Ενημερωση κανονισμων (Σχολια)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser5285
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser5285

Guest
Ειλικρινα απορω που απο το πρωι δεν εχει δημιουργηθει ακομα το θεμα που μολις ανοιξα.
Η νεα ενημερωση κανονισμων που μας ανακοινωσε ο Henry το πρωι ειναι απο ξεκαρδιστικη εως εξοργιστικη. Ειλικρινα δεν υπαρχει κανενας λογος πιστευω να αναφερθω αναλυτικα καθοτι περα απο πολλες απο τις ανοησιες που περιεχει αυτο που ενοχλει περισσοτερο ειναι το υφος δικτατορα και μεγαλου αλαθητου ηγεμονα που την χαρακτηριζει.
Το πιο επικο σημειο ειναι αυτο που μας ανακοινωνεται οτι η διαχειριστικη ομαδα του the west ειναι καλα παιδια.
Προσωπικα απαιτω απο τους διαχειριστες να απολογηθουν κατα πρωτον, να την αποσυρουν κατα δευτερον και να ανακοινωσουν τις οποιες αλλαγες κανονισμων θελουν σε υφος καταλληλο σεβομενοι τους παιχτες και πελατες τους.
Αναμενω τα σχολια και των υπολοιπων συμπαιχτων μου.
 

DeletedUser6637

Guest
συνιθισε η γρια στα συκα κ τωρα της κακοφενεται!!!!

Ανοιγεις τωρα κ εσυ κουβεντες.........πολλοι απο τους διαχειριστες (οχι ολλοι).......νομιζουν οτι εχουν τελιωσει νομικη κ δικαζουν κ κρινουν τους υπολειπους......αναρωτιεμαι πραγματικα με τι κρητηρια εχουν επιλεχτει να κρινουν κ να τιμωρουν......γνοριζω διαχειριστες που σαν παιχτες ηταν παραβατικοι κ προκλητικοι ......κ ομως κρινουν κ τιμωρουν......κ τελος θα πω ενα προσφατο παραδειγμα,ζητισα σε μηνυμα μου στην υποστηριξη να μηλισω με τον κυριο κορντ για καποιο θεμα ,με επικεφαλιδα προς κορντ και η απαντηση που πειρα ηταν τουλαχιστον αγενης απο καποιον Τ.Ν.Τ!

Σφακιανακη οτι κ να πουμε ειναι λιγα για την διαχειριση,παλι καλα που υπαρχει κ ο κορντ που ειναι πραγματικα δικαιος!
Αλλα κ παλι οταν τον θελεις δεν σε αφινουν μερικοι να μηλισεις μαζι του κ κανουν αυτοι τους δικαστες! ο καθε τυχαιος!
 

DeletedUser4530

Guest
εγω θελω να σταθω σε ενα σημειο των κανονισμων, εκει που λεει για προξυ σερβερ και τα περι αποκρυψης ip.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα τα ιντερνετ καφε νομιζω οτι εχουν. σ αυτη την περιπτωση τι γινεται;
επισης δεν ειμαι σιγουρος αλλα υπαρχουν ελευθερα δικτυα που χρησιμοποιουν προξυ. οταν καποιος συνδεθει με wifi τι γινεται;
κι ερχομαι στο σιγουρο. καποιοι ισως παιζουν απο χωρους που υπαρχει προξυ σερβερ επειδη εκεινη την στιγμη δεν μπορουν να βρουν να παιξουν απο αλλου αλλα θελουν η πρεπει σε συγκεκριμενες μερες, ωρες, στιγμες για διαφορους λογους οπως μια μαχη η οταν υπαρχουν εποχιακες αποστολες η λοταριες. σ αυτη τη περιπτωση τι γινεται;

κατανοω καποιους λογους που θα πρεπει να ειναι ορατη η ip. ομως υπαρχουν παικτες η φορες καποιου παικτη που αναγκαζεται να παιζει μεσω προξυ. θα τρωει αποκλεισμο για αυτο; η θα πρεπει να στσματησει να παιζει μιας και δεν μπορει να παιζει απο αλλου; σημερα υπαρχουν πολλα δικτυα που υποστηριζουν προξυ για λογους ασφαλειας και θα αυξανονται ολο και περισσοτερο. θα μειωνονται και οι παικτες αναλογα εξαιτιας αυτου;

ισως θα πρεπει να βρεθει μια λυση πανω σ αυτο το θεμα. ισως οι παικτες που γνωριζουν οτι παιζουν μεσω προξυ να το δηλωνουν ωστε να υπαρξει μια γνωστοποιηση σχετικα προς την εταιρια. το να υπαρχουν πολλαπλοι λογαριασμοι η μποτ, μπορει να ειναι ειτε αμεσοι ειτε εμεσοι... και υπαρχουν. δεν νομιζω οτι αυτο ειναι σωστο μετρο για τους λογους που ανεφερα παραπανω.


θα ηθελα μια επισημη τοποθετηση σχετικα απο την διαχειρηση.


δεν ξερω τι ειπε ο χενρυ αλλα το ποστ που διαβασα απο τον κορντ στο φορουμ λεει καποια σωστα πραγματα συμφωνα με την εταιρεια. επισης δεν αναφερει την διαχειρηση ως καλα παιδια αλλα ευγενικα. σχετικα με το σπαμ θα ελεγα οτι πολλοι παικτες σπαμαρουν στα τσατς και ακομα τοσοι τρολαρουν. συμφωνα με τον κανονισμο θα πρεπει οι περισσοτεροι να μπαναριστουν.

το υφος μου ειναι καθαρα υποδεικτικο και σε καμια περιπτωση δεν εχω την προθεση να προσβαλω προς καμια κατευθυνση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
Μερικοι δεν θα διορθωθουν ποτε δυστυχως... Αν οι κανονισμοι φαινονται "ανοησιες" σε καποιους τοτε λυπουμαστε αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι οι ιδιοι που ζητουσαν περισσοτερη εφαρμογη των κανονισμων για την ευρεση πολλαπλων λογαριασμων. Δυστυχως ειμαστε υποχρεωμενοι να παρουμε μετρα για τετοιου ειδους συμπεριφορες.

stelios 82, περιμενω αμεσα να στειλεις αιτηση υποστηριξης και να μου υποδειξεις ποτε ηταν αγενης ο διαχειριστης που αναφερεις. Διαφορετικα θα υποστεις τις κυρωσεις που προβλεπονται καθοτι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να προσβαλεις δημοσια κανεναν ετσι αοριστα - και αυτο ισχυει για ολους μας.

Η χρηση proxy αποκρυπτει την ip στο παιχνιδι και αυτο δεν επιτρεπεται. Αν καποιος θελει να παιξει μεσα στα πλαισια του κανονισμου αυτου μπορει να το κανει ευκολα και απλα. Ευτυχως, δεν εχουμε πολλες τετοιες περιπτωσεις εως σημερα στο παιχνιδι, οποτε καλο ειναι οσοι αποκρυπτουν την ip τους να το εχουν υποψη τους.

Θα σας παρακαλουσα να προσεχετε πως εκφραζεστε διαφορετικα το θεμα θα κλειδωσει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser7252

Guest
Η απολυτη δικτατορια εχω να πω εγω απο μερια μανατζερ.
Εγω ενα εχω να πω γενικα,ας κοπουνε λιγο τα αποφασιζω και διαταζω και οι απηλες μονιμον μπαν και κυροσεων.
Διαγραψτε το μυνημα,μπαναριστεμε ποσος με ενδιαφερει πλεων ετσι που καταντησατε το παιχνιδι.

φιλακια ο θειος ο ΤΕΟ.
 
Κορυφή