ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ-ΟΧΥΡΑ

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Γεια σας παιδιά . θέλω να συζητήσουμε τις άποψης σας για να γίνει μια πρόταση στην εταιρία να βγάλει μια ρύθμιση ανακωχής μονομαχιών 8 ώρες πριν από την έναρξη μιας μάχης οχυρού


(παρακαλώ η συζήτηση τις πρότασης αφορά αποκλειστικά και μονο τον κόσμο houston )
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Αν και προσωπικα συμφωνω με την προταση σου και για τον Houston (αλλα και γενικα), νομιζω πως κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο για 2 λογους
1) δεν γινεται να γινει κατι συγκεκριμενο (σαν αυτο που ζητας) μονο για 1 κοσμο
2) υπαρχουν ατομα που τους αρεσουν πιο πολυ οι μονομαχιες παρα τα οχυρα και σιγουρα θα διαφωνουν με την προταση σου
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Ναι αλλα μια τετοια αλλαγη δεν θα τους ικανοποιει, εγω προσωπικα συμφωνω με τον *El Profesor*
απλα δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο...αν καποιος απο τη διαχειρηση μπορουσε να μας διαφωτισει θα βοηθουσε νομιζω :)
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
Όσον αφορά το θέμα γενικά:

Δεν πιστεύω πως είναι εφικτό. Όπως ανέφερε ο Melio, οι μονομαχίες είναι κομμάτι του παιχνιδιού και πολλοί τις προτιμούν από τα οχυρά. Σε σύγκριση με αυτό που είπε ο Lebron, ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' όσο νομίζουν μερικοί.

Επίσης, σε συσχετισμό με τις μάχες, οι μονομαχίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά, εννοώντας ότι, σε περίπτωση μη ανακωχής, μπορεί η μία συμμαχία να μονομαχεί τους αντίπαλους οχυρομάχους, με αποτέλεσμα να φέρουν λιγότερο κόσμο ή/και λιγότερη ζωή στις μάχες.

Φυσικά, όποιος θέλει να προστατευτεί, μπορεί να: έχει 72ωρη προστασία, να κοιμάται σε πόλη/οχυρό μέχρι την μάχη, να πάει στο οχυρό όπου θα γίνει η μάχη και να κάτσει εκεί μέχρι αυτή να ξεκινήσει (κάτι το οποίο δεν γινόταν παλιότερα, μπήκε πριν κάτι μήνες αυτό το χαρακτηριστικό), ή, το πιο απλό, να έχει τα ρούχα/στήσιμο ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του από μονομαχίες.

Το να υπάρχει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ανακωχή δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Ποιους θα προστατεύει αυτή η ανακωχή; Γιατί να απαγορεύει σε άλλους να κάνουν μονομαχίες; Όπως προείπα, αν κάποιος θέλει να προστατευτεί, το κάνει. Από 'κει και πέρα, είναι δικό του φταίξιμο αν λιποθύμησε πριν από μία μάχη.

Όσον αφορά το θέμα συγκεκριμένα για τον Χιούστον:

Οι 2 κύριες συμμαχίες έχουν μία συμφωνημένη ανακωχή 8 ωρών πριν την μάχη. Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ελληνικούς κόσμους (εξαιρουμένου του Ιντιάνα, που ακολουθάει τα βήματα του Χιούστον), αυτή η ανακωχή δεν υπάρχει πουθενά, όπως και στους αγγλικούς (εκεί θα θεωρούνταν ανέκδοτο η πρόταση ανακωχής πριν τις μάχες οχυρών).

Η συμφωνημένη ανακωχή έχει αποφασιστεί για την προστασία ορισμένων παικτών που δεν ασχολούνται ΚΑΘΟΛΟΥ με τις μονομαχίες, δεν έχουν τρόπο να αμυνθούν (λόγω στησίματος/ρούχων κτλ) και δεν θέλουν ίσως το μοναδικό στοιχείο που τους κρατάει το παιχνίδι, δηλαδή οι μάχες οχυρού, να μην είναι εφικτό γιατί κάποιος τούς βάρεσε πριν από μία μάχη. Φυσικά, μπορούν να ακολουθήσουν έναν από τους παραπάνω τρόπους που ανέφερα για να προστατευτούν, αλλά μπορεί να μην ξέρουν ή/και να έχουν τον χρόνο να το κάνουν.

Αν, όμως, μάθουμε σε ΟΛΟΥΣ πώς να προστατεύονται και τους βοηθήσουμε να το κάνουν, η ανακωχή θα καταστεί ανούσια, κάτι που πολλοί, συμπεριλαμβανομένου εμένα, θέλουν. Αυτό, κατ' εμέ, είναι πιο εφικτό και ικανοποιεί τους ΠΑΝΤΕΣ, μιας και όποιος θέλει να κάνει μονομαχίες, τις κάνει, ενώ όποιος δεν θέλει, προστατεύεται και παίζει τις μάχες του ήρεμος.

Εν κατακλείδι, καταλαβαίνω τι προτείνει ο El Profesor, αλλά εγώ όχι μόνο δεν το βρίσκω εφικτό, αλλά και ούτε συμφωνώ να γίνει.
 

crime

Νέο Μέλος
Καλησπέρα σας συμφωνώ με τον προφέσορα αλλα για ακομα μια φορα το παιχνιδι το χαλαμε εμεις οι παικτες οποτε δεν ξερω αν μπορει να κανει τον μπαμπουλα η εταιρια σε ολους αυτους που το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι οι αναφορες σε παικτες με σκοπο τον αποκλεισμο τους χωρις να καταλαβενουν οτι κανουν κακο κ στο εαυτο τους γιατι εχουμε αναγκη ο ενας τον αλλο αλλιως πολυ απλα τερμα το παιχνιδι οπως σε αλλους σερβερ που μπενουμε βαζουμε 4 εργασιες κ οφ ενα απλο πραμα ζητανε οι οχυρομαχοι μην τους βαραμε βαρατε πριν την μαχη ειναι γελιο με αυτο το τροπο πολυ απλα με μαθηματικη ακριβια ολοι θα το παρατησουν και θα μείνουν μονο οι μονομαχοι με τα μποτακια τους το παιχνιδι καλος η κακος θελει μεν κ δεν και επιτελους ας παρει θεση η εταιρια με τις αναφορες παικτων για ψυλλου πηδημα και επιτελους ας κανει μερικες διορθωσεις στο παιχνιδι ενα φρεσκαρισμα να δωσει νεα ενδιαφεροντα στου θερμοαιμους μηπως και σεβαστουν το οτι δεν βαραμε λιγο πριν τις μαχες οχυρου εχει κοσμο ο χιουστον ακομα ενεργο μην τον ερημωσουμε και αυτον!!!
 

sniperjohn2

Μέλος
Καλημερα σας παρακολουθω το θεμα αν και δεν παιζω στον κοσμο σας . Αυτη η συζητηση εχει γινει πολλες φορες απο παλια . Υπαρχουν τεσσερις χαρακτηρες παικτων . εργατες στρατιωτες μονομαχοι τυχοδιωκτες. Ολοι παιρνουν μερος στις μαχες οχυρων αλλα και στις μονομαχιες. Αλλοι προτιμουν τα οχυρα αλλοι το χτισιμο αλλοι ασχολουνται με εργασιες αλλοι με μονομαχιες αλλοι ειναι συλλεκτες αλλοι παιζουν για την πλακα τους αλλοι τα χωνουν γιατι ετσι γουσταρουν αλλοι δεν εχουν τι να κανουν και κανουν αναφορες για ψηλου πηδημα.
Γενικα ολοι κατι κανουν . Το παιχνιδι εχει θεμα την αγρια δυση και προσπαθει κατ εμε να προσομοιωσει και την τοτε ζωη γενικα . Οπως ξερετε η αγρια δυση φημιζοταν για την αγριοτητα της τις μονομαχιες και γενικα μαχες . Για να μην πολυλογω ολοι μπορουν να τα κανουν ολα . Φυσικα αλλοι καλυτερα αλλοι οχι . Περιορισμοι την στιγμη που ο κοσμος ειναι πριμιουμ δεν υπαρχουν . Ο αλλος τα χωνει γιατι θελει να γινει καλυτερος στον τομεα που αρεσει του ιδιου . Δεν μπορεις να του επιβαλεις περιορισμους φυσικα μεσα στο οριο των κανονισμων του παιχνιδιου . Θελει να μονομαχησει ? Θα το κανει γιαυτο στηνει τον χαρακτηρα του για μονομαχιες . Τωρα αν αυτος ειναι στημενος οχυρομαχος εργατης η οτι αλλο λιγο τον ενδιαφερει . Οπως αναφερθηκε και πιο πανω υπαρχουν τροποι και ρουχα να φυλαχτητε απο μονομαχιες . Υπαρχουν φιλτρα να αναπληρωσετε την οποια ζημια σας εκανε μια μονομαχια . Γιαυτο υπαρχουν στο σοπ και τα φτιαχνουν στο κραφτ. Πολλα τα αποκτας με σβολους αλλα κυριοι αν θελετε να ειστε μεσα στο παιχνιδι πρεπει να τα χωσετε . Μην κλαιγεστε γιατι σας μονομαχουν . Δεν προλαβατε εποχες που δεν μπορουσες να ξεμυτησεις απο τον υπνο . Πηγαινανε οι ομαδικες μονομαχιες συννεφο. Μαχες γινοταν καθες μερα και με κοσμο . Κανεις δεν παραπονιοταν, φυλαγοταν ο καθενας με τον τροπο του . Οι μονομαχοι πριν απο καθε μαχη οχυρου βαζανε φωτια στα οπλα τους . Ηταν συνενοημενοι απο καθε συμμαχια πριν απο καθε μαχη οχυρουν να γινονται ανελεητα μονομαχιες στους αντιπαλους . Υπηρχαν ομαδες μονομαχων που απαντουσαν αμεσως σε καθε μονομαχια συμπολιτη ειδικα αν ηταν εργατης και εχτιζε στην πολη η στο οχυρο . Ομαδες μονομαχων προστατευαν πολεις και συμμαχιες. Πεφταν κορμια . Αγοραζοταν οι σβολοι συννεφο . Γινοταν διαγωνισμοι μονομαχιων . Παιρναν μερος σχεδον ολοι σε ολα τα επιπεδα. Γινοταν μαχες οχυρου που μενανε εξω ατομα . Γινοταν τσακωμοι ποιοι θα μπουν στις μαχες οχι γιατι τους μονομαχησαν εξω απο το οχυρο . Τελικα μαθετε να παιζεται το παιχνιδι που λεγετε THE WEST και προσομοιωνει την αγρια δυση . Στο κατω κατω ξερατε που μπαινατε . Ειπα και στην αρχη ολοι οι χαρακτηρες του παιχνιδιου μπορουν να τα κανουν ολα , αλλοι πιο καλα αλλοι οχι . Και στο κατω κατω τα οχυρα μπηκαν αργοτερα στο παιχνιδι , οπως και οι περιπετειες.
Παιξτε το παιχνιδι γιατι ειναι παιχνιδι . Οι χαρακτηρες του παιχνιδιου εχουν μπει με ορισμενα χαρακτηριστικα . Ο καθε χαρακτηρας ειχει κατι παραπανω απο τον αλλο . Ολοι μαζι συμπληρωνουν το παιχνιδι . Δεν ειστε μονοι σας υπαρχουν και αλλοι μαθετε να αποδεχεστε ολους τους χαρακτηρες. Ευχαριστω. Ενας παιχτης
 
Τελευταία επεξεργασία:

nionio7s

Μέλος
συμφωνω απολυτα με τον προφεσορα. θεωρω πως θα πρεπει να βρεθει μια λυση πανω σε αυτο το κομματι γιατι οπως ξερω σε πολλους κοσμους το μεγαλυτερο ποσοστο ατομων γουσταρουν μονο οχυρα. φυσικα υπαρχουν κ καποιες λυσεις οπως ανεφερε κ ο ντουζος για να παρει καποιος προστασια, αλλα μην ξεχναμε κ τους κανονες του παιχνιδιου περι στημενων μονομαχιων, κ ο υπνος δεν ειναι η καλυτερη λυση ουτε για τον παιχτη ουτε για την inno. οπως ειπα πρεπει να βρεθει μια λυση αν οχι αυτη που προτεινομε ισως καποια αλλη. αν δεν ειναι εφικτο να υπαρχει προστασια για ολους πριν απο καθε μαχη ισως μπορουν να βαλουν εναν game master να τον βαραμε οποτε θελουμε κ με οτι εξοπλισμο θελουμε χωρις λογο για μπαν για ολα τα λεβελ.
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
συμφωνω απολυτα με τον προφεσορα. θεωρω πως θα πρεπει να βρεθει μια λυση πανω σε αυτο το κομματι γιατι οπως ξερω σε πολλους κοσμους το μεγαλυτερο ποσοστο ατομων γουσταρουν μονο οχυρα. φυσικα υπαρχουν κ καποιες λυσεις οπως ανεφερε κ ο ντουζος για να παρει καποιος προστασια, αλλα μην ξεχναμε κ τους κανονες του παιχνιδιου περι στημενων μονομαχιων, κ ο υπνος δεν ειναι η καλυτερη λυση ουτε για τον παιχτη ουτε για την inno. οπως ειπα πρεπει να βρεθει μια λυση αν οχι αυτη που προτεινομε ισως καποια αλλη. αν δεν ειναι εφικτο να υπαρχει προστασια για ολους πριν απο καθε μαχη ισως μπορουν να βαλουν εναν game master να τον βαραμε οποτε θελουμε κ με οτι εξοπλισμο θελουμε χωρις λογο για μπαν για ολα τα λεβελ.

Δεν μπορείς να πάρεις το 72ωρο μόνο από στημένη μονομαχία... :)
 

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους.
ντούζο το θέμα δεν είμαι εγώ και ο νιόνιος εγώ έχω όλα τα σετ και σας κάνω τρεχαντήρι όλη την ημερα την συμμαχία σου την έχεις δει που από τα 100 τόσα άτομα μονο καμια 10 είναι ξύπνια το βραδυ όλοι βάζουνε ύπνους ποσο μάλιστα μερική από αυτούς έρχονται και μας παραπονιούνται για τις μονομαχίες ακόμα και απειλές έχουμε δεχτεί εσύ ο ίδιος πριν 3 ημερες ήρθες και κλαιγόσουνα σε ψίθυρο ότι ο vanzi θα σου προκαλέσει προβλήματα που βαράει μονομαχίες είπαμε να το παίξεις διπρόσωπος αλλα όχι και τόσο .γλείψε γλείψε θα μας κολλήσεις και κορονοϊό
 

nionio7s

Μέλος
για να παρει καποιος προστασια που δεν παιζει μονομαχιες κ δεν εχει εξοπλισμο γιατι τον πουλησε για να κανει +1 εξοπλησμο οχυρου τι θεωρειται?
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
ντούζο το θέμα δεν είμαι εγώ και ο νιόνιος εγώ έχω όλα τα σετ και σας κάνω τρεχαντήρι όλη την ημερα την συμμαχία σου την έχεις δει που από τα 100 τόσα άτομα μονο καμια 10 είναι ξύπνια το βραδυ όλοι βάζουνε ύπνους ποσο μάλιστα μερική από αυτούς έρχονται και μας παραπονιούνται για τις μονομαχίες ακόμα και απειλές έχουμε δεχτεί εσύ ο ίδιος πριν 3 ημερες ήρθες και κλαιγόσουνα σε ψίθυρο ότι ο vanzi θα σου προκαλέσει προβλήματα που βαράει μονομαχίες είπαμε να το παίξεις διπρόσωπος αλλα όχι και τόσο .γλείψε γλείψε θα μας κολλήσεις και κορονοϊό

Το ότι βγήκες ΚΑΙ εδώ για να το παίξεις μάγκας και να πουλήσεις μούρη, δεν το πιστεύω...

Τι να πρωτοσχολιάσω;
1) Είπα πως η ανακωχή δεν είναι για εμάς που έχουμε εξοπλισμό να παίξουμε μονομαχίες, είναι για τους υπόλοιπους.
2) Τρεχαντήρι εσύ την συμμαχία μας δεν την κάνεις, μην τρελαθούμε.
3) Το γεγονός ότι οι δικοί μας βάζουν ύπνους δεν στέκει, και οι δικοί σας το ίδιο κάνουν. Όλοι, βασικά, το κάνουν, όσοι δεν θέλουν να τρώνε ξύλο.
4) Θα ήθελα να μάθω ποιοι παραπονέθηκαν και απείλησαν, δεν πρόκειται ποτέ να το πιστέψω αλλά λέω να περιμένω αποδείξεις.
5) Εγώ πριν 3 μέρες ήρθα και κλαιγόμουνα σε ψίθυρο; Όταν ο Vanzi έκατσε και βάραγε δικούς μας εν μέσω ανακωχής; Αυτό είναι κλάψιμο ή γεγονός;
6) Διπρόσωπος πότε το έπαιξα; Μήπως είσαι εσύ ο διπρόσωπος; Όσον αφορά το γλείψιμο, εσύ το ξέρεις καλά. :)


για να παρει καποιος προστασια που δεν παιζει μονομαχιες κ δεν εχει εξοπλισμο γιατι τον πουλησε για να κανει +1 εξοπλησμο οχυρου τι θεωρειται?

Μπορεί ο καθένας να φορέσει ό,τι ρούχα για μονομαχίες έχεις (σκόρπια κτλ) και ας κάτσει να παίξει σοβαρές μονομαχίες μέχρι να πέσει ή να τον ρίξει κάποιος άλλος. Δε νομίζω πως είναι ενάντια στους κανόνες αν χάσεις δίκαιη μονομαχία. :)
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Παιδια τις προσωπικες διαφορες σας καλυτερα λυστε τες στον κοσμο σας δημοσια στο chat του σαλουν ή ακομα καλυτερα με ψιθυρια, οχι στο φορουμ
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
ναι έχεις δίκιο απλά έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσα μας

Ιδιαίτερη συμπάθεια δεν λες τίποτα. Αν γνωριζόμασταν εκτός παιχνιδιού, ή θα ήμασταν κολλητοί ή κάποιος θα σκότωνε τον άλλον.
 

tsili7

Νέο Μέλος
Γεια σας παιδιά . θέλω να συζητήσουμε τις άποψης σας για να γίνει μια πρόταση στην εταιρία να βγάλει μια ρύθμιση ανακωχής μονομαχιών 8 ώρες πριν από την έναρξη μιας μάχης οχυρού


(παρακαλώ η συζήτηση τις πρότασης αφορά αποκλειστικά και μονο τον κόσμο houston )
το game ειναι game για μονομαχιες οποτε θα ειμαι ο πρωτος που κανω κομπλα σε αυτο.αν γινει πολλοι θα παρατησουν το game .ευχαριστω...
 

hangoVer

Νέο Μέλος
.
 

Συνημμένα

  • 1608555603543.png
    1608555603543.png
    328,1 KB · Προβολές: 118
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή