Λαβιδες μπαρμπεκιου

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser7049
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser7049

Guest
Σημερα για 3 φορα μ εκατσε απο σακουλα λαβιδα μπαρμπεκιου,το προιον αυτο ειναι μη εμπορευσιμο,εστειλα στη διαχειρηση πριν καποιες μερες να τους ρςτησω αν θα γινει καποια στιγμη εμπορευσιμο..κ η απαντηση ηταν οτι δεν το γνωριζουν!Και ρωταω εγω..ποιος ο σκοπος να χαλαω δολλαρια η σβολους κ να μ πεφτει κατι το οποιο αν το εχω(κ στη προκειμενη το εχω 3 φορες)να μην μπορω να το πουλησω?
 

DeletedUser6889

Guest
Χαχαχαχαχα, πως το πάθανε αυτό ρε, συνήθως οι διαχειριστές μας τα φροντίζουν αυτα,κάνουν ΑΨΟΓΟ σχεδιασμό, δεν τους ξεφεύγει τίποτα και ποτέ !!!
Άκου 3 λαβίδες... λολ βάλτε εκεί έναν περιορισμό, άμα ήταν έτσι ας έπαιρνε κι ένας παίκτης όλες τις διακυρήξεις ανεξαρτησίας για πάρτυ του... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? :lf

αυτό το λες και BUG... δλδ αν δεν είναι αυτό τι να'ναι???

Ελπίζω τα λόγια ενός από τους διαχειριστές σε ένα πάλιο μου πρόβλημα να ισχύουν:

"Με τις φωνες δεν προκειται να κερδισεις τιποτα. Εχουμε πει πολλες φορες οτι αν καπου γινεται λαθος θα το διορθωνουμε αλλα οχι με φωνες και αγριαδες.
Ευχαριστω."

Για να δούμε τώρα, χωρίς φωνές και αγριάδες, θα το διορθώσουν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος τους οεο ??? :w

Υ.Γ μην μου προσβληθείτε πάλι, ευγενικά τα λέω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser7079

Guest
Μη εμπορεύσιμο σημαίνει δεν μπορει να πουληθει έμπορο .

Το νέο χειμωνιάτικο σετ λέει Μη εμπορεύσιμο παρ'όλα αυτα το εχω δει στην αγορα πολλαπλες φορες οποτε μπορεις να πας να πουλησεις τις 2 .
 

DeletedUser7049

Guest
Το εκανα αδερφε,το προιον δεν τιθεται για δημοπρασια
 

DeletedUser5524

Guest
Αυτά τα αντικείμενα θα έπρεπε να μην είναι καθόλου στη λοταρία. Όπως και ο διακήρυξη της ανεξαρτησίας. Η' αφού τα έβγαλαν να μπορούσαν να δημοπρατηθούν. Θα μπορούσαν οι διαχειριστές να αλλάξουν για ένα διάστημα έστω τις ιδιότητες πώλησης αυτών των αντικειμένων.
 

DeletedUser5084

Guest
Λαβίδα BBQ και Δ.Α στην αγορά!

Έτυχε και σε εμένα μια λαβίδα BBQ σε κάποιο κόσμο και έτσι μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω. Βρήκα το ακόλουθο ποστ στο φόρουμ του Νετ (αυτοί ξέρουν).

http://prntscr.com/2gep78

Σε ελευθερη μεταφραση λεει:

Ναι, οι λαβίδες μπάρμπεκιου ανήκαν σε ένα event το οποία έτρεξε το 2013, το ίδιο και με το DoI (Διακήρυξη ανεξαρτησίας). Και τα δύο αυτα αντικειμενα μπορούν να ληφθούν από την τσάντα. Τόσο η Διακήρυξη όσο και οι λαβίδες έχουν μια πολύ χαμηλή πιθανότητα εύρεσης. Είσαι τυχερός (για να μη πούμε κ@λ@φαρδος) που πέτυχες δυο!

Αλλά μην ανησυχείτε για αυτό. Στις αρχές του επόμενου έτους πρόκειται να ασκήσουμε πιέσεις για αυτά τα δύο αντικείμενα, ώστε να γίνουν auctionable (να πωλούνταν σε δημοπρασία) έτσι ώστε οι παίκτες που τα έχουν εις διπλούν να βγάλουν μια μικρή περιουσία.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Ήταν πριν κάποιους μήνες που μου είπε η γυναίκα μου, "Αύριο θα έρθουν τα παιδιά για BBQ, βρες μια λαβίδα σε παρακαλώ, η παλιά χάλασε".

Τρελάθηκα...που θα βρω λαβίδα Κυριακάτικα σκέφτηκα, πάλι για τσακωμό και εκσφενδονίσεις βερών εκατέρωθεν μου μυρίζει. Μπαίνω που λέτε στο west για να χαλαρώσω και βλέπω λαβίδα BBQ inox first hand μόνο 500 ομόλογα. Ξανατρελάθηκα.. με έσωσες west λέω.

Το BBQ είχε τρελή επιτυχία εκτός απο 2-3 ribeye που δεν ήταν saignant, επειδή ήπια κάτι τσίπουρα παραπάνω, και βγήκαν carbonisé, αλλά αυτά είναι άλλη ιστορία. Η λαβίδα έκανε τη δουλειά της αρκετές φορές από τότε.

Έρχονται αι γιορταί και μέσα σε μία σακούλα ξαναβρίσκω και άλλη λαβίδα, ξαναματατρελλάθηκα...τη δείχνω με χαρά στη γυναίκα μου και μου λέει "ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΙΔΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ, Π Ο Υ Λ Α Τ Η Ν".

Καταβεβλημένος πάω στον, γερολάδα, τον έμπορο και μου λέει δεν μπορείς να τη πουλήσεις, εντολές από άνωθεν.

Παρακαλώ τους άνωθεν αν μπορούν να επιμεληθούν επί του θέματος γιατί ούτε χώρο στο συρτάρι έχω, ούτε την μουρμούρα αντέχω αλλά είναι και άδικο ο έχων 2 λαβίδες να μην δίνει τη μία.

Ευχαριστώ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

black.thunder

Μέλος
Αυτό δεν είναι ένα θέμα που θα αποφασίσει η Ο.Δ. και για αυτό σταματήστε τις επιθέσεις και τις ειρωνείες. Όταν θα έχουμε νέα θα βγει και ανακοίνωση κάντε λίγο ακόμα υπομονή.

Το θέμα κλειδώνει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή