Ανακοίνωση Θέματα με αποστολές

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Για τα θεματα που εχουν δημιουργηθει σε διαφορες αποστολες θα θελαμε να σας ενημερωσουμε για τα εξης:
Το θεμα με την αποστολων "Παράνομη ζυθοποιία" οπου η σειρα μετα την ολοκληρωση της 1ης αποστολης δεν θελει να συνεχισει και το θεμα με τη σειρα "Καιγοντας τον Καρναβαλο" οπου μια αποστολη ζητα 10 x Πετρα (οπλο οχυρου) το οποιο ομως δεν ειναι διαθεσιμο στα μαγαζια πολεων και κατα συνεπεια ο Καρναβαλος παραμενει ακομη άκαφτος, θα επιλυθουν με μια μικρη αναβαθμιση που θα γινει στις 26 του μηνος.

edit > Επισης, το αντικειμενο με id: 51371000 (Χτένα) μπορει να φορεθει μονο απο ανδρικους χαρακτηρες ενω θα επρεπε να μπορει να φορεθει μονο απο γυναικειους. Θα διορθωθει και αυτο οπως τα ανω.

Ευχαριστουμε και ζητουμε συγνωμη για την οποια αναστατωση.
 

cord

Ex-The West Team
Μετα απο ενημερωση που ειχαμε, η παραπανω αναφερθεισα αναβαθμιση θα πραγματοποιηθει στις 27 του μηνος, αυριο δηλαδη και ενδεχεται να μην περιλαμβανει ολες τις διορθωσεις καθοτι αντιμετωπιζουμε ενα προβλημα αυτη τη στιγμη το οποιο θα λυσουμε το συντομοτερο δυνατο. Κατα συνεπεια, αν παρατηρησετε οτι κατι στις αποστολες εξακολουθει να μην δουλευει οπως θα επρεπε, θα ειναι για τον λογο αυτο.
Ζητουμε συγνωμη και να ειστε βεβαιοι πως το τεχνικο μας τμημα κανει οτι ειναι δυνατο για την οσο το δυαντον πιο συντομη επιλυση. Εννοειται επισης, πως θα δοθουν παρατασεις για οσες αποστολες εχουν χρονικες απαιτησεις.

Ευχαριστουμε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή