Νέα Ιδέα ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Kαλησπέρα , έχουμε μια ιδεα με την αντιπαλη ηγεσια στον Jacksonville σχετικα με ενα τουρνουα μονομαχιων που μπορει να δουλεψει σε ολους τους κοσμους.




Area 51 Τουρνουά μονομαχιών στο κέντρο του χάρτη.

Συμμετοχές: Ο παίκτης που θέλει να συμμετέχει στο τουρνουά θα πρέπει να πληρώσει το ποσό τον 5-10κ αναλόγως με το τουρνουά. ( το ποσο μπορει να ειναι διαφορετικο καθε φορα.. )

Κάθε παίκτης μπορεί να συμμετέχει μονο 1 φορά στο τουρνουά, αν χάσει δεν μπορεί να ξανα κάνει buy in.

Κληρώσεις: Μετα απο αρκετές συμμετοχές θα έχει μια κλήρωση για το ποιός θα παίξει εναντίον ποιού. ( Η κληρωση θα ειναι αυτοματα μεσα στο interface του οχυρου )

Μονομαχίες: Κάθε αγώνας μονομαχίας θα έχει 3 παιχνίδια, ο πρώτος που θα κερδίσει 2 παιχνίδια θα περάσει στον επόμενο γύρο. Αν ενας παίκτης λιποθυμήσει τον αντίπαλο περνάει απευθείας στον επόμενο γύρο.

Επίπεδα: Θα υπάρχουν 2 μέχρι και 3 είδη τουρνουά ανάλογα με τα επίπεδα των συμμετεχόντων. Απο 25 μέχρι 50 , απο 50 μέχρι 100 και από 100 μέχρι 150. Αν ένας παίκτης είναι 99 θα είναι στην ομάδα των 50-100.

Βραβεία: Ο νικητής του τουρνουά θα παίρνει το βραβείο που θα αναγράφεται, δηλαδή, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν πληρώσει 5 η 10κ για εγγραφή, ο νικητής θα τα πάρει όλα + 1 Θαυματουργό , ο δεύτερος θα παίρνει 5 πέτρες γυαλισματος και ο τρίτος έναν καφέ.
Ο παίκτης με τις παραπάνω λιποθυμίες θα παίρνει 10 πέτρες γυαλισματος.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παίρνουν απο μία τσάντα Γιατρού για την εγγραφή τούς.

Ενισχύσεις: Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποίηση όσες ενισχύσεις θέλει.


Οί μονομαχίες θα παίρνουν μέρος στο Awesomia ( εδώ μπαίνουν οι διαχειριστές για να μας βοηθήσουν με το να ενεργοποιήσουν τις μονομαχίες σε οχυρά τις μέρες που θα έχει τουρνουά ) Μπορεί επίσης να φτιαχτεί ενα interface που μπορούμε να βλέπουμε ποιός είναι εναντίον ποιού, ποιός κέρδισε,ποιός έχασε, ποιός έκανε τις παραπάνω νίκες, ποιός έκανε τις παραπάνω λιποθυμίες κλπ.

Επίσης για τυχών σύγχυσης , μπορεί να υπάρξει ένα κουμπί εγγραφής στο Awesomia με το ανάλογο ποσό. Το βραβείο θα αναγράφετε στο Σαλουν και στο Awesomia αναλόγως με τις συμμετοχές.
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
μονομαχίες θα παίρνουν μέρος στο Awesomia ( εδώ μπαίνουν οι διαχειριστές για να μας βοηθήσουν με το να ενεργοποιήσουν τις μονομαχίες σε οχυρά τις μέρες που θα έχει τουρνουά )
Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Πως μπλεξαμε τις μονομαχίες με τα οχυρα;
Δεν μπορει να αλλάξει το πως λειτουργεί ενα οχυρό, αν εννοείς αυτό.
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Πως μπλεξαμε τις μονομαχίες με τα οχυρα;
Δεν μπορει να αλλάξει το πως λειτουργεί ενα οχυρό, αν εννοείς αυτό.
Λάθος μου δεν ήξερα οτι μπορείς να κάνεις μονομαχία κάποιον που είναι σε οχυρό ( οταν δεν έχει μαχη ) , οταν εχει μάχη δεν μπορείς, αλλα αφου αυτό δεν είναι πρόβλημα τότε, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει το interface η να μπει ενα καινούργιο παράθυρο με τα στατιστικά των μονομαχιών ( νίκες, λιποθυμίες, ήττες, σερί ) για το τουρνουά θα ήταν πολύ καλό! Αν όχι τότε μπορουμε να αναλάβουμε με τις 2 ηγεσίες του Τζάκσον για τις εγγραφές και τα λεφτά και να το τεσταρουμε στο κέντρικο οχυρό.. θα ήταν καλό επίσης αν υπήρχε κάποιος τρόπος να έμπαιναν και τα βραβεία που αναγράφονται πιο πάνω..
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
To interface, σίγουρα δεν γίνεται. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα μας άφηνε η εταιρία να το κάνουμε, γιατί θα έπρεπε να το φτιάξουν αυτοί και να το βάλουν σε όλες τις χώρες. Δεν νομίζω να γίνετε με userscript, αλλά και να γίνεται, δεν έχω ιδέα από αυτά :p

Τις ανταμοιβές είναι εύκολο να τις βάλουμε. Θα πρέπει να κανονίσουμε, να μας έχετε στείλει το πρόγραμμα των μονομαχιών και την λίστα των παικτών, και μετά το τέλος κάθε μονομαχίας, οι παίκτες να στέλνουν την αναφορά μέσα στο παιχνίδι στον Game Master Player.

(αλλά για αυτό θα πρέπει πρώτα να πάρουμε και την έγκριση από τον @knightmaregr :))
 

WhoDini

Νέο Μέλος
Καλύτερα οι κατηγορίες στα λβλ να διαχωρίζονται σε κλίμακα των 25 λβλ. γιατι ειναι μεγάλη η διαφορά των 50 λβλ νομίζω.
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
@felixzey χωρις να θελω να σε στεναχωρησω δεν το βρισκω πολυ πιθανον να γινει αυτο που προτεινεις, ειδικα με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που αναφερεις

Αυτο που μπορειτε να κανετε κατα τη δικια μου ταπεινη αποψη, ειναι να οργανωθειτε σαν Jacksonville, να μαζευτειτε καμια 50αρια ατομα για παραδειγμα να ανοιξετε ενα θεμα στο φορουμ κ να ζητησετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να γινει καποιο επισημο τουρνουα μονομαχιων στον συγκεκριμενο κοσμο

Απο κει κ περα, το πως θα γινει αυτο, τα βραβεια κτλ...αφηστε τα στη διαχειρηση
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
@MeliodaS Δεν χρειάζεται με το ζόρι να το φτιάξει η διαχείρηση. Ότι θέλετε μπορείτε να κάνετε, η δουλειά της διαχείρησης είναι απλά να βοηθήσει όπως μπορεί, και τις δικές σας ιδέες.
 

MeliodaS

Παλαίμαχος
Αν θελουν να το κανουν επισημο πρεπει να βαλει το χερι η διαχειρηση νομιζω, αν θελουν να το κρατησουν σε πιο "οικογενειακο" επιπεδο θεωρω μπορουν να το κανουν μονοι τους, μ αυτην την αποψη το ειπα
 

pameharris

Μέλος
Καλησπέρα...

Όμορφη και καινοτόμα η παραπάνω ιδέα... Έχουμε κάποια εξέλιξη?
 

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Καλησπέρα...

Όμορφη και καινοτόμα η παραπάνω ιδέα... Έχουμε κάποια εξέλιξη?
ειχα μιλησει με τον @black.thunder και μου προτεινε και αυτος την δικια του ιδεα ( μονομαχιες με ομαδες αντι 1 εναντιον 1 πχ 4 εναντιον 4 η και 5 εναντιον 5 ) επρεπε να μπουμε discord με την αντιπαλη συμμαχια για να τα μιλησουμε πιο ξεκαθαρα αλλωστε δεν ειναι ΜΟΝΟ δικια μου ιδεα αυτη , απλα λογο δουλειας και χρονου δεν το καταφεραμε αλλα θα ηταν καλο τωρα που εχουμε λιγο χρονο να το ξανα δουμε ( μιλαω παντα για τον κοσμο Jacksonville ) δεν ξερω αν η διαχειρηση θελει να κανει το ιδιο και με αλλους κοσμους.
 
Κορυφή