Ανακοίνωση Εκδήλωση Fortopia 2022

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αγαπητοί παίκτες,

Εφόσον δεν μαζέψαμε τις αναμενόμενες συμμετοχές και επειδή τα δώρα ακόμη θα περιμένουν αποδέκτες, ακυρώνεται για την ώρα η εκδήλωση Utopia και στη θέση της μπαίνει η Fortopia. Η επερχόμενη εκδήλωση έχει ως σκοπό τι άλλο, τις μάχες οχυρού. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι λιγάκι διαφορετικά. Φυσικά όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Οδηγίες
Η λογική των Μαχών στα Οχυρά είναι γνωστή στους περισσότερους παίκτες οπότε το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης θα είναι αυτή. Οι ομάδες εδώ θα είναι δύο για όλη τη διάρκεια του event και τα μέλη για τη κάθε ομάδα θα οριστούν έπειτα από κλήρωση. Άρα, μπορεί στην ίδια ομάδα να έχετε κάποιον αντίπαλό σας σε κάποιο κόσμο αλλά και τον σύμμαχό σας. Κανείς δε ξέρει. Εκτός όμως απ' την συμμετοχή σας σε κάποια τυχαία ομάδα, τυχαία θα είναι και η επιλογή του χαρακτήρα σας. Οι κληρώσεις αυτές θα γίνουν αφού ολοκληρωθούν οι δηλώσεις για συμμετοχή.

Έτσι, θα πρέπει να συνεργαστείτε αρμονικά και με σεβασμό. Οι ομάδες όμως δεν μπορεί να είναι ακέφαλες. Έτσι, αφού οριστούν οι ομάδες, όποιος θέλει μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για Στρατηγός. Εάν έχουμε περισσότερες από 2 υποψηφιότητες τότε ο στρατηγός θα οριστεί έπειτα από κλήρωση.
Ο έχων το γενικό πρόσταγμα λοιπόν θα μπορεί να ορίσει και τους Λοχαγούς του για βοήθεια.

Το ποιος θα είναι Στρατηγός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο κυρίως στην οργάνωση της ομάδας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι ομάδες εκτός του ότι θα έχουν το νου τους να κερδίσουν τη μάχη, θα πρέπει να προστατεύσουν και τον Στρατηγό τους, διότι εάν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια αυτής τότε η αντίπαλη ομάδα ανεξάρτητα το αποτέλεσμα θα κερδίζει 2 πόντους. Όμως, για να λάβει η αντίπαλη ομάδα αυτούς τους 2 πόντους, θα πρέπει ο Στρατηγός να έχει σκοτωθεί μέχρι τον 30ο Γύρο.

Με την πρώτη είσοδό σας στο κόσμο θα σας έχουν δοθεί κάποια ολοκληρωμένα σετ, λεφτά, ομόλογα και αρχικές ενισχύσεις, καθώς επίσης όλοι οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν premium. θα δοθεί δηλαδή VIP πακέτο για όσο διάστημα διαρκεί το event.


Διάρκεια Εκδήλωσης
Ο κόσμος Σφαίρα θα ανοίξει τις πύλες του την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και οι μάχες θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες. Το πότε θα κλείσει ο κόσμος θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των μαχών.

Τρόπος Απόκτησης Πόντων και Πλεονεκτημάτων

 • Για κάθε νίκη οχυρού η ομάδα θα κερδίζει 3 πόντους.
  • Θα μπορεί επίσης να επιλέξει 1 αντικείμενο για κάθε μέλος για την επόμενη μάχη.
  • Ή να αλλάξει χαρακτήρα, το οποίο θα είναι ξανά έπειτα από κλήρωση, άρα μπορεί να τύχει η ίδια κατηγορία.
 • Η ομάδα που θα σκοτώνει τον Στρατηγό θα κερδίζει 2 πόντους.
  • Θα μπορεί επίσης να επιλέξει 1 αντικείμενο για κάθε μέλος για την επόμενη μάχη.
 • Εάν η ομάδα επιτύχει και τους 2 στόχους (νίκη + στρατηγός) τότε οι ανταμοιβές θα είναι συνδυαστικές, 2 αντικείμενα για κάθε μέλος.
Με άλλα λόγια, θα είστε σε θέση να αναβαθμίζετε τα αντικείμενά σας.

Ανταμοιβές
Η ομάδα που θα αποκτήσει στο τέλος των μαχών τους περισσότερους πόντους θα είναι και η νικήτρια. Κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας θα λάβει:

 • 500 Σβόλια
 • 500 Ομόλογα
 • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και δύο (2) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
 • Ο Στρατηγός
  • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και έξι (6) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
  • Θα λάβει επιπλέον 250 ομόλογα
  • Θα λάβει επιπλέον 450 σβόλια
 • 9000 νομίσματα εκδήλωσης (Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου ή Πάσχα ή Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Οκτόμπερφεστ ή Ημέρα των Νεκρών)
 • Σετ ρούχων El Gringo το οποίο θα το λάβει παίκτης έπειτα από κλήρωση
  • Προϋποθέσεις κλήρωσης: Να έχει συμμετάσχει και να είναι ενεργός στο 80% των μαχών
Οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα λάβουν:
 • Ο Στρατηγός
  • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και τέσσερα (4) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
  • Θα λάβει επιπλέον 150 ομόλογα
  • Θα λάβει επιπλέον 250 σβόλια
 • 250 Ομόλογα
 • 150 Σβόλια
 • 3250 νομίσματα εκδήλωσης (Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου ή Πάσχα ή Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Οκτόμπερφεστ ή Ημέρα των Νεκρών)
 • Ενισχύσεις
Κανόνες
 1. Όλοι οι Κανόνες, οι Όροι και κανονισμοί καθώς και η Πολιτική Απορρήτου του The West ισχύουν κανονικά, μαζί με όλους παρακάτω κανόνες της εκδήλωσης
 2. Οι κανόνες, περιγραφές και ανταμοιβές μπορούν να υποστούν αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
 3. Ο κόσμος Σφαίρα είναι ένας προσωρινός κόσμος. Λάβετε υπόψη ότι μόλις τελειώσει η εκδήλωση, τα δεδομένα χαρακτήρων σας θα χαθούν χωρίς επιστροφές χρημάτων ή κάποια άλλη αποζημίωση.
 4. Οι παίκτες που παραβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού ή της εκδήλωσης θα αποκλειστούν οριστικά από την εκδήλωση.
 5. Δεν επιτρέπεται να πάρετε μέρος με πολλαπλούς λογαριασμούς.
 6. Όλοι οι νικητές θα ελεγχθούν από την ομάδα διαχείρισης για πιθανές παραβάσεις κανονισμών και αν βρεθούν παράτυποι εκτός από την ποινή που θα λάβουν θα αποκλειστούν και από τα δώρα!
 7. Παίχτες που είναι ήδη αποκλεισμένοι από το παιχνίδι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.
 8. Οι παραβάσεις μπορούν ακόμα να διερευνηθούν και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι ακόμη και μετά το κλείσιμο του κόσμου Σφαίρα.
 9. Για τη διαδικασία απόκτησης αντικειμένων έπειτα από τη δολοφονία του Στρατηγού ή τη νίκη της ομάδας, υπεύθυνος επικοινωνίας θα είναι μόνο ο Στρατηγός, δηλαδή αφού αποφασίσετε τι θέλει ο κάθε παίκτης, ο Στρατηγός θα επικοινωνεί με την Ομάδα Διαχείρισης και στη συνέχεια θα προσθέτουμε τα αντικείμενα. Με τη δημιουργία της αίτησης δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή των αντικειμένων ή του χαρακτήρα, δηλαδή θα είναι οριστική και αμετάκλητη.
Σημείωση: Ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί η ημέρα εγγραφής και εκκίνησης της εκδήλωσης και αναμένουμε τα δικά σας σχόλια πριν ξεκινήσει, γι αυτό είστε ελεύθεροι να σχολιάσετε αφού διαβάσετε και τις απόψεις των συμπαικτών σας στο αντίστοιχο νήμα απόψεων.

Καλή επιτυχία σε όλους
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Τελευταία επεξεργασία:

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Σε λίγα λεπτά θα γίνει η ανακοίνωση των ομάδων, και θα δημιουργηθεί νέο νήμα για τη δήλωση των υποψήφιων Στρατηγών.

Οι υποψήφιοι Στρατηγοί μπορούν να δηλώσουν τη πρόθεση τους >> εδώ << μέχρι τη Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 23:59.
Η δήλωση γίνεται ως εξής:
Όνομα παίκτη
Ομάδα 1 ή 2

Είχαμε αναφέρει, εάν υπάρχουν περισσότεροι από 2 υποψήφιοι Στρατηγοί, θα γίνει κλήρωση, αλλά για να είναι πιο δίκαιο θα γίνει ψηφοφορία διάρκειας 48ωρών. Εάν υπάρχει ισοψηφία θα γίνει κλήρωση. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα γίνει και η κλήρωση για τις κατηγορίες χαρακτήρα του κάθε παίκτη.
Δικαίωμα στη κλήρωση έχουν μόνο όσοι παίκτες ανήκουν στην ομάδα. Γι αυτό πριν ψηφίσετε, δείτε σε ποια ομάδα είστε και έπειτα θα δώσετε τη ψήφο σας. Για την ώρα οι ομάδες θα ονομάζονται Ομάδα 1 και Ομάδα 2.
Οι ομάδες έχουν ανακοινωθεί >>
εδώ <<


Οδηγίες προς Στρατηγούς

Οι Στρατηγοί που θα οριστούν εκτός του ότι θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ομάδες τους, θα έχουν και την αποκλειστική επικοινωνία με την Ομάδα Διαχείρισης για όποιο θέμα προκύπτει.
Μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η επικοινωνία που θα πρέπει να έχει με την ομάδα διαχείρισης μετά το τέλος κάθε νικηφόρας μάχης ή/και δολοφονίας του αντίπαλου Στρατηγού. Η επικοινωνία αυτή θα γίνεται αποκλειστικά μέσω αίτησης στο Κέντρο Υποστήριξης και μόνο. Η αίτηση αυτή θα πρέπει να έχει σταλεί μέχρι και 4 ώρες πριν την επόμενη μάχη για να έχει προλάβει και η ομάδα διαχείρισης να δώσει τα αντικείμενα ή να κάνει την αλλαγή του χαρακτήρα:

π.χ.
όνομα_παίκτη_1 = αλλαγή χαρακτήρα
όνομα_παίκτη_2 = Τουφέκι x
όνομα_παίκτη_3 = Παντελόνι y
όνομα_παίκτη_xx = ....
κ.ο.κ.

 • Κάθε Στρατηγός μπορεί να ορίζει όσους Λοχαγούς επιθυμεί για να τον βοηθάνε
 • Θα πρέπει να μας δηλώσει τους Λοχαγούς της ομάδας
 • Θα πρέπει να μας ορίσει το όνομα της ομάδας που θα έχουν στις μάχες
 • Θα κανονίζουν με την ομάδα διαχείρισης τις ώρες και τις ημέρες των μαχών
 • Θα πρέπει να ορίσει έναν Αντιστράτηγο σε περίπτωση που δεν καταφέρει να παραβρεθεί σε κάποια μάχη/ες, μπορεί να είναι είτε ένας απ τους Λοχαγούς είτε κάποιος άλλος, για να ξέρει και η αντίπαλη ομάδα ποιον θα πρέπει να σκοτώσει
Ότι άλλο θεωρείτε ότι πρέπει να αναφερθεί, είστε ελεύθεροι να το ρωτήσετε/σχολιάσετε στη Συζήτηση που έχει ανοίξει γι αυτό το λόγο.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ενημερώθηκαν οι ανταμοιβές για τους Στρατηγούς για επιπλέον κίνητρο.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ο κόσμος Σφαίρα άνοιξε. Μπορείτε να μπείτε στον νέο κόσμο και οι παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή οφείλουν να ακολουθούν τις εντολές των Στρατηγών τους. Έχουν ήδη δοθεί οδηγίες σε αυτούς.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Κατέβηκε το όριο της χωρητικότητας των μικρών οχυρών σε 40 αμυνόμενους και 44 επιτιθέμενους λόγω μη συμμετοχής παικτών.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Γεια χαρά σε όλους τους παίκτες,

ήδη ολοκληρώθηκαν επιτυχώς 7 μάχες και με 22 πόντους η ομάδα Locos κερδίζει την εκδήλωση Fortopia 2022. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστούν οι μάχες και την επόμενη εβδομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ιδιαίτερα στους Στρατηγούς των 2 ομάδων για την προσπάθεια τους.

Θα τα πούμε και στη συζήτηση για τον απολογισμό της εκδήλωσης.

Υ.Γ. Ο κόσμος θα παραμείνει ανοιχτός και θα σας ενημερώσουμε σε επόμενη ανακοίνωση για το πότε θα κλείσει για να προετοιμάσουμε την επόμενη εκδήλωση.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ξέχασα να αναφερθώ στις ανταμοιβές, θα σταλεί ένας σύνδεσμος αύριο, https://forms.gle/byS7AP5uBYx5gyfVA όπου κάθε παίκτης που συμμετείχε, μπορεί να δηλώσει τις ανταμοιβές που θα ήθελε να λάβει. Υπενθυμίζω τι μπορεί να δηλώσει.

Ανταμοιβές
Η ομάδα που θα αποκτήσει στο τέλος των μαχών τους περισσότερους πόντους θα είναι και η νικήτρια. Κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας θα λάβει:

 • 500 Σβόλια
 • 500 Ομόλογα
 • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και δύο (2) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
 • Ο Στρατηγός
  • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και έξι (6) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
  • Θα λάβει επιπλέον 250 ομόλογα
  • Θα λάβει επιπλέον 450 σβόλια
 • 9000 νομίσματα εκδήλωσης (Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου ή Πάσχα ή Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Οκτόμπερφεστ ή Ημέρα των Νεκρών)
 • Σετ ρούχων El Gringo το οποίο θα το λάβει παίκτης έπειτα από κλήρωση
  • Προϋποθέσεις κλήρωσης: Να έχει συμμετάσχει και να είναι ενεργός στο 80% των μαχών
Οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα λάβουν:
 • Ο Στρατηγός
  • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και τέσσερα (4) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
  • Θα λάβει επιπλέον 150 ομόλογα
  • Θα λάβει επιπλέον 250 σβόλια
 • 250 Ομόλογα
 • 150 Σβόλια
 • 3250 νομίσματα εκδήλωσης (Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου ή Πάσχα ή Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Οκτόμπερφεστ ή Ημέρα των Νεκρών)
 • Ενισχύσεις
 
Τελευταία επεξεργασία:

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Πολλοί δεν μπορούσαν να βρουν το αρχικό post, οπότε το μεταφέραμε και εδώ.
Παρακάτω είναι όλα τα αντικείμενα από τα επιτρεπτά Σετ που μπορείτε να διαλέξετε για τις ανταμοιβές σας:

Χρονιά 2013
icon_4_bg.png
Doc
icon_4_bg.png
icon_4_bg.png
Χρονιά 2021
icon_4_bg.png
Josephine
icon_4_bg.png
Bill Brocius
(εκτός από το Αλογόσελο)
Johnny Behan
(εκτός από το Αλογόσελο)
Michael O'Rourke
(εκτός από το Αλογόσελο)
icon_4_bg.png
Benjamin RushJames WilsonSamuel Adams
icon_4_bg.png
AlfredCarlThomas
icon_4_bg.png
Ιαγουάρου ΠολεμιστήRon
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Απ' αυτούς που δήλωσαν μέχρι αυτή τη στιγμή στη φόρμα που σας υποδείξαμε, αποδόθηκαν σε 59 παίκτες οι ανταμοιβές που δήλωσαν.
Εάν ξεχάσαμε κάποιον ή δόθηκε κάτι κατά λάθος ενώ άλλα είχε δηλώσει, να μας στείλει αίτημα υποστήριξης. Όσο αφορά στους παίκτες που έστειλαν παραπάνω από 2 αιτήσεις στη φόρμα, λάβαμε υπόψη τη πιο πρόσφατη καταχώρηση. Παρακαλούνται να στείλουν και όλοι οι υπόλοιποι σύντομα.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ενημερώνουμε τους παίκτες πως αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, ο κόσμος Σφαίρα θα κλείσει.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Χρωστάμε άλλη μία ανταμοιβή στη νικήτρια ομάδα, αυτής που ένας παίκτης θα λάβει έπειτα από κλήρωση το Σετ ρούχων El Gringo:

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει συμμετάσχει σε 6 απ' τις 7 και φυσικά ο κανόνας που ισχύει για όλους, να μην έχει λάβει τιμωρία για παράβαση κανονισμών για όσο διάστημα ήταν ανοιχτός ο κόσμος Sfaira:

*Daredevil Begins*
alabamas
alex 09
aristis
Aseos
AXERONTAS
chris52
CR-M
De-O
DonJuan
DoUzOs
Drivedes
GandalfBlack
Georgetitan
Giannis aou
HorrheAssasino
Janne Da Arc
KOXIBA
LeBron23
lolakias-sp
MadKiller4
mainas-a
mantolinos
mysthrio
natso
PROJECT KAPPATROLLEXDE
Saul Goodman
siras
skotadopsixos
SPitsillos6
SteMar
str74
takef
tracerZX
Trelospistolero
WhoDini


Όσοι παίκτες δεν βλέπουν το όνομά τους στη παραπάνω λίστα και θεωρούν ότι έπρεπε να είναι, παρακαλώ να επικοινωνήσουν εντός 48 ωρών απ΄ την στιγμή της δημοσίευσης. Με το πέρας του 48ώρου θα γίνει και η κλήρωση για την απόδοση της ανταμοιβής.
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αφού έγινε ανακάτεμα στα ονόματα που είχαμε αναρτήσει, σας παραθέτουμε τη λίστα μαζί με τον Αριθμό συμμετοχής:

Αριθμός ΣυμμετοχήςΌνομα συμμετέχοντα
1
alabamas
2
DonJuan
3
AXERONTAS
4
Janne Da Arc
5
siras
6
mantolinos
7
MadKiller4
8
Aseos
9
mysthrio
10
lolakias-sp
11
GandalfBlack
12
WhoDini
13
HorrheAssasino
14
takef
15
mainas-a
16
KOXIBA
17
Georgetitan
18
Drivedes
19
SPitsillos6
20
LeBron23
21
str74
22
CR-M
23
SteMar
24
Saul Goodman
25
Giannis aou
26
*Daredevil Begins*
27
chris52
28
alex 09
29
tracerZX
30
skotadopsixos
31
natso
32
PROJECT KAPPATROLLEXDE
33
Trelospistolero
34
De-O
35
aristis
36
DoUzOs
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Δόθηκαν ανταμοιβές για όσους παίκτες δήλωσαν από 7 Ιουλίου μέχρι και σήμερα. Όσοι παίκτες δεν το έχουν κάνει ακόμη, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα. Δίνεται περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή