Λούνα Παρκ

zons

Member
Χαίρετε , έχει ξανανοίξει ίδιο θέμα , αλλά δεν είχε γίνει τίποτα . Όποτε ανοίγω 2ο .

Παίζουμε ένα ομαδικό παιχνίδι , αλλά κάποιο δεν το καταλαβαίνουν . Όποτε πρέπει να παρθούν κάποια μετρά .
Θέλετε να ολοκληρώσετε την κατασκευή την πρώτη μέρα για να παίξετε παραπάνω δεκτό . Αλλά δεν γίνετε Κυριακή στις 9 το πρωί το Λούνα Παρκ να είναι ήδη γεμάτο και να μην μπορούμε να βάλουμε ούτε τα 5 υλικά , για να κάνουμε την αποστολή .

Ζήτω από τους διαχειριστές να προτείνουν στους σχεδιαστές του παιχνιδιού τις 12 πρώτες ώρες της λειτουργιάς του , ο καθένας να μπορεί να βάλει μονό μια μονάδα ανα προϊόν , έτσι ώστε όλοι μας να μπορούμε να βάλουμε υλικά και να πάρουμε ομολόγα . Με αυτόν τον τρόπο και θα μπορεί να ολοκληρωθεί η κατασκευή την 1η μέρα και θα πάρουμε όλη μια καλή ανταμοιβή .

Μιας και για κάθε ένα διαφορετικό προϊόν που προσθέτουμε περνούμε 5 ομόλογα ( αν θυμάμαι καλά , έχω καιρό να βάλω –μιας και έχω και ζωή - υλικό γιατί οι παρτακίδες το γεμίζουν αμέσως ) .Συν κάθε μέρα κατασκευής δίνει επιπλέον 10 ομόλογα .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ανυπόμονο για τις ενέργειες σας , έτσι ώστε να βελτιωθεί το παιχνίδι .
 
Όπως εσύ (οι περισσότεροι) ξυπνάμε πρωί...υπάρχουν και οι "άλλοι" που είναι βρυκόλακες και όλη τη νύχτα είναι ξάγρυπνοι....αυτοί δεν θα παίξουν; Ναι μεν έχεις κάποιο δίκιο αλλά το γκέιμ δεν είναι ομαδικό...ατομικό είναι και αν θες μπαίνεις σε κάποιες ομάδες. Οπότε για μένα δεν έχει καμία λογική βάση να μπει πλαφόν στα υλικά του λούνα παρκ...και στην τελική ακόμα και περισσότερα ομόλογα να πάρεις, δεν έχεις δει ότι είναι πλέον άχρηστα; Κάθε 15 μέρες θες σετάκι που δεν είναι με ομόλογα ;)
 

Anthraxos

The West Team
Δικαστής
Δικαστής
@zons
Τα περισσότερα τα είπε ο @ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ στην απάντηση του. Το παιχνίδι έχει ομαδικά και ατομικά στοιχεία. Ένα από τα ατομικά του στοιχεία είναι το κτίσημο του λούνα παρκ. Δεν τα έκλεψε από σένα τα ομόλογα. Ο καθένας πέρνει σε συνάρτηση με το τι προσφέρει.

Και εγώ πολλές φορές δεν προλαβαίνω να χτίσω καν το λούνα παρκ, όχι να βάλω αντικείμενα :p