Ανακοίνωση Εκτακτο - Νεα αποστολη χριστουγεννων

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Απο ενα τεχνικο λαθος (ναι, ξερω τι θα πειτε παλι, οκ και θα εχετε δικιο...), η νεα αποστολη των Χριστουγεννων εμφανιζεται στα Γερμανικα (Ein Festtagsspuk - Το φαντασμα των Χριστουγεννων).

Η νεα αποστολη ανοιγει στον μπαρμαν (με μοναδικη προυποθεση την ολοκληρωση της αποστολης του πρωταρη "Ήρθε η ώρα για μία νέα περιπέτεια - Αναμέτρηση) στο σαλουν και εχει ως εξης:

Μπαρμαν

Αποδοχη
Α, γεια σου {ονομα παιχτη}. Ολόκληρη η πόλη μοιάζει να βρίσκεται ήδη στο εορταστικό πνεύμα. Εγώ όμως όχι, αυτή τη στιγμή του χρόνου με πιάνει μια μελαγχολία. Άραξε και θα σου πω γιατί...

Χρειαζεται: τιποτα
Ανταμοιβη: 10xp

Ολοκληρωση:
Ο αδερφός μου ο Rupert, ήταν ξυλοκόπος στα δάση, δυτικά. Γενναίος άνθρωπος, οικογενειακός τύπος. Περισσότερα από δώδεκα χρόνια πριν, ήθελα να τον επισκεφθώ το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν μια καμένη καλύβα. Η φωτιά πρέπει να ξέσπασε τη νύχτα, κανείς δεν επέζησε. Επομένως, παρακαλώ συγχώρα με που δεν έχω χαρούμενη διάθεση αυτές τις μέρες. *Αν έχεις χρόνο, πήγαινε στην καλύβα να αφήσεις λίγα λουλούδια.

------------------------------------------

Kατοπιν θα πρεπει να παμε στον δοτη αποστολης (Καμενη καλυβα) που βρισκεται στο παρακατω σημειο:
[SPOIL]
2gx2wis.jpg
[/SPOIL]
Το σπίτι του Walker ήταν ένα άνετο και ανθεκτικό κτίσμα από πέτρα πριν τη φωτιά αλλά τώρα έχουν απομείνει μόνο ερείπια. Μέρος της οροφής κατέρρευσε και το σαλόνι έχει καεί εντελώς... Με εξαίρεση ένα μεγάλο παλιό τραπέζι που φαίνεται να είναι ανέπαφο από τις φλόγες.

Αποδοχη:
Το φαντασμα των Χριστουγεννων (Η 1η μερα των Χριστουγεννων)

Η σιωπή στην καλύβα είναι σχεδόν αφόρητη. Ότι δεν καταστράφηκε από τις φλόγες έχει καλυφθεί με βάτα και ξερά χόρτα. Μόνο το μεγάλο ξύλινο τραπέζι στη μέση της καλύβας είναι ακόμα άθικτο. Καθώς το αγγίζεις, μια απόκοσμη τρομακτική λάμψη σε περιβάλλει και ακούς έναν χαμηλό ψίθυρο:
Την 1η μέρα των Χριστουγέννων ένας άγγελος μου έδωσε...
Ένα ζουμερό μπούτι γαλοπούλας.

Χρειαζεται: 1 γαλοπουλα
Ανταμοιβη: 1 γλυκοριζα

Ολοκληρωση:
Αφού βάλεις το μπούτι γαλοπούλας στο τραπέζι, η καλύβα γίνεται κατάμαυρη και σε πιάνει μια ανατριχίλα. Μετά από μερικές στιγμές, όλα γίνονται πάλι φυσιολογικά, εκτός από το ότι το μπούτι γαλοπούλας έχει εξαφανιστεί και ένα γλυκό βρίσκεται στο τραπέζι αντ 'αυτού.

------------------------------------------

Στη συνεχεια της αποστολης (μετα το περασμα των μεταφρασεων) τα κειμενα θα εμφανιζονται πλεον στα Ελληνικα.

Ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση και ελπιζουμε να διασκεδασετε με την νεα αυτη αποστολη η οποια σταδιακα αλλα και οταν θα ολοκληρωθει θα δωσει νεα αντικειμενα στο παιχνιδι.

_____________________________________________
*edit > Μετατροπη αρχικου κειμενου οπου προστεθηκε προταση για να γνωριζουν οι παιχτες που πρεπει να κατευθυνθουν για τη συνεχιση της αποστολης.
 
Τελευταία επεξεργασία:

cord

Ex-The West Team
Τα μερη της αποστολης αυτης ειναι 12 και θα ανοιγουν ανα 2 ημερες. (*οχι 12 τοποθεσιες, αλλα 12 αποστολες οι οποιες θα ανοιγουν ανα 2 ημερες)
Καθε μερος ζηταει καποια προιοντα και καθε φορα θα ζηταει το ιδιο προιον/ντα συν ακομη ενα ειδος αυξημενο ποσοτικα κατα ενα.
Δηλαδη αν το πρωτο μερος ζηταει 1 γαλοπουλα, το δευτερο θα ζηταει π.χ. 1 γαλοπουλα + 2 φασολια, το τριτο μερος 1 γαλοπουλα + 2 φασολια + 3 ζαχαρες και ουτω καθεξης...
Τα προιοντα αυτα μπορουν να βρισκονται και απο τις καθημερινες πορτες του ημερολογιου εκπληξεων.
*Καθε αποστολη ανοιγει ανα 2 ημερες και μπορει να γινει μονο εφοσον εχει ολοκληρωθει η προηγουμενη χωρις να παιζει ρολο το ποτε θα γινει η αποδοχη τους, αρκει να βρισκεται μεσα στο χρονικο οριο ολοκληρης της σειρας "Το φαντασμα των Χριστουγεννων". Για τυχον αποριες, μπορειτε να στελεντε και αιτηση υποστηριξης.
Αντιστοιχα, καθε μερος θα δινει ως ανταμοιβη γλυκα και ενα αντικειμενο απο ενα νεο σετ το οποιο αρκετοι παιχτες των πιο μικρων κυριως επιπεδων θα το βρουν ιδιαιτερα χρησιμο.

edit > *Επεξηγησεις

edit > Η αποστολη θα διαρκεσει μεχρι τις 6 Ιανουαρίου (τελος της 5ης) αποδοχη και ολοκληρωση.
Γι' αυτο, καλο ειναι να μην την αφησουμε μεχρι τελευταια στιγμη!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή