Ενημερωση (Περιπετειες και Μεταφορα χρηματων)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Μια μικρη ενημερωση για τις Περιπετειες και τη Μεταφορα χρηματων.

Παιχτες που θα διαπιστωθει οτι προκαλουν προβλημα στις Περιπετειες θα αποβαλονται απο το παιχνιδι με χρονικη ποινη. Αν συνεχισουν, θα αποβαλονται με μεγαλυτερη χρονικη ποινη και αν ουτε και αυτο ειναι αρκετο θα αποβαλονται δια παντος. Τρεις ευκαιριες πιστευουμε πως ειναι αρκετες. Το να γραφεται καποιος και μετα να μην παιζει αφηνοντας εκτεθιμενους τους συμπαιχτες του δεν ειναι αποδεκτο, οπως επισης και το να αφηνει η μια ομαδα την αλλη να παιρνει ποντους που δεν δικαιουται.

Οι ποινες που επιβαλονται σε οσους μεταφερουν υπερογκα ποσα χρηματων σε αλλους παιχτες δεν φαινονται για καποιους να ειναι αρκετες. Ετσι, απο δω και στο εξης θα αφαιρουνται απο τα αποθεματα τους και σπανια αντικειμενα σε περιπτωση που το ποσο που εχει μεταφερθει δεν θα ειναι διαθεσιμο προς αφαιρεση. Αν ουτε και αυτο ειναι αρκετο, τοτε υπαρχουν δυο επιλογες.
Η πρωτη ειναι να διακοψουμε τη μεταφορα χρηματων στους κοσμους που ειναι διαθεσιμη και η δευτερη να αποβαλεται ο παιχτης δια παντος απο το παιχνιδι. Καλο ειναι ομως να μην φτασουμε στο σημειο οπου θα πρεπει να επιλεξουμε μια απο τις δυο, ναι?
 

cord

Ex-The West Team
Δυστυχως καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι θα πει η φραση
"Αυτη ειναι η τελευταια προειδοποιηση/ποινη που λαμβανετε για το λογο αυτο. Την επομενη φορα η ποινη θα ειναι μονιμος αποκλεισμος.",
(ή κατι παρομοιο με το ιδιο νοημα) η οποια πιστευουμε πως ειναι ξεκαθαρη και σαφης.

Ετσι λοιπον, με την ευκαιρια της προσφατης "εξαρσης" πολλων περιπτωσεων στις Περιπετειες, οπου παιχτες αφηνουν ποντους σε αντιπαλες ομαδες, θα θελαμε να ενημερωσουμε απαντες, πως η τριτη φορα που αναφερουμε πιο πανω στην αρχικη αναρτηση εχει φτασει για αρκετους παιχτες και οι κανονισμοι θα εφαρμοστουν κανονικα, οποτε η ευθυνη για πιθανο μονιμο αποκλεισμο ειναι αποκλειστικα και μονο των παιχτων. Καλο ειναι να μην φτασετε εως εκει ομως.

Προσπαθουμε να σας αποτρεψουμε απο το να αποκλειστειτε μονιμα, καποιοι δεν το καταλαβαινετε, δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

Ευχαριστουμε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή