Κατάργηση του επιπέδου μονομαχίας

  • Δημιουργός θέματος sickmyduck
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα σας
Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του σέρβερ υπήρξα μονομάχος αλλά πολύ σύντομα επειδή ανέβηκε το επίπεδο μονομαχίας μου πάρα πολύ σε όλο το χάρτη μπορούσα να κάνω μονομαχία με λιγότερο από 10 άτομα. Αν υπολογίσει κάποιος ότι αυτά τα άτομα κάποιες στιγμές είχαν 48ωρο ή κοιμόντουσαν σε κάποιο ξενοδοχείο αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση που με έκανε να παρατήσω τις μονομαχίες για αρκετούς μήνες.
Βλέπω δυστυχώς ότι υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν επιλέξει να κάνουν μονομαχίες ρίχνοντας ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κίνητρο τους στο 0, πρώτα με μονομαχίες NPC και μετά με κανονικές μονομαχίες με άλλους παίχτες. Τέλος έχω δει μονομαχίες μεταξύ ατόμων που έχουν 60 και 70 λέβελ διαφορά οι οποίες είναι εντελώς άδικες και άνισες κατά τη γνώμη μου.
Για όλα αυτά προτείνω την κατάργηση του επιπέδου μονομαχίας και ένα νέο σύστημα που θα επιτρέπει μονομαχίες μεταξύ ατόμων που έχουν μέχρι 10 επίπεδα διαφορά. Εναλλακτική πρόταση είναι να μη μειώνεται το κίνητρο μονομαχίας όταν κάποιος κάνει μονομαχίες με NPC αναγκάζοντας ακόμα και τους μονομάχους 0 κινήτρου να ανεβαίνουν και αυτοί.
Ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αλλά θα ήθελα και κάποιες γνώμες παιχτών στο συγκεκριμένο Θέμα.
Με εκτίμηση
Μάκης από Σάμο
 

DeletedUser5084

Guest
Φίλε Μάκη (από Σάμο),

Ο τρόπος παιχνιδιού και στησίματος του κάθε χαρακτήρα βασίζεται στους νόμους και τους κανόνες παιχνιδιού που ίσχυαν από καταβολής του πρώτου σερβερ.

Προσωπικά αντιλαμβάνομαι τον «πόνο» σου, το έχω αντιμετωπίσει σε άλλο κόσμο, αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι και εσύ δεν γίνεται να προσαρμοστούν οι κανόνες του παιχνιδιού στην έλλειψη μονομάχων στον Μπάφαλο. Οι κανόνες αυτοί ισχύουν για όλους τους σέρβερς παγκοσμίως (για 17εκ μποτάκια… εεε… παιχτες ήθελα να πω :p) και όχι μόνο για τη μικροκοινωνια του Μπάφαλο.

Γνώμη μου είναι πως εμείς οι παίχτες οφείλουμε να προσαρμόσουμε το στυλ παιχνιδιού μας βάσει δημοτικότητας του κάθε σερβερ σε μονομαχίες ή μάχες οχυρών, ανάλογα τη περίοδο και ανάλογα το επίπεδο μας. Με ειλικρίνεια λέω πως το σύστημα είναι δίκαιο. Έχει δικλείδες ασφαλείας για προστασία των οχυρομαχων αλλά και των μονομάχων σε περίπτωση που τα ενδιαφέροντα τους ως προς τον τρόπο παιχνιδιού αλλάξουν.

Το κίνητρο κολλημένο στο «μηδέν» όπως πολύ καλά ξέρεις, είναι ένας καλός τρόπος αποφυγής μελλοντικού farming από τους μόνιμους μονομάχους του σερβερ. Και όπως όλοι ξέρουμε, αυτό έχει ένα σημαντικό κόστος… δεν αποκομίζεις XP και εμπειρία μονομαχίας. Άρα γιατί να το κάνει κανείς? Μα για τα επιτεύγματα φυσικά! Το ίδιο ισχύει και για το 48ωρο του πρώην μονομάχου που έγινε οχυρομαχος.

Παρόλα αυτά θα σου δώσω τη λύση! Φτιάχνεις ένα νέο λογαριασμό στον ΝΕΤ ή σε όποιο σερβερ προτιμάς εκτός Ελλάδας, με μόνη προϋπόθεση να μιλάς τη γλωσσά τους. Εκεί θα βρεις τη υγεία σου. Οι μονομάχοι είναι ατελείωτοι, οι μάχες οχυρού είναι 3 τη μέρα (όχι πολλαπλές) εκ των οποίων η μια σε μεγάλο, το οποίο γεμίζει και από τις 2 παρατάξεις και μένει κόσμος εκτός. Οι πόλεις είναι ενεργές και πάρα μα πάρα πολλές. Η αγορά επίσης, φουλαρισμένη με κάθε λογής προϊόν, σπάνιο ή μυθικό σε «νορμάλ» τιμές λόγο ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια πολιτισμός!

Ps: Όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει στον ΝΕΤ Colorado να μου στείλει μνμ να γίνουμε συμπολίτες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή