Διαγωνισμός ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ 2021

black.thunder

Μέλος
Αγαπητή κοινότητα με μια εορταστική μάχη που ετοιμάσαμε για σας θέλουμε να καλωσορίσουμε το νέο έτος με πολλά δωράκια.

Η μάχη θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό οχυρό (Awesomia), όπου θα χωριστούν οι παίχτες ανάλογα το επάγγελμα τους ώστε να χαρείτε όσο το δυνατό μια ισορροπημένη μάχη. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμμετάσχετε στη μάχη και στο τέλος θα λάβετε δώρα.

Έκπληξη!

Λίγο πριν αρχίσει η μάχη (2 ώρες πριν), θα μοιραστούν και στους αμυνόμενους αλλά και στους επιτιθέμενους από 12 όπλα οχυρού (H καραμπίνα του Geronimo) ανάλογα τον αριθμό της συμμετοχής το ποσό μπορεί να αλλάξει. Και η μοιρασιά θα γίνει από τον Game Master Player μέσα στο παιχνίδι όπου αυτά τα όπλα θα μοιραστούν με ένα μίνι διαγωνισμό ερωτήσεων. Οι πρώτοι που θα απαντήσουν σωστά σε αυτές τις ερωτήσεις θα λάβουν και το όπλο οχυρού. Άρα, θα πρέπει να απαντήσετε και γρήγορα και σωστά.

Υ.Γ. μετά τη λήξη της μάχης θα αφαιρεθούν τα όπλα από τους τυχερούς γιατί θα ισχύουν μόνο για τη συγκεκριμένη μάχη.


Τα δώρα τις μάχης θα είναι:

Για όλους:


  • Διατροφική βόμβα
  • Κόκκινη επιστολή (50 ομόλογα)
  • 10.000$
Για τους νικητές:

  • Στον παίχτη με την μεγαλύτερη ζημιά: 600 σβόλια
  • Στον παίχτη με τις περισσότερες αποφυγές: Τέσσερα κομμάτια ειδικών πυρομαχικών (+100-100 Ζημιά Μάχης Οχυρού)
  • Στον παίχτη με τις περισσότερες εύστοχες βολές: Ζώνη InnoGames
  • Στον παίχτη που θα λιποθυμήσει τους περισσότερους αντιπάλους: Λάδι έντονου γυαλίσματος όπλου (+75-75 Ζημιά Μάχης Οχυρού) & Κόκκινο μαγικό φίλτρο
Για τους ηττημένους:

  • Στον παίχτη με την μεγαλύτερη ζημιά: 300 σβόλια
  • Στον παίχτη με τις περισσότερες αποφυγές: Δύο κομμάτια ειδικών πυρομαχικών (+50-50 Ζημιά Μάχης Οχυρού)
  • Στον παίχτη με τις περισσότερες εύστοχες: Βελτιωμένη σειρά φυσιγγίων
  • Στον παίχτη που θα λιποθυμήσει τους περισσότερους αντιπάλους: Δύο κομμάτια ειδικών πυρομαχικών (+50-50 Ζημιά Μάχης Οχυρού) & Μπισκότο σοκολάτας

Αν σε κάποια κατηγορία βρεθούν πάνω από 2 παίχτες θα πάρουν το ίδιο δώρο (πχ 3 επιτιθέμενοι με ίδιο αριθμό αποφυγών)

Μετά τη λήξη της μάχης όλοι οι νικητές θα ελέγχονται από την ομάδα διαχείρισης για τυχόν παραβιάσεις κανονισμών και οι παραβάτες θα αποκλείονται από τα δώρα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
 

black.thunder

Μέλος
Η μάχη θα δηλωθεί απόψε από τον Game Master Player κατά τις 22:00 και ο μινι διαγωνισμός για τα όπλα θα γίνει αύριο στις 20:00. Παρακαλούνται οι παίχτες να μην βάλουν σήμερα μάχη στο κεντρικό οχυρό.
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
Σβόλια αξίας σχεδόν 15 ευρώ για τον παίκτη με την περισσότερη ζημιά, που, λογικά, θα είναι μονομάχος με Αξιωματικού...
Ενίσχυση για ζημιά στον παίκτη με τις περισσότερες αποφυγές, που θα είναι στρατιώτης/εργάτης/τυχάς που θα παίζει τανκ...
Για τις εύστοχες και τις λιποθυμίες δεν το σχολιάζω.

Βάλτε, ρε παιδιά, καλύτερες ανταμοιβές. Και βάλτε για το σύνολο, όχι για 8 παίκτες. Κίνητρο για μικρότερα λέβελ ή γενικά τους υπόλοιπους παίκτες του κάθε σέρβερ δεν δίνετε, τα 50 ομόλογα δεν είναι κάτι το τρομερό. Η τελευταία μάχη από εσάς μπήκε στο Οκτόμπερφεστ, κάντε κάτι καλύτερο τώρα για να τους φέρετε όλους...
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Ξερω οτι δεν θα αλλαξει κατι, παρολο τα παραπανω σχολια των παιδιων αλλα ας κανουμε 1 προσπαθεια ακομη

Αντικειμενικα να το δουμε, οι ανταμοιβες ΔΕΝ ειναι δικαιες γιατι πρακτικα https://prnt.sc/wnlqeb αυτο σημαινει οτι οι μονομαχοι θα παρουν σβολια κ οι υπολοιποι κατι ανιαρες ενισχυσεις.

Αυτο βεβαια δεν ειναι κατι αγνωστο, αντιθετα συμβαινει καιρο τωρα και φαινεται κ με τα σετς που βγαινουν, δηλαδη σχεδον σε καθε εβεντ βγαινει νεο σετ με ηγεσια κτλ για ζημια στα οχυρα (δηλαδη παλι για τους μονομαχους) ενω αντιθετα για τις υπολοιπες κατηγοριες που προσπαθουν να τανκαρουν (μπας και κρατησουν καμια γυρα παραπανω οι μαχες οχυρων) βγαινουν μια στο τοσο ΚΑΛΑ σετ με ζωη και αντιστασεις...

Ζωντανο παραδειγμα:
- δωρεαν σετ καπετανιου απο εβεντ (που το πηγανε ανετα λβλ1 για να μην πω και περισσοτερα λβλ) οι μονομαχοι
- σετ cortina με σβολια (ζητημα αν καταφεραν να το κλεισουν) τα τανκς

δηλαδη απο τη μια οι μονομαχοι εχουν σιγουρα/εξασφαλισμενα τα ρουχα τους και μαλιστα αναβαθμισμενα, απο την αλλη τα τανκς φτυνουν αιμα για να κλεισουν το σετ Cortina.
 

Saul Goodman

Μέλος
Ευχαριστουμε πολυ για την προσπαθεια σας!! [Μάλλινο καπέλο προσκυνήτριας] θα φορεθει πολυ φετος!
Και στην επομενη μαχη δεν θα βαλω Νάρκη σαν καλος φανταρος! Τέσσερα κομμάτια ειδικών πυρομαχικών (+100-100 Ζημιά Μάχης Οχυρού) πρωτος ζημιαρης θα βγω!

καλο 2021...
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Δυστυχώς ένα μηδενικό στο αντικείμενο μας τα χάλασε αλλά αποδόθηκαν σε όλους τους παίκτες μετά από λίγα λεπτά τα 2 αντικείμενα με τα δολάρια. Και όπως ανέφερα και στη συνομιλία αλλά και για όσους δεν ήταν παρόντες, μόνο με τις ιδέες σας και τις προτάσεις μπορούμε να κάνουμε καλύτερες μάχες ως προς τις ανταμοιβές. Θα γίνει άλλη μία μάχη την επόμενη εβδομάδα, ίδια λογική με τα επαγγέλματα αλλά στην αντίθετη πλευρά.
Στην επόμενη μάχη οι ανταμοιβές θα δοθούν τυχαία για κάθε κατηγορία χαρακτήρων.
Δεν θα είναι οι ίδιες ανταμοιβές, θα τις αλλάξουμε. Ελπίζω τα επόμενα σχόλια να αφορούν σε προτάσεις για την βελτίωση των μαχών, το να αναφέρουμε απλά το πρόβλημα χωρίς κάποια καλύτερη ιδέα είναι απλά μια επανάληψη και τίποτα περισσότερο.
 

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΣ

Νέο Μέλος
Το ότι η μάχη είχε τόσο κόσμο που άνετα χωρούσε σε μεσαίο οχυρό, πρέπει να σας προβληματίσει.

Πάμε στο διά ταύτα:
Προσωπικά στις πρώτες 15 γύρες είχα μία βολή ΜΟΝΟ ΕΥΣΤΟΧΗ (μονομάχος χαρακτήρας με φουλ ηγεσία -ίσως όχι με τα τελευταία καλά ρούχα αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό-και το ίδιο παρατηρήθηκε και από αρκετούς άλλους παίκτες ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Φτιάξτε το μηχάνημα διότι είναι χαλσμένο...σας το λέμε χρόνια τώρα αλλά δεν ακούτε.

Αξιέπαινη η προσπάθεια να μαζέψετε κόσμο αλλά να γνωρίζετε ότι πλέον μόνο από τους masters θα έχετε κόσμο στα οχυρά και φυσικά με κίνητρο τα δωράκια. Από τους ίδιους παίκτες μην περιμένετε τίποτα αξιόλογο..η συμμετοχή χρόνο με το χρόνο φθίνει.

Όσον αφορά τα δώρα δεν έχουμε καμμία απαίτηση να μας δώσετε τίποτα σούπερουάου και ότι κάποια τεχνικά λαθάκια είναι απολύτως φυσιολογικά, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με αυτό.

Ακόμα και τα τζερόνιμο που δώσατε ήταν καλοδεχούμενα αλλα πρέπει να δείτε ότι πλέον κι αυτά είναι παρωχημένα σε επίπεδο ζημιάς...υπάρχουν καλύτερα στα αποθέματά μας ;)

Συνοψίζω μετά από παρότρυνση του coma να λέμε στο φόρουμ κάποιες βελτιώσεις για τις μάχες..μία παρατήρηση έχω μόνο που προείπα:
Κάτι δεν πάει καλά με τις εύστοχες βολές, ξενερώνει ο κόσμος

ΥΓ: Στο προηγούμενο διεθνές οχυρών καθότι είχα λάβει μέρος, είχα αν θυμάμαι καλά 5/40 βολές...και ήταν ο λόγος που δεν πρόκειται να ξαναπάρω μέρος σε αυτή την αθλιότητα
 

Saul Goodman

Μέλος
Δυστυχώς ένα μηδενικό στο αντικείμενο μας τα χάλασε αλλά αποδόθηκαν σε όλους τους παίκτες μετά από λίγα λεπτά τα 2 αντικείμενα με τα δολάρια. Και όπως ανέφερα και στη συνομιλία αλλά και για όσους δεν ήταν παρόντες, μόνο με τις ιδέες σας και τις προτάσεις μπορούμε να κάνουμε καλύτερες μάχες ως προς τις ανταμοιβές. Θα γίνει άλλη μία μάχη την επόμενη εβδομάδα, ίδια λογική με τα επαγγέλματα αλλά στην αντίθετη πλευρά.
Στην επόμενη μάχη οι ανταμοιβές θα δοθούν τυχαία για κάθε κατηγορία χαρακτήρων.
Δεν θα είναι οι ίδιες ανταμοιβές, θα τις αλλάξουμε. Ελπίζω τα επόμενα σχόλια να αφορούν σε προτάσεις για την βελτίωση των μαχών, το να αναφέρουμε απλά το πρόβλημα χωρίς κάποια καλύτερη ιδέα είναι απλά μια επανάληψη και τίποτα περισσότερο.

Μιλαω ως παικτης του Χιουστον.
Το προβλημα ειναι : 1) Δεν αναφερατε ΠΟΤΕ οτι το εβεντ με τα δωρα του ειναι μονο για ΕΝΑΝ κοσμο.. 2) Τα δωρα για τους 2 παικτες με τις περισσοτερες αποφυγες ηταν απαραδεκτα. 3) εχει ξαναγινει τετοια μαχη με τα επαγγελματα στον Χιουστον και απο την πρωτη μερα ειδατε πως υπαρχει μεγαλη ανισσοροπια και ερχεστε μετα απο μηνες και κανετε ξανα το ιδιο λαθος. 4)Λιγες μερες μετα το εβεντ των Χριστουγεννων, γνωριζοντας πως ολοι οι παικτες εχουν ξοδεψει αμετρητες ποσοτητες ομολογων και σβολων ερχεστε και βαζετε δωρο 50 ομολογα! τι να πω πραγματικα... 5) μιλατε για προτασεις και ιδεες οταν ποσους μηνες ειστε ανυπαρκτοι στον Χιουστον με 0 μαχες στο κεντρικο οχυρο και σε μια περιοδο εορτων που θα ηταν οτι πρεπει για να μαζευτει ο κοσμος μαζι να παιξει μια μαχη. 6) Χρονια τωρα στελνουμε στο φορουμ ιδεες και ασχολουμαστε σαν μην πω τι.. και δεν μπαινετε στον κοπο να μας στειλετε μια απαντηση για τον αν ειχατε καποια επικοινωνια με την ιννο και αν οι ιδεες μας ακουγονται απο καποιο μεγαλο αυτι.

Δυστηχως η εικονα που μας δινει το παιχνιδι χρονια τωρα ειναι οτι προσπαθει να γινει οσο πιο αντιπαθυτικο μπορει για εμας τους παικτες... και εμεις ειμαστε τα κοροιδα που επειδη γουσταρουμε χρονια και εχουμε επενδυσει σε αυτο το παιχνιδι καθομαστε και ασχολουμαστε ακομα ... πραγματικα λυπαμαι..

Τελος, ευχαριστουμε για την οποια προσπαθεια κανετε αλλα δυστηχως θα πρεπει να δοθει και μια κατανοηση παραπανω προς τους παικτες.
 

Saul Goodman

Μέλος
Συγκεκριμενα αναφερεται οτι προκειται για τον κ1: https://prnt.sc/wop5kf

το θεμα ειναι γιατι δεν μπηκε με δωρα κτλ κ στους υπολοιπους κοσμους...
Εχεις ενα δικαιο αλλα το προτιμοτερο για ολους μας θα ηταν να υπηρχε αυτη η διευκρινηση στο παραπανω κειμενο, καθως ο περισσοτερος κοσμος δεν το ειδε ποτε εκει.
 

*El Profesor*

Παλαίμαχος
οι παίχτες του κόσμου 1 ζητήσανε έναν διαγωνισμό από τον διαχειριστή ο άνθρωπος μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί κάτι και να το κάνει

πολύ είπατε ότι το δώρο το κερδίζουνε μονο οι μονομάχοι λόγο μπόνους ξανά ανακοινώθηκε ότι θα γίνει και για τα tank άλλη μάχη που να έχουν ένα κάποιο πλεονέκτημα τα tank


επίσης όσο αφορά τον houston νομίζω ζήτησε να γίνουν από 3 κόσμους μεταφορές σε εκείνον και πραγματοποίθηκαν η δυο

ok μην τρελαθούμε και όλας μην τα θέλουμε όλα δικά μας
 

Saul Goodman

Μέλος
οι παίχτες του κόσμου 1 ζητήσανε έναν διαγωνισμό από τον διαχειριστή ο άνθρωπος μπήκε στην διαδικασία να σκεφτεί κάτι και να το κάνει

πολύ είπατε ότι το δώρο το κερδίζουνε μονο οι μονομάχοι λόγο μπόνους ξανά ανακοινώθηκε ότι θα γίνει και για τα tank άλλη μάχη που να έχουν ένα κάποιο πλεονέκτημα τα tank


επίσης όσο αφορά τον houston νομίζω ζήτησε να γίνουν από 3 κόσμους μεταφορές σε εκείνον και πραγματοποίθηκαν η δυο

ok μην τρελαθούμε και όλας μην τα θέλουμε όλα δικά μας
Αρα με λιγα λογια
1) Οι διαχειριστες θα πρεπει να "κοιμουνται" μεχρι καποιος απο καποιο κοσμο να στειλει μηνυμα προτεινοντας τους να διοργανωσουν ενα εβεντ.
2) Η δευτερη μαχη που λες δεν νομιζω να προγραμματιζοταν να γινει αμα δεν διαμαρτιρομασταν εδω καποια ατομα για την ανισορροπια στα δωρα, αρα ουτε αυτο το ειχαν σκεφτει.
3) Οσο για τις μεταφορες μπραβο τους αλλα εγω εδω κρινω το συγκεκριμενο εβεντ και οχι τις μεταφορες που αποτελει αλλο θεμα
 

sniperjohn2

Μέλος
κατι φταιει παντως οχι οι παικτες. δεν μπορει καθε μηνα να βγαζετε καινουρια σετ . εχουμε γεμισει απο αχρηστα σετ . δεν ειναι μονο αυτο . τα βαζετε και στις λοταριες η τα δινετε σαν δωρο . δηλαδη τι δωρα ειναι αυτα? να τα δωσουμε στον εμπορο να βγαλουμε 50κ? δωστε κινητρο να αδειασουμε τα αποθεματα . δωστε κινητρα να ερχονται στις μαχες. τι ειναι αυτο δανεικα οπλα τζερονυμο απο τον καιρο του νωε? υπαρχουν καλυτερα στα αποθεματα σχεδον ολων μας που δεν τα χρησιμοποιουν κιολας . καντε αναδιαρθρωση στα μπονους των χαρακτηρων ωστε να ισοφαριστουν μεταξυ τους το ιδιο και στο κραφτ. και αλλα πολλα . παιχτες τα παρατανε καινουριοι πολυ σπανια μπαινουν . καντε κατι εσεις . μια ριζικη ανανεωση . δωστε κινητρα . προτασεις τοσα χρονια εχουν γινει απειρες . υλοποιησεις παρα παρα παρα πολυ σπανια . το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι .
 

*El Profesor*

Παλαίμαχος
εγώ βλέπω ότι γίνε μια διαφορετική μάχη από τις υπόλοιπες που γίνονται κάθε φορα ναι αυτό είναι αλλαγή γιατί ένας άνθρωπος ασχολήθηκε να κάνει κάτι καλύτερο για εμάς με δικια του πρωτοβουλία ίσος είναι από τους μόνους διαχειριστές που το έκανε . δηλαδή τι προτιμούσατε τα ίδια που περνάτε 10 χρονια τώρα σε όλα τα σχόλια δεν είδα να λέτε ένα μπράβο στο παλικάρι που έκανε κάτι διαφορετικό ώστε να τον παροτρύνετε να κάνει και άλλες παρόμοιες μάχες όλοι σας αναφέρατε τα λάθη

όσο για τα λάθη ναι γίνανε αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι αρνήθηκαν να τα διορθώσουν μηνυματάκι μέσο φόρουμ στον διοργανωτή ώστε στην επομενη μάχη να κάνει τον διαγωνισμό ακόμα καλύτερο
 

Saul Goodman

Μέλος
εγώ βλέπω ότι γίνε μια διαφορετική μάχη από τις υπόλοιπες που γίνονται κάθε φορα ναι αυτό είναι αλλαγή γιατί ένας άνθρωπος ασχολήθηκε να κάνει κάτι καλύτερο για εμάς με δικια του πρωτοβουλία ίσος είναι από τους μόνους διαχειριστές που το έκανε . δηλαδή τι προτιμούσατε τα ίδια που περνάτε 10 χρονια τώρα σε όλα τα σχόλια δεν είδα να λέτε ένα μπράβο στο παλικάρι που έκανε κάτι διαφορετικό ώστε να τον παροτρύνετε να κάνει και άλλες παρόμοιες μάχες όλοι σας αναφέρατε τα λάθη

όσο για τα λάθη ναι γίνανε αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι αρνήθηκαν να τα διορθώσουν μηνυματάκι μέσο φόρουμ στον διοργανωτή ώστε στην επομενη μάχη να κάνει τον διαγωνισμό ακόμα καλύτερο

Διαφορετικη μαχη δεν την λες καθολου καθως ειχε ξαναγινει πριν λιγους μηνες με τον ιδιο ακριβως χωρισμο στα επαγγελματα και ειχε τα ιδια αποτελεσματα, δηλαδη μεγαλη ανισορροπια μεταξυ των 2 πλευρων. Το ολο θεμα αυτου που γινεται εδω ειναι ΟΤΑΝ ειναι να γινουν καποια πραγματα θα πρεπει να εχουν και ΟΥΣΙΑ, αλλιως να μην γινονται καθολου. Η χθεσινη μαχη λοιπον στο Χιουστον δεν ειχε απολυτως καμια ΟΥΣΙΑ γιατι οι ομαδες ηταν ανισορροπες το ιδιο και τα δωρα.

"μηνυματάκι μέσο φόρουμ στον διοργανωτή ώστε στην επομενη μάχη να κάνει τον διαγωνισμό ακόμα καλύτερο"
Διαβασε λιγο καλυτερα προς τα πανω και θα δεις οτι εχει γινει ηδη.

Τα μπραβο θα δωθουν οταν δουμε κατι πραγματικα αξιο και ουσιωδες που θα κινησει το ενδιαφερον ολων μας.
 

sniperjohn2

Μέλος
Ολα αυτα τα παράπονα και οι προτασεις δεν ειναι για τον knightmaregr . Δεν φταιει ο διαχειριστης. Αυτο το ξεκαθαριζω . Φταιει η εταιρια η ιδια . Ολα αυτα εχουν ξαναλεχθεί παμπολες φορες αυτα τα χρονια . Μας γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια για να μην πω τιποτε αλλο. Ο ανθρωπος φανηκε απο την αρχη οτι εχει καλες προθεσεις . Διαβαστε το φορουμ και πιο παλια θα δειτε οτι επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια . Εναι κολλημένο το παιχνιδι τοσα χρονια στα ιδια και τα ιδια . Καποτε πρεπει να αλλαξει ριζικα . Τωρα με δωρα σετακια μπουκο μπακα και τακα τακα δεν υπαρχει φως στο τουνελ. Γιατι αυτη την στιγμη το παιχνιδι ειναι σε τουνελ .Ουτε φως στο βαθος δεν φαινεται. Η Inno τα τσεπωνει και αναπαραγει τα ιδια και τα ιδια . Εχουν γινει βαρετα. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ .
 
Τελευταία επεξεργασία:

black.thunder

Μέλος
Δεν ξέρω για ποιόν αναφέρεστε αλλά από εμένα προσωπικά δεν ζήτησε κανένας κάτι. Απλά επειδή είχαμε κάποια θεματάκια δεν μπορούσαμε να βάζουμε εορταστικές μάχες για κάποιο χρονικό διάστημα. Οκ ήταν δικιά μου ιδέα όλο αυτό φυσικά με την βοήθεια της Ο.Δ. και αντί για μια απλή εορταστική μάχη σκέφτηκα να προσθέσω και κάτι διαφορετικό.

59 προς 62 για ποια ανισσόροπη μάχη μιλάμε αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω μετά από διάφορες δοκιμαστικές μάχες που κάναμε η χτεσινή μοιρασιά ήταν η καλύτερη (για τα επαγγέλματα μιλάω) αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχαμε μια μάχη 20 επιτιθέμενοι εναντίων 90 αμυνόμενων που δεν θα άρεζε σε κανέναν.

Επειδή έκανα αλλαγές στο στυλ της μάχης με τα όπλα είπα να προσθέσουμε και μερικά καλά δωράκια παραπάνω να βγει κάτι καλό. Οκ την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τις μάχες αυτές ποτέ δεν έβγαλα ανακοίνωση στο φόρουμ πλην των ειδικών περιπτώσεων όπως χτες αλλά για απλή εορταστική μάχη ποτέ.

Όσο για τις ιδέες να ξέρετε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όλες οι ιδέες που γράφετε μεταφέρονται στην εταιρεία αυτό δεν πάει να πει όμως πως σίγουρα θα υλοποιηθεί και ούτε είναι στο χέρι μας σαν Ελληνική Ο.Δ. Για να υλοποιηθεί μια ιδέα που πρότεινε μια χώρα πρέπει να το δεχτούν και όλες οι υπόλοιπες χώρες αλλά και οι προγραμματιστές του παιχνιδιού αν κάνω λάθος να με διορθώσει ο CoMa που τα ξέρει καλύτερα.

Όσο θα είμαι στην Ο.Δ.εγώ θα συνεχίζω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ φυσικά δεν περιμένω ποτέ να αρέσει σε όλους αυτό που κάνουμε αλλά πάντα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για νέες ιδέες διορθώσεις κτλ καμία ιδέα δεν πάει χαμένη και ας μην υλοποιηθεί ολόκληρη. Δεν θα κουράσω άλλο αυτό το θέμα για το τι πως και γιατί έγινε θα χαρώ να διαβάσω τις ιδέες σας.
 
Κορυφή