ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MeliodaS

Παλαίμαχος
Συμφωνω απολυτα με τον @takef , αδικουνται αυτοι οι ενεργοι παιχτες σ εναν νεκρο κοσμο οπως ο Indiana....κ αν συνεχιστει αυτο ελοχευει ο κινδυνος να βαρεθουν κ να παρατησουν το παιχνιδι για το τιποτα, κριμα ειναι
 

*Boudas*

Νέο Μέλος
Καλησπέρα, συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Μπορεί να είναι σχετικά «νέος» κόσμος, αλλά όποιος συνδεθεί, θα καταλάβει πως για τον Indiana απομένει μόνο η νεκρώσιμος ακολουθία. Εξυπηρετήστε μας με μια μεταφορά σε έναν ενεργό κόσμο για να διατηρηθεί και το ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από τις αντίστοιχες κινήσεις που έχετε κάνει σε άλλες αντίστοιχες περιπτωσεις.
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
Μπορούμε, τουλάχιστον, να έχουμε μία απάντηση σχετικά με τις μετακινήσεις των κόσμων; Υπάρχει κάποια πολιτική που ακολουθείτε; Υπάρχουν προϋποθέσεις για έναν σέρβερ ώστε να κλείσει και να μετακινηθούν οι παίκτες του;

Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί κουβέντα για μετακίνηση/κλείσιμο έχει γίνει και για τον Ντάλλας και τώρα για τον Ιντιάνα, 2 σέρβερς που είναι ουσιαστικά "πεθαμένοι". Τι πρέπει να κάνουμε σαν παίκτες για να πάμε τους χαρακτήρες μας κάπου αλλού;
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ο κόσμος Indiana είναι ένας νέος σχετικά κόσμος και για την ώρα δε μπορούν να ανοίξουν μετακινήσεις προς άλλους κόσμους. Ωστόσο θα άνοιξουν οι μετακινήσεις σύντομα προς αυτόν τον κόσμο με την ελπίδα να έρθουν περισσότεροι χαρακτήρες.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Σκοπός είναι να ενδυναμωθεί ένας νέος κόσμος όπως ο Indiana. Δε γίνεται να ξεκινήσουν οι μετακινήσεις από κόσμο που έχει ανοίξει εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου.
 
μακαρι να ενδυναμωθει αλλα στην τελικη δεν θα χασουμε εμεις αν παρατησουμε το παιχνιδι αλλα η ιδια η inno
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Να το εξηγήσω ακόμη περισσότερο, δε δύναται να γίνει μετακίνηση ενός νέου κόσμου σε παλαιό κόσμο διότι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό των χαρακτήρων στον Indiana έχει ήδη λογαριασμό σε παλαιούς κόσμους με πολύ μεγαλύτερους χαρακτήρες. Κι απ' την άλλη δε γίνεται να μετακινηθούν παίκτες προς τον Jacksonville διότι θα χαθεί η ισορροπία.
 

dani26Samurai

Νέο Μέλος
Με τους παικτες που εχουν λογαριασμο σε ολους τους κοσμους τι θα γινει ? Παλι θα χασουν αυτοι.Μηπως θα πρεπει να μπορουν να μεταφερονται τα αποθεματα τους μονο.Αν δεν γινετε ολα να μπορει να μεταφερει μερικα.
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Απ οσο γνωριζω @dani26Samurai μπορεις να μεταφερεις 10 αντικειμενα της επιλογης σ, αλλα ας μιας διαφωτισει κ καποιος που ειναι100% σιγουρος.

ΑΝ εχω δικιο, η αληθεια ειναι οτι 10 αντικειμενα ειναι πολυ λιγα, οποτε θα επρεπε να γινει κατι σχετικα μ αυτο
 
δεν γνωριζω αλλα το σωστο θα ηταν να μπορεις να μεταφερεις οτι αποθεματα εχεις για να εχεςι να διαλεξεις μονο αναμεσα στον χαρακτηρα με τα περισοτερα λεβελ να κρατησεις
 

*Daredevil Begins*

Νέο Μέλος
Καλησπέρα και από εμένα γτ δεν ανοίγεται και μεταφορές από Τζόρτζια και για Ιντιάνα πριν κλείσει ο κόσμος έχω ένα παίχτη εκεί που αναγκαστικά θα πάει χαμένος αν δεν ανοίξει για μεταφορά πέρα από Κολοράντο και Χιούστον..
 

Mythodeia

Νέο Μέλος
Οποιος θέλει να παρατήσει το παιχνίδι,ο ιντιανα είναι ο ιδανικός κοσμος.
Γιατι ανοιξατε μεταφορες βρε όρνια εδώ...δεν υπάρχει κανείς!!!
Πριν τα κλείσετε όλα να τελειώνουμε,βαλτε μας όλα τα τζόβενα σε ένα και μοναδίκο κόσμο!
 

takef

Νέο Μέλος
Απελπισία - κατάθλιψη - χάσιμο χρόνου - απόγνωση - μελαγχολία - ματαιότητα
να παίζεις στον ΙΝΔΙΑΝΑ
Ας γίνει κάτι, δεν το βλέπετε οτι δεν υπάρχει σωτηρία του κόσμου?
Εχουμε εγκλωβιστει σε ενα πηγάδι χωρίς πάτο:mad:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή