Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
δημητρη δηλαδη οπλα ιβεντ η φιδακια κτλ δεν μπορουν?χρυσο οπλο?για να παρεις πχ τα οπλα νατυ..πρεπει να παρεις και το σετ ρουχων νατυ?Στον νεο κόσμο, μπορώ να επιλέξω να πάρω μαζι μου 3 διαφορετικά σετ ένδυσης, 3 διαφορετικά σετ όπλων, και 3 διαφορετικά σετ αλογων/σελας ??
edit > Ως σετ, νοειται το σετ που αποτελειται απο καπελο, περιλαιμιο, παντελονι, ενδυση, παπουτσια, κτλ. Αν το σετ εχει και οπλα / αλογοσελα τοτε και αυτα ναι.
Τρια συνολικα.
Είθισται οι μονομάχοι πλέον να παίζουν με +9Κ ζωή. Τα κρίτικαλ θα τα κάνουν ούτως ή άλλως. Δεν εξαρτάται το κρίτικαλ, ούτε από το πως έχει στημένο τον παίκτη ο μονομάχος, ούτε από το πόση ζωή έχει, είναι καθαρά θέμα τύχης.9κ ζωη....ε να πατε να παιξετε μονο στρατιωτες παιδια...δεν υπαρχει λογος να ερθουν αλλες κατηγοριες χαρακτηρα...και ριξτε μονοι σας εναν στρατιωτη με 15κ ζωη με τις ζημιες των 300...οι γυροι δεν φτανουν...η αλλιως πειτε μας τι ρουχα θελετε να βαλουμε που να βαλουμε τις ικαν και τις ιδιοτητες....τι ενισχυσεις να φορεσουμε...και τι αλλα καπριτσια γουσταρετε...αμα θελετε σας δινουμε και τον παιχτη μας να παιξετε εσεις...
η ας απαντησει οποιος ειναι υπευθυνος..τι ρουχα μπορουμε να παρουμε τι οπλα τι αλογοσελα και ποια ειναι τα κριτηρια...για να δηλωσουμε συμμετοχη...
και issildour δεν θυμαμαι αν ειχες παιξει στον speedwold...που ηταν ολες οι χωρες...και αν θυμασαι τις μαχες εκει...
Ότι δίνει περισσότερο λιφε με το καλύτερο σετ προτείνω. Ξέχασες κι έναν στρατιώτη 143αρη στον 6.σε dallas εχω καλυτερα σετ ρουχων, μονομαχος, αλλα εχω 692.000 Π.Ε.
στον κ1 εχω περισσοτερους Π.Ε., 1,486.000, εργατης, αλλα οχι με τοσο καλα σετ ρουχων. δηλαδη, 138 επιπεδο ο μονομαχος του νταλας με καλο σετ, 147 εππεδο ο εργατης του κ1 χωρις αναβαθμισμενο το σετ ντικ που χρησιμοποιω.
ολες οι συμβουλες δεκτες.