Ανακοίνωση Εκδήλωση Fortopia 2022

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αγαπητοί παίκτες,

Εφόσον δεν μαζέψαμε τις αναμενόμενες συμμετοχές και επειδή τα δώρα ακόμη θα περιμένουν αποδέκτες, ακυρώνεται για την ώρα η εκδήλωση Utopia και στη θέση της μπαίνει η Fortopia. Η επερχόμενη εκδήλωση έχει ως σκοπό τι άλλο, τις μάχες οχυρού. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι λιγάκι διαφορετικά. Φυσικά όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Οδηγίες
Η λογική των Μαχών στα Οχυρά είναι γνωστή στους περισσότερους παίκτες οπότε το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης θα είναι αυτή. Οι ομάδες εδώ θα είναι δύο για όλη τη διάρκεια του event και τα μέλη για τη κάθε ομάδα θα οριστούν έπειτα από κλήρωση. Άρα, μπορεί στην ίδια ομάδα να έχετε κάποιον αντίπαλό σας σε κάποιο κόσμο αλλά και τον σύμμαχό σας. Κανείς δε ξέρει. Εκτός όμως απ' την συμμετοχή σας σε κάποια τυχαία ομάδα, τυχαία θα είναι και η επιλογή του χαρακτήρα σας. Οι κληρώσεις αυτές θα γίνουν αφού ολοκληρωθούν οι δηλώσεις για συμμετοχή.

Έτσι, θα πρέπει να συνεργαστείτε αρμονικά και με σεβασμό. Οι ομάδες όμως δεν μπορεί να είναι ακέφαλες. Έτσι, αφού οριστούν οι ομάδες, όποιος θέλει μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για Στρατηγός. Εάν έχουμε περισσότερες από 2 υποψηφιότητες τότε ο στρατηγός θα οριστεί έπειτα από κλήρωση.
Ο έχων το γενικό πρόσταγμα λοιπόν θα μπορεί να ορίσει και τους Λοχαγούς του για βοήθεια.

Το ποιος θα είναι Στρατηγός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο κυρίως στην οργάνωση της ομάδας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι ομάδες εκτός του ότι θα έχουν το νου τους να κερδίσουν τη μάχη, θα πρέπει να προστατεύσουν και τον Στρατηγό τους, διότι εάν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια αυτής τότε η αντίπαλη ομάδα ανεξάρτητα το αποτέλεσμα θα κερδίζει 2 πόντους. Όμως, για να λάβει η αντίπαλη ομάδα αυτούς τους 2 πόντους, θα πρέπει ο Στρατηγός να έχει σκοτωθεί μέχρι τον 30ο Γύρο.

Με την πρώτη είσοδό σας στο κόσμο θα σας έχουν δοθεί κάποια ολοκληρωμένα σετ, λεφτά, ομόλογα και αρχικές ενισχύσεις, καθώς επίσης όλοι οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν premium. θα δοθεί δηλαδή VIP πακέτο για όσο διάστημα διαρκεί το event.

Τρόπος Απόκτησης Πόντων και Πλεονεκτημάτων

 • Για κάθε νίκη οχυρού η ομάδα θα κερδίζει 3 πόντους.
  • Θα μπορεί επίσης να επιλέξει 1 αντικείμενο για κάθε μέλος για την επόμενη μάχη.
  • Ή να αλλάξει χαρακτήρα, το οποίο θα είναι ξανά έπειτα από κλήρωση, άρα μπορεί να τύχει η ίδια κατηγορία.
 • Η ομάδα που θα σκοτώνει τον Στρατηγό θα κερδίζει 2 πόντους.
  • Θα μπορεί επίσης να επιλέξει 1 αντικείμενο για κάθε μέλος για την επόμενη μάχη.
 • Εάν η ομάδα επιτύχει και τους 2 στόχους (νίκη + στρατηγός) τότε οι ανταμοιβές θα είναι συνδυαστικές, 2 αντικείμενα για κάθε μέλος.
Με άλλα λόγια, θα είστε σε θέση να αναβαθμίζετε τα αντικείμενά σας.

Ανταμοιβές
Η ομάδα που θα αποκτήσει στο τέλος των μαχών τους περισσότερους πόντους θα είναι και η νικήτρια. Κάθε παίκτης της νικήτριας ομάδας θα λάβει:

 • 500 Σβόλια
 • 500 Ομόλογα
 • Μπορεί να επιλέξει μέχρι και δύο (2) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
 • Ο Στρατηγός μπορεί να επιλέξει μέχρι και τρία (3) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
 • 9000 νομίσματα εκδήλωσης (Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου ή Πάσχα ή Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Οκτόμπερφεστ ή Ημέρα των Νεκρών)
 • Σετ ρούχων El Gringo το οποίο θα το λάβει παίκτης έπειτα από κλήρωση
  • Προϋποθέσεις κλήρωσης: Να έχει συμμετάσχει και να είναι ενεργός στο 80% των μαχών
Οι παίκτες της χαμένης ομάδας θα λάβουν:
 • Ο Στρατηγός μπορεί να επιλέξει μέχρι και τρία (2) αντικείμενα από τα σετ Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου, Πάσχα, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ, Ημέρα των Νεκρών Εκδηλώσεων 2013 - 2021
 • 250 Ομόλογα
 • 150 Σβόλια
 • 3250 νομίσματα εκδήλωσης (Ημέρας Αγ. Βαλεντίνου ή Πάσχα ή Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Οκτόμπερφεστ ή Ημέρα των Νεκρών)
 • Ενισχύσεις
Κανόνες
 1. Όλοι οι Κανόνες, οι Όροι και κανονισμοί καθώς και η Πολιτική Απορρήτου του The West ισχύουν κανονικά, μαζί με όλους παρακάτω κανόνες της εκδήλωσης
 2. Οι κανόνες, περιγραφές και ανταμοιβές μπορούν να υποστούν αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
 3. Ο κόσμος Σφαίρα είναι ένας προσωρινός κόσμος. Λάβετε υπόψη ότι μόλις τελειώσει η εκδήλωση, τα δεδομένα χαρακτήρων σας θα χαθούν χωρίς επιστροφές χρημάτων ή κάποια άλλη αποζημίωση.
 4. Οι παίκτες που παραβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού ή της εκδήλωσης θα αποκλειστούν οριστικά από την εκδήλωση.
 5. Δεν επιτρέπεται να πάρετε μέρος με πολλαπλούς λογαριασμούς.
 6. Όλοι οι νικητές θα ελεγχθούν από την ομάδα διαχείρισης για πιθανές παραβάσεις κανονισμών και αν βρεθούν παράτυποι εκτός από την ποινή που θα λάβουν θα αποκλειστούν και από τα δώρα!
 7. Παίχτες που είναι ήδη αποκλεισμένοι από το παιχνίδι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.
 8. Οι παραβάσεις μπορούν ακόμα να διερευνηθούν και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι ακόμη και μετά το κλείσιμο του κόσμου Σφαίρα.
 9. Για τη διαδικασία απόκτησης αντικειμένων έπειτα από τη δολοφονία του Στρατηγού ή τη νίκη της ομάδας, υπεύθυνος επικοινωνίας θα είναι μόνο ο Στρατηγός, δηλαδή αφού αποφασίσετε τι θέλει ο κάθε παίκτης, ο Στρατηγός θα επικοινωνεί με την Ομάδα Διαχείρισης και στη συνέχεια θα προσθέτουμε τα αντικείμενα. Με τη δημιουργία της αίτησης δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή των αντικειμένων ή του χαρακτήρα, δηλαδή θα είναι οριστική και αμετάκλητη.
Σημείωση: Ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί η ημέρα εγγραφής και εκκίνησης της εκδήλωσης και αναμένουμε τα δικά σας σχόλια πριν ξεκινήσει, γι αυτό είστε ελεύθεροι να σχολιάσετε αφού διαβάσετε και τις απόψεις των συμπαικτών σας στο αντίστοιχο νήμα απόψεων.

Καλή επιτυχία σε όλους
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή