Κάτσε ψηλά κι αγνάντευε

dimitrisCh

Μέλος
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, αν αυτοί εκεί στην Innogames γνωρίζουν, πως ακριβώς παίζεται το παιχνίδι ή προσθέτουν τις αποστολές, έτσι μόνο για να προσθέτουν κάτι στο παιχνίδι.

Και ο λόγος που το γράφω αυτό, είναι η επαναλήψιμη αποστολή που ξεκίνησε σήμερα 11/11/2016 στις 10:00 πμ και η οποία λήγει στις 19/11/2016

Το ζητούμενο της αποστολής είναι να πάει ο παίκτης στο Μεγαλοπρεπές Αρχοντικό από 06:00-10:00 πμ και να αποδεχθεί την αποστολή. Κι επειδή η αποστολή ξεκίνησε σήμερα, θα πρέπει ο παίκτης να μεταβεί τουλάχιστον αύριο το πρωί στον δότη αποστολής από 06:00-10:00 πμ

Εν συνεχεία θα πρέπει να κάνει κάποιες αποστολές που ζητάει ο δότης στο Μεγαλοπρεπές Αρχοντικό, και εν τέλει ο δότης θα του ζητήσει και το Κομμάτι Πυρανάφλεξης, το οποίο μπορεί να το βρει από την εργασία Τσαρλατάνος, μόνον ημέρα Τετάρτη ή ημέρα Παρασκευή.

Η επόμενη Τετάρτη είναι στις 16/11/2016 και η επόμενη Παρασκευή είναι στις 18/11/2016 και όλα είναι εμπρόθεσμα.

Τέλος του ζητάει να ολοκληρώσει την αποστολή
Μέρα: Δευτέρα
Ώρα Σέρβερ: 19:00 - 23:59
Τοποθεσία: Μεγαλοπρεπές Αρχοντικό

Η επόμενη Δευτέρα αφού έχει βρει το Κομμάτι Πυρανάφλεξης στις Τετάρτη 16/11/2016 ή το αργότερο στις Παρασκευή 18/11/2016 είναι στις 21/11/2016

Τώρα πως θα καταφέρει να ολοκληρώσει την αποστολή στις 21/11/2016 αφού θα έχει λήξει ήδη στις 19/11/2016, ας βρουν έναν καλό λόγο, εάν γνωρίζουν, να μας πουν οι υπεύθυνοι της Innogammes.
 

DeletedUser4530

Guest
θα εχεις να λαβαινεις! απλα την τελειωνεις του χρονου! :p
εγω παντως τετοιες επαναληψιμες τις σταματαω καθως σου ζηταει δυσκολα η ακαταρθωτα πραγματα ως ειναι ο χαρακτηρας στημενος εκτος αν καθε φορα θα πρεπει να κανω ρεσκιλ για να λυποθυμησω "χ" npcs η μονομαχισω καποιον pc ωστε να παρω την επικηρηξη η την νικη η λεφτα που ετσι οπως ειναι θα πρεπει να τα βαλω με υπερμονομαχους, ενω δεν ειμαι στημενος μονομαχος, η κανω την χ δυσκολη εργασια που πεφτει το ξυλο της αρκουδας (λυποθυμια με την 1η η 2η εργασια) ενω ο χαρακτηρας ειναι λαθος στημενος, η να κερδισω (οχι συμμετεχω) 1 η περισσοτερες περιπετειες ενω παλι ο χαρακτηρας ειναι λαθος στημενος (για να μην μιλησω για τα των περιπετειων).
και το λεω εδω ωστε να καταγραφει ως αρνητικη αποψη σε αυτου του ειδους αποστολων. πιστευω οτι οι αποστολες πρεπει να μπαινουν για να ολοκληρωνονται απο τους παικτες αλλιως δεν εχει νοημα απλα να μπουν για να υπαρχουν.
 

noolas

Νέο Μέλος
O Δημήτρης σωστά τα λέει. Καλό ειναι να ελεγχθεί εγκαίρως. Έχω κάνει και γω σχετική αίτηση υποστήριξης.
 

DeletedUser6152

Guest
Δημητρη οπως πολυ καλα ξερεις, η innogames δεν δινει και μεγαλη σημασια σε τετοια θεματα..Αγγαρεια τους ειναι οι επαναληψιμες και οτι δεν εχει κερδος.
Προφανως θα εχουν γινει ηδη παραπονα γι αυτο το θεμα και λογικα θα κανει διορθωσεις μαζι με το ανοιγμα στην πωληση των 2 set που εβγαλαν ως συνηθως...
 

dimitrisCh

Μέλος
Εγώ προσωπικά ευτυχώς γνωρίζω, αλλά δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να ενημερώνω την κοινότητα του TW.
 

cord

Ex-The West Team
Για την αποστολη αυτη το εχουμε αναφερει απο την ημερα που ανοιξε και εχουμε ζητησει παραταση τουλαχιστον δυο εβδομαδων ωστε να προλαβουν να την ολοκληρωσουν ολοι.
 

cord

Ex-The West Team
Απο οτι ενημερωθηκαμε, οι 2 τελευταιες της επαναληψιμης εκδοσης δηλαδη οι
id: 20695 (Η Ληστεία)
και
id: 20695 (Γρήγορα και ομαλά)
εχουν χρονικο περιθωριο ως τις 3/12 στις 00:00', οποτε ετσι, ολοι μπορουν να ολοκληρωσουν τη σειρα αυτη.

Ετσι, οι παιχτες μπορουν να την ολοκληρωσουν μεχρι τη Δευτερα στις 28/11 με ενα μικρο ενδεχομενο να μην μπορει να ειναι διαθεσιμη η αποστολη για αυτο το ΣαββατοΚυριακο μονο (19 και 20/11).
Επισης ζητησαμε να αναγραφεται το χρονικο αυτο περιθωριο στο κειμενο των αποστολων ωστε οι παιχτες να γνωριζουν ακριβως τον χρονο για να μην γινονται τετοιες παρανοησεις.
 
Κορυφή