Κυνήγι Δώρων

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

The West Team
Community Manager
Η χρονιά τελειώνει και είναι καιρός για την προετοιμασία των εορτών. Όλοι προσπαθούν να πάρουν τα καλύτερα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους τους. Έτσι και εμείς, έχουμε ένα ακόμη δώρο για σας!

Έχουμε ετοιμάσει ένα παραδοσιακό κυνήγι δώρων, όπου μπορείτε να βρείτε κρυμμένα δώρα.
Η εκδήλωση Κυνήγι Δώρων θα διαρκέσει από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε έως και 120 σπάνια δώρα διακοπών ενώ θα κάνετε εργασίες στο χάρτη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη τύχη. Μέσα σε αυτά τα πολύ ειδικά κόκκινα κουτιά, θα βρείτε μικρά δώρα (ένα σε κάθε κουτί) τα οποία θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Έτσι, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

Σε μερικά κουτιά, τα δώρα που θα λάβετε θα είναι νέα στοιχεία αναζήτησης.
Αυτά είναι τα εξής:

  • Henry
  • Maya
  • Waupee
  • John
Θα τα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε τέσσερις επαναλήψιμες αποστολές. Αφού πετύχετε τρία αντικείμενα αποστολής του ίδιου είδους, προχωρήστε στο σαλούν και μιλήστε στον αντίστοιχο χαρακτήρα για να ξεκινήσετε την αποστολή. Θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε κάποιες δραστηριότητες καθώς και να συλλέξετε άλλα τρία αντικείμενα αποστολής του ίδιου είδους όπως πριν για να ολοκληρώσετε επιτυχώς την αποστολή. Έτσι, συνολικά χρειάζεστε έξι για να ολοκληρώσετε την αποστολή. Οι ανταμοιβές θα είναι καλές και εκτός αυτών, παίρνετε και μια δωρεάν ικανότητα!
Αν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε και πάλι τα τρία αντικείμενα αποστολής, μπορείτε να κάνετε ξανά την αποστολή, αλλά η ικανότητα δίνεται μόνο όταν ολοκληρώσετε την αποστολή. Από την άλλη πλευρά, δεν θα χρειαστεί να συλλέξετε ξανά τα αντικείμενα αποστολής - σε αντίθεση με την πρώτη φορά που ολοκληρώσατε την αποστολή, χρειάζεστε μόνο τρία συνολικά.

Το κόκκινο κουτί μπορεί επίσης να περιέχει ένα κίτρινο κουτί με μια συλλεκτική κάρτα. Για όλες τις πολύχρωμες συλλεκτικές κάρτες συλλογής δώρων θα ανταμειφθείτε με ένα επίτευγμα: "Όλα τα δώρα έχουν όμορφα διακοσμηθεί!"
Συλλέξτε όλα τα 120 εορταστικά δώρα για να λάβετε ένα επίτευγμα: "Όλα τα δώρα του κόσμου!"


Καλή διασκέδαση και τα λέμε στο παιχνίδι!
Η ομάδα διαχείρισης του The-West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.