ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
ΗΜΑΡΤΟΝ πια βρε παιδια. Κανεις δεν διαμαρτυρεται? μονο εγω?... Τι γίνεται πια με αυτον τον EL CAPITANO ? Με τίποτα δεν λιποθυμαει? Και καθε νεα μονομαχια ξεκιναει με φουλ ζωη? κοντευω να λιποθυμησω εγω στ' αλήθεια.... ΑΜΑΝ πια....
 

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
για να μην ψαχνετε...450 ζωη εχει αυτος και πρεπει να του την φας με τη μια...καθε νεα μονομαχια δλδ εχει 450 ζωη..αν δεν λιποθυμησει με την πρωτη (του κανεις δλδ ζημια 450) ξανα την καθε επομ,ενη εχει παλι 450....δλδ καλα αυτο δεν γινεται με τιποτα....
 

JOHNNY THE FOX

Νέο Μέλος
ΛΟΙΠΟΝ ...παρακαλω κλειδωστε το....βαλτε ολα τα ρουχα σε εμφανιση. Δλδ οτι εχετε καλυτερο σε εμφανιση το φορατε και λιποθυμαει με τη πρωτη μονομαχια.... ευχαριστω τουε φιλους για την συμβουλη!!!!
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Μια φιλική συμβουλή για τις αποστολές. Όταν κάνετε μονομαχία έναν NPC (σε αποστολή) η ζωή του δεν πέφτει ανάλογα πόσες μονομαχίες θα του κάνετε. Αν δεν ολοκληρώσετε την αποστολή με την μονομαχία τότε ο NPC γεμίζει αυτόματα πάλι ζωή.
Δηλαδή αν έχει 1000 ζωή και εσείς του προκαλέσετε 4 μονομαχίες από 200 ζημιά, η συνολική ζωή του NPC δεν πέφτει στο 800. Παραμένει 1000 μέχρι να τον νικήσετε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή