Γεια χαρά Καουμπόηδες και Καουμπόισσες,
Από τα μέσα Φεβρουαρίου 2026 μπορείτε να μεταφέρετε τους χαρακτήρες σας στον διεθνή server. Είδαμε πόσο σας άρεσε η διαδικασία και πόσοι από εσάς έχετε ήδη μετακινήσει τους χαρακτήρες σας.
Όπως είχαμε προαναγγείλει στην ανακοίνωση για τη συγχώνευση των servers, θα κλείσουμε τον ελληνικό server στις 23 Απριλίου 2026.
Τι σημαίνει αυτό:
Τι πρέπει να κάνω αν θέλω να συνεχίσω να παίζω The West;
Έχω ήδη λογαριασμό στον διεθνή server και δεν μπορώ να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου. Μπορώ να μεταφέρω τoυς σβώλους ή τα premium αντικείμενά μου;
Ευχαριστούμε τους παίκτες μας για την υποστήριξη. Ανυπομονούμε να σας δούμε στη διεθνή αγορά.
Η Ομάδα του The West
Από τα μέσα Φεβρουαρίου 2026 μπορείτε να μεταφέρετε τους χαρακτήρες σας στον διεθνή server. Είδαμε πόσο σας άρεσε η διαδικασία και πόσοι από εσάς έχετε ήδη μετακινήσει τους χαρακτήρες σας.
Όπως είχαμε προαναγγείλει στην ανακοίνωση για τη συγχώνευση των servers, θα κλείσουμε τον ελληνικό server στις 23 Απριλίου 2026.
Τι σημαίνει αυτό:
- Μετά το κλείσιμο, δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
- Εάν δεν μεταφέρετε τον λογαριασμό σας στον διεθνή server, ο λογαριασμός και οι χαρακτήρες σας θα διαγραφούν οριστικά.
Τι πρέπει να κάνω αν θέλω να συνεχίσω να παίζω The West;
- Μπορείτε να μεταφέρετε τους χαρακτήρες σας στη διεθνή αγορά. Η μεταφορά χαρακτήρων είναι μια απλή διαδικασία, η οποία περιγράφηκε σε ξεχωριστή ανακοίνωση.
- Στη διεθνή αγορά προσφέρουμε επί του παρόντος πλήρη υποστήριξη στα Ελληνικά, ενώ το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά.
Έχω ήδη λογαριασμό στον διεθνή server και δεν μπορώ να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου. Μπορώ να μεταφέρω τoυς σβώλους ή τα premium αντικείμενά μου;
- Μπορείτε να μεταφέρετε τους σβόλους που έχετε αγοράσει στον διεθνή server. Οι δωρεάν σβόλοι (από την καθημερινή σύνδεση και από διαγωνισμούς) δεν μπορούν να μετακινηθούν. Για να μεταφέρετε τους σβώλους σας επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
- Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα υπό τις ίδιες προϋποθέσεις που ίσχυαν και κατά τις μετακινήσεις.
- Το αντικείμενο ήταν διαθέσιμο μόνο κατά τη διάρκεια πώλησης και πλέον δεν μπορεί να αποκτηθεί.
- Το αντικείμενο αγοράστηκε με σβώλους.
- Το αντικείμενο δεν μπορεί να πωληθεί στην αγορά.
ή
- Το αντικείμενο αποκτήθηκε μέσω αποστολής που δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο παιχνίδι.
- Το αντικείμενο δεν μπορεί να πωληθεί στην αγορά.
ή
- Το αντικείμενο αποτελεί προϊόν εκδήλωσης (από την Πασχαλινή εκδήλωση, την Ημέρα Ανεξαρτησίας, το Οκτόμπερφεστ) και αποκτήθηκε με νίκη σε μία από τις κύριες εκδηλώσεις.
(Σημειώστε ότι η Ομάδα δεν είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει κανένα αντικείμενο, καθώς αυτό συνήθως δεν είναι εφικτό, οπότε μπορεί ανά πάσα στιγμή να απορρίψει το αίτημά σας, ακόμη και αν πληροίτε τα αναφερόμενα κριτήρια.)
- Μπορείτε να μεταφέρετε τον ειδικό τίτλο σας στο διεθνές φόρουμ. Για να μεταφέρετε τον τίτλο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Για να μεταφέρετε τον τίτλο, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο διεθνές φόρουμ.
- Η μετακίνηση άλλων αντικειμένων και τίτλων θα εξετάζεται ξεχωριστά.
Ευχαριστούμε τους παίκτες μας για την υποστήριξη. Ανυπομονούμε να σας δούμε στη διεθνή αγορά.
Η Ομάδα του The West