Κανονισμοι του παιχνιδιου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tsili7

Νέο Μέλος
καλησπερα σε ολους.
οπως ξερουμε εδω σε αυτο το λινκ https://wiki.the-west.gr/wiki/Κανόνες υπαρχουν καποιοι κανονισμοι που πρεπει να τηρουμε ολοι μας.
επιδη η διαχειριση και μιλαω για ολους τους διαχειριστες δεν ξερετε που πανε τα 4 και μαλλον δεν εχετε διαβασει τους κανονισμους και βαρατε μπαν γιατι ετσι την ειδατε σημερα, σας προκαλω να μου πειτε που γραφει οτι απαγορευτε να δωσω σετ ρουχων στον κ9 στην τιμη του και να παρω απο τον ιδιο παικτη στον κ8.αν το γραφει καπου οκ θα δεχτω την καθε ποινη.απο τι στιγμη που δεν γραφει οτι απαγορευται δεν μπορεις να ριχνεις μπαν
εκτος αν την εχετε δει τσιφλικη και κανετε οτι γουσταρετε.αν το εγραφε δεν θα το καναμε....περιμενω την απαντηση σας
με εκτιμηση Tsili7.
 

cord

Ex-The West Team
Επειδη οι διαχειριστες τυχαινει να γνωριζουν καλυτερα απο τον καθενα που πανε τα 4 και ακομη περισσοτερα, η ποινη που εχεις λαβει εχει αρθει γιατι οντως δεν αναγραφοταν κατι τετοιο στους κανονισμους (εχει διορθωθει ηδη), κατι που δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι δεν γνωριζες. Παρολα αυτα επειδη χρησιμοποιησες τα "κατα γραμμα" του κανονισμου εχεις οντως δικιο, οπως ομως θα εχουμε δικιο και εμεις στη συνεχεια οταν θα κανουμε την ιδια ακριβως χρηση σε οποιαδηποτε παραβαση ακομη και στη πιο μικρη.
Το θεμα κλειδωνει, αν θελεις οποιαδηποτε διευκρινιση μπορεις να στειλεις αιτηση υποστηριξης. Η δημοσια συζητηση ποινων στο παιχνιδι δεν επιτρεπεται.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή