Μάχες Οχυρών - Εκδήλωση Βαλεντίνου

Παρακαλούμε γράφετε κόσμια.
Τι εγινε ρε παιδια, κανεις σας δεν προσεξε οτι στην εκδηλωση του Βαλεντινου αντι για 4 μαχες εγιναν τρεις? και μη γυρισει καποιος αρμοδοιος να μου πει οτι αυτος που εκανε μια φορα αμυνα πηρε διπλασιες καρδιες....Ρε boostαρετε οι ιδιοι οι διαχειρηστες το game στους μισους? ------
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

sniperjohn2

Μέλος
Αρχέγονε μεταξύ μας μείναμε να λέμε τα ιδια και τα ιδια πράγματα . Αντε να το ξαναπω ο τελευταιος να κλεισει την πορτα ........... Τι μαχες οχυρων και τριχες . Για διάλυση ειναι . Με λύσεις της στιγμης και της ωρας δεν σώζεται το παιχνίδι . Εκανε τον κυκλο του , έφτασε στο ζενίθ του το 2011 μεχρι το 2016 τώρα πηρε την κατιούσα. Κλ@νει ο πεθαμένος ? Αντε γεια και ηρεμα παρτε το χαμπαρι το παιχνίδι πέθανε . Ψάξετε με κατι αλλο να ασχοληθητε. Εδω ειναι νεκροταφείο μετα ιδια φαντάσματα καθε μερα μαζι και εμενα . Αυτα............
 
Τελευταία επεξεργασία:

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Παρακαλούμε γράφετε κόσμια.
Αυτό και το ότι τσιγκουνεφτηκαν να βάλουν καρδιές στην τελευταία μάχη με ξεπερνάει αφάνταστα αφού ο λόγος που έμπαιναν οι μάχες ήταν για καρδιές, εγώ πχ έχασα το σετ που έπρεπε να πάρω δωρεάν επειδή δεν μου έφτασαν οι καρδιές και πήγα στην μάχη μόνο και μόνο επειδή νόμιζα θα έχει καρδιές και θα προλάβω το σετ.

Πάμε παρακάτω τώρα, δεν ξέρω για άλλους κόσμους, λογικά θα είναι πιο ισορροπημένες οι μάχες του κεντρικού, θα αναφέρω για τον Τζάκσον και αυτό γίνετε για 1 χρόνο, έχει πάρα μα πάρα πολλούς κομπογιαννίτες, παίζουμε στις μάχες κυριολεκτικά 15 ατομα εναντιον 40 και απο τα 15 που είμαστε οι 3 αντε 4 με τι ζόρι να είναι τα τανκς , εναντίον 40 που οι 25+ είναι τανκς , οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Γιατί να έχει μόνο η μία πλευρά την δυνατότητα να κερδίζει τις καλές ανταμοιβές και η άλλη να παίρνει τον ----? Γιατί σεν φτιάχνετε κάποιο τρόπο να διαχωρίζονται οι παίκτες ισα ισα? Γιατί οταν σας είχαμε ξανά πει είπατε οτι θα το φτιάξετε και δεν είδαμε τίποτα?

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν πάρω 50 ομόλογα παραπάνω η ενα τσαι βουνού παραπάνω, απλά θα ήθελα να δώ ισορροπημένες μάχες στο κεντρικό που θα έχουν και οι 2 πλευρές την πιθανότητα να κερδίσουν.

Γιατί δεν θέλουν να απαντήσουν οι διαχειριστές? Ξέρουν ότι έκαναν λάθος? Το ποστ ανοίχτηκε χθές το απόγευμα και δεν έχει μια απάντηση απο την διαχείριση, ενω να θέλετε τα λεφτά μας για την Ουκρανία σας τα θέλετε. Υποκρισία στι μεγαλείο της , ξέρουμε οτι οτι και να πούμε εδω μεσα στο φόρουμ δεν θα πάει πουθενά και δεν θα ακουστεί, τουλάχιστον μην το κάνετε τόσο φανερά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παρακαλούμε γράφετε κόσμια.
Ρε ----, πρωτον(δεν μειναμε μεταξυ μας, 50-90 ατομα δεν τα λες και λιγα) μη μου κανετε υποδειξεις για τα οχυρα και για το ποσο πεθαμενοι ειναι οι κοσμοι, γιατι απο τοτε που θελησα να σχοληθω με κατι που μου αρεσε να κανω στον ελευθερο μου χρονο, παλεψα με μερακι, προτιμησα να χαλασω λυκοφιλιες :( για ενα πιο διασκεδαστικο αυριο, φωναξα υπερβολικα και εχασα τα δικια μου για το συνολο χωρις κανενα προσωπικο οφελος με μονο γνωμονα, οτι επειδη ειναι παιχνιδι να μην γινει ποτε μικρογραφια της σαπιας κοινωνιας μας, αλλα δυστηχως παντου βασιλευουν αυτοι που δεν πρεπει...η αυτοι που ξερουν πως να κοροιδευουν και να χαλανε ενα game. ακομα και εκει ομως προσπαθησα να παρω απο το χερακι οσους θελουν να παιξουν και να το κανουμε χωρις γετια..τεσπα η συνεχεια ειναι γνωστη...ολοι ειναι κορεσμενοι ταχα μου και καλα αλλα θελουν να εχουν τα ηνια για ολα και τον τελευταιο λογο...ΨΕΦΤΕΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..
Δευτερον και το ουσιωδες, μιλησα για boostαρισμα σε αυτο το ποστ μιας και αφου μπαινει κατι απο τους ασχετους, τουλαχιστον καντε το τιμιο και ισο για οσους εχουν απομεινει. Μονο να απαιτειτε ειστε χαιβανια...και αν προσβαλα ατομο/α σε αυτο το ποστ ειναι γιατι ενω εχω τσεκαρει οτι το εχουν δει οι διαχειρηστες και μπορουν να το μεταφερουν εκει που πρεπει, δεν απαντησε κανεις η δεν ζητησε μια απλη συγνωμη για το σκοπιμο??? λαθος!!!
και φυσικα οπως ειπε ο μανταρας, για την ουκρανια ξερατε να κανετε ποστ και να ζητησετε λεφτα....φτου ρε..αμισθα υπαλληλακια..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Αν θέλαμε να μπουστάρουμε όπως λέτε εσείς μια συγκεκριμένη πλευρά θα μπορούσαμε να το κάνουμε και με πιο εύκολους τρόπους. Ο λόγος που μπήκε και 3η μάχη οχυρού ήταν για να δώσουμε λίγη ακόμα βοήθεια στους παίκτες εφόσον μας το επέτρεπε ο χρόνος. ΝΑΙ, θα μπορούσαμε να μην την βάλουμε. ΝΑΙ, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κάποιο τρόπο να κερδίσουν και οι δύο πλευρές. Δεν το κάναμε και αφήσαμε τις υπάρχουσες ρυθμίσεις. Οπότε για αυτό μπορούμε να ζητήσουμε συγνώμη αν κάποιος θεωρεί ότι αδικήθηκε από μία έξτρα μάχη που μόνο σκοπό είχε να δώσει περισσότερες καρδιές στους παίκτες.

Όσο αφορά τις ποσότητες στις καρδιές και σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα υπάρχει και ένα όριο.Τέλος, οι ανταμοιβές είχαν ήδη ανακοινωθεί από πριν στην ανακοίνωση των εορταστικών μαχών.
 
Εισαι πολυ κακος σε αυτο που κανεις και το χειροτερευεις παντα με αυτον τον τροπο που εκφραζεσαι για να μας δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα...
Ρε ειναι μπουστ απο θεμα exp στατιστικων...και δωρων! Και η συγνωμη δεν ειναι χαρη, ειναι η απερισκεψια σου στην καλυτερη, και πας να βγεις και απο πανω...???
 
Παρακαλούμε γράφετε κόσμια.
Και να στο πω και διαφορετικα, οπου σε αυτο δεν φταις, :D μαλλον. Ετσι οπως κανανε τη φορμουλα των οχυρων, η χαοδης διαφορα στο πως προγραμματιστικε η μαχη του οχυρου για την επιθεση και για την αμυνα, αφου δεν παιζουμε που δεν παιζουμε μαχες, δωσε την ----- τεταρτη μαχη να το χαρει και η αλλη πλευρα. Το να εισαι επιθεση δεν ειναι ανηφορος, ειναι αναρηχηση για τυχερα κομαντος να κανουν ευστοχες ή αποφυγες....ελεος με το αισχος αυτο...
Απαιτηστε να to γυρισουν στη παλια φορμουλα μαχης και οι νεοι παιχτες αν θελουν να ειναι ανταγωνιστηκοι να παλεψουν οπως φαγαμε και εμεις τα χρονια μας εδω. Αυτο που ολα τα διαδυκτιακα παιχνιδια δινουν ευνοια στους νεους παιχτες πρεπει να τελειωσει.
Μεταφερετε το στη μαμα ιννο, αν θελετε να ειστε χρησιμοι και λετε οτι νοιαζεστε για το game...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Όσο αφορά τις μάχες μάγκες επειδή όπως έχουνε γίνει τα πράγματα που πλέον το 90% τον παιχτών είναι τα ίδια άτομα σε όλους τους κόσμους καλο θα ήταν ο ένας κόσμος από τον άλλον να διαφέρει μπορεί ο ένας κόσμος να έχει την παλιά version οχυρών ένας άλλος ενεργός κόσμος να έχει την νέα έκδοση και ένας νέος κόσμος να είναι μονο και μονο για νέα πράγματα δηλαδή δοκιμες και event ..


και αυτό μπορεί να γίνει για να διαφέρει ο ένας κόσμος με τον άλλον να έχει κάτι ώστε να κάνει τον άλλον να ασχοληθεί
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Θα αναφερθώ στο θέμα της Επίσημης Επικοινωνίας για το θέμα της Ουκρανίας επειδή όσοι αναφερθήκατε σε αυτό, είναι απλά άκυρο και άτοπο. Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνετε ή έστω να κάνετε ένα παράπονο για κάτι που συνέβη στο παιχνίδι και να μας καταλογίζετε ευθύνη για ότι ζητήσαμε λεφτά για την Ουκρανία, που δε ζητήσαμε. Είναι απλά απαράδεκτο το ότι μπλέχτηκε αυτή η ανακοίνωση με τις μάχες.
Ουδέποτε ζητήσαμε λεφτά, τα λεφτά δε πάνε στην InnoGames, αλλά για ένα σκοπό, δημοσιεύτηκε απλά μια ανακοίνωση ότι η InnoGames δώρισε ένα ποσό γι' αυτό το τραγικό γεγονός και όποιος θέλει κάπως να βοηθήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο, κοινοποιήθηκε ένας σύνδεσμος. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Στο θέμα των μαχών, οι μάχες δε θα σταματήσουν και όσο υπάρχουν εκδηλώσεις θα βάζουμε. Δεν προωθούμε συγκεκριμένες πλευρές, απλά υπήρχαν 3 Σαββατοκύριακα όσο υπήρχε η εκδήλωση και είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε μέχρι 3 μάχες. Σκεφτήκαμε και τη περίπτωση να βάλουμε 2 αλλά πάλι θα ήταν λίγες, όπως επίσης σκεφτήκαμε να έμπαινε και μεσοβδόμαδα αλλά θα υπήρχαν μάχες. Καθώς επίσης σκεφτήκαμε να μπαίνανε νωρίς αλλά θα υπήρχε χαμηλή συμμετοχή. Και εν τέλη μπήκαν 3 και δυστυχώς υπάρχουν πάλι παράπονα. Όποια επιλογή και να κάναμε πάλι παράπονα θα είχαμε, μας συγχωρείτε που δε μπορέσαμε να βολέψουμε περισσότερες μάχες. Ακόμη και για το ποσό το καρδιών η εταιρεία έχει ορίσει ως ελάχιστο ποσό, τις καρδιές των ηττημένων και για τις δύο πλευρές και γι αυτό το λόγο με δική μας ευθύνη δίνουμε πολύ περισσότερες γιατί θεωρούμε ότι οι καρδιές είναι λίγες. Το ίδιο ισχύει και για τα ομόλογα.

Και κάτι τελευταίο, γράφετε κόσμια και με σεβασμό. Όσο και να σας ενοχλεί κάτι που κάναμε εμείς ή κάποιος άλλος δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλετε πρώτα τους συμπαίκτες σας και έπειτα την ομάδα διαχείρισης. Μη κρίνετε κατ' αυτό το τρόπο, δεν είμαστε αντίπαλοί σας ή εχθροί σας.
 
Κορυφή