
Γιατί με μόνο 1-2 αποφυγές ανά μάχη στο Awesonia, θα χρειαστούν περί τις 50 μάχες για να βγουν οι αποφυγές, τουτέστιν 1 χρόνος περίπου, εάν υποθέσουμε ότι ο άσχετος GMP βάζει μια μάχη ανά εβδομάδα (εάν θα υπάρχουν ακόμη παίκτες που θα παίζουν στον Κ1 μετά από 1 χρόνο και γενικότερα στο TW είναι αμφίβολο).
Αλλά και οι κανονικές μάχες που βάζετε, εσείς που το ... κατέχετε, κάπως έτσι είναι όπως στο Awesomia, όλοι άμυνα και λίγοι επίθεση. Θέλει καλύτερη ... οργάνωση και στις δικές σας μάχες, από εσάς που το ... κατέχετε.
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ, ότι οι μάχες στο Awesomia πανηγύρι με κλαρίνα και τουμπερλέκια είναι. Δεν νομίζω σε ξένους κόσμους να μπαίνουν παρόμοιες μάχες στο Awesomia από GMP με τον τρόπο που μπαίνουν στους ελληνικούς κόσμους.
Ούτε και το να μπαίνουν οι μάχες με επαγγέλματα βοηθάει για να υπάρξει ισορροπία, γιατί υπάρχει ανισορροπία και στα επαγγέλματα (οι περισσότεροι επαγγελματίες είθισται να είναι οπλοποιοί, σε μερικούς κόσμους μάλιστα μερικά επαγγέλματα μετριούνται με τα δάκτυλα ενός μόνου χεριού). Και εκτός από την ανισορροπία στους επαγγελματίες, υπάρχουν και οι ανειδίκευτοι, οι οποίοι αποκλείονται με αυτόν τον τρόπο.
 

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ

Νέο Μέλος
Όταν μπαίνει μάχη με επαγγέλματα είναι σαφώς καλύτερα από θέμα συμμετοχής.
Το ότι πρέπει να παίξουμε με λίφε για να βγουν οι αποφυγές...κι αυτό γνωστό είναι.
Το τι κάνουν στις άλλες χώρες δεν μου λέει και κάτι...άλλος πελατειακός στόχος ο πολωνός που τα σκάει σωρηδόν με τον πελατειακό στόχο της ελλαδίτσας μας που είναι πλέον ελάχιστοι αυτοί που παίζουν με σβώλια...κι αυτοί που παίζουν έτσι..μονομαχίες κάνουν.
Ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα όμως...είναι εφικτό ο μάστερ να βάζει μάχες με επαγγέλματα ή όχι; Ιδού η Ρόδος....
 
Κορυφή