Εκδήλωση Ημερα Φιλιας + Λουνα Παρκ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Την Δευτερα 29 Ιουλιου 2013, θα ενεργοποιηθουν στο παιχνιδι η "(Διεθνης) Ημερα Φιλιας" και το "Λουνα Παρκ".

------------------------------

1. Ημερα Φιλιας
Προκειται για μια σειρα αποστολων που θα διαρκεσει εως τις 4 Αυγουστου 2013 (23:59') και για να μπορουν οι παιχτες να την αποδεχτουν θα πρεπει να εχουν ολοκληρωσει την αποστολη του Πρωταρη "Ηρθε η ωρα για μια νεα περιπετεια" και να ειναι τουλαχιστον στο επιπεδο 10. Υπαρχει επισης και ενα 2ο μερος της σειρας αυτης που δεν εχει χρονικο περιορισμο, αλλα το πρωτο μερος θα πρεπει να ολοκληρωθει εως τις 4 Αυγουστου 2013 (23:59').
Παρακαλουμε σημειωστε πως την Δευτερα, ενδεχεται να υπαρχουν καποια ελαχιστα κειμενα στα Γερμανικα για οσους αρχισουν την αποστολη αμεσα και την προχωρησουν, τα οποια ομως θα διορθωθουν την Δευτερα το μεσημερι.

------------------------------

2. Λουνα Παρκ
Ενα ακομη νεο χαρακτηριστικο που θα προστεθει στο παιχνιδι τη Δευτερα 29 του μηνος, ειναι το Λουνα Παρκ (εαν δεν παρατηρηθει καποιο προβλημα που θα χρειαστει επιλυση).

To Λουνα Παρκ θα πρεπει να κατασκευαστει, και θα επιτρεπει στους παιχτες να παιζουν 4 παιχνιδια για τις επομενες 7 ημερες (ο αριθμος αυτος ενδεχεται να τροποποιηθει), απο οπουδηποτε στον χαρτη.
Θα αρχισει στην πανω αριστερα κομητεια του χαρτη (εκει που βρισκεται και η πολη φαντασμα) οπου θα πρεπει να κατασκευαστει. Πριν αρχισει η κατασκευη, θα απαιτηθουν τυχαια, επιλεγμενα προϊοντα καθως επισης και προϊοντα μικρου επιπεδου (αυτα δηλαδη που βρισκονται ευκολα απο δουλειες). Ο αριθμος που θα απαιτηθει εξαρταται απο τους προσφατως ενεργους χρηστες. Η παραδοση προϊοντων στο Λουνα Παρκ και η κατασκευη του παρέχουν, μια μικρη αμοιβη σε ομολογα. Μικρες παραδοσεις, διασφαλίζουν ότι το Λουνα Παρκ τελικά θα ολοκληρωθεί.

Το Λουνα Παρκ θα ειναι προσβασιμο απο οπουδηποτε στον χαρτη. Θα υπαρχουν 4 μινι παιχνιδια διαθεσιμα, ενα καθε μερα που θα προσφερουν τις ιδιες πιθανες ανταμοιβες. Τα αντικειμενα που θα βρισκετε θα τοποθετουνται αυτοματα στα αποθεματα σας. Ειναι δυνατον να παιζουν οι παιχτες πανω απο μια φορα με τη χρηση ομολογων ή σβολων, αλλά δεν υπαρχει επιλογη πληρωμης για υψηλότερη βαθμίδα ανταμοιβής. Ως εκ τούτου, με την εξαίρεση το νέο σετ του Λουνα Παρκ, δεν θα είναι τόσο προσοδοφόρο να παίζει κανεις ατέλειωτα. Μια εβδομαδα μετα το ανοιγμα, το Λουνα Παρκ θα μετακινειται στην επομενη κομητεια οπου και θα απαιτειται η ανακατασκευη του.

Απαιτησεις
Οι παιχτες θα πρεπει να παραδωσουν διαφορα υλικα και να κατασκευασουν τα κτιρια του Λουνα Παρκ. Αν και ο αλγοριθμος καθοριζει το ποσα υλικα θα χρειαζονται σε καθε κοσμο αναλογα με τους ενεργους παιχτες, θα λαμβανει υποψη και αλλες παραμετρους. Για παραδειγμα, θα ελεγχει ποσοι ενεργοι παιχτες ειναι σε θεση να κανουν τις δουλειες για τα υλικα/προϊοντα που απαιτουνται.
Αυτο μπορει να οδηγησει σε μεγαλους αριθμους που δεν ειναι δυνατον να συγκεντρωθουν απο εναν μονο παιχτη αλλα με τη βοηθεια και αλλων παιχτων μπορει να ειναι πιο ευκολο απο οσο φαινεται.

Ανταμοιβες
Θα υπαρχει μια δεξαμενη με ομολογα που θα χωριζεται ισοποσα σε κατηγοριες (για υλικα και για κατασκευη). Ποσα ομολογα θα λαμβανει ο καθε παιχτης θα υπολογιζεται αναλογικά ανά κατηγορία. Ως αποτελεσμα αυτου, πιο σπανια προιοντα/υλικα που ειναι πιο δυσκολο να βρεθουν και θα χρειαζονται σε λιγοτερες ποσοτητες, θα εχουν μια υψηλοτερη αναλογια ομολογου / προϊοντος απο κοινα προϊοντα οπως μαλλι αρνιου.

Επεξεργασια > Παρακαλουμε σημειωστε για το Λουνα Παρκ πως εφοσον ενεργοποιηθει την Δευτερα, θα εμφανιστει στο παιχνιδι το βραδυ της Δευτερας προς Τριτη.
__________________
Παρακαλουμε σημειωστε οτι οι αριθμοι (οπου αναφερονται),
ενδεχεται να τροποποιηθουν μεχρι την ενεργοποιηση.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή