ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑς

ΕΡΩΤΑΣ

Μέλος
Ας πούμε όλοι μαζί ένα ευχαριστώ στον Knightmaregr για την βοήθεια, την υποστήριξη και την συντροφιά του τόσα χρόνια.
Το εκτιμούμε απεριόριστα και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, χαρούμενος και κεφάτος.

Όποια-ος θέλει ας προσθέσει και τις δικές της/του σκέψεις.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
@knightmaregr

Θέλω κι εγώ να πω ένα ειλικρινές ευχαριστώ για όλη τη δουλειά και τον χρόνο που αφιερώθηκε όλα αυτά τα χρόνια για την κοινότητα μας. Ο ρόλος του CM δεν είναι εύκολος και απαιτεί υπομονή, συνέπεια και αφοσίωση, στοιχεία που σίγουρα υπήρξαν στην πορεία αυτή. Ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές ή διαφωνίες, η συνεισφορά σου στην κοινότητα είναι δεδομένη και αξίζει αναγνώριση. Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις από εδώ και πέρα, με υγεία και επιτυχία. Και ενα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκπληκτικά μπόνους που μας άφησες σαν δώρο.

knightmaregr

Βετεράνος
Σας ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια και για τις ευχές που μοιραστήκατε εδώ. Σήμερα, την τελευταία μου ημέρα ως Community Manager της κοινότητάς του The West, η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβλήθηκε όλα αυτά τα χρόνια σημαίνει πολλά για μένα.

Όπως αναφέρατε, ο ρόλος αυτός απαιτεί υπομονή και αφοσίωση, και παρά τις όποιες προκλήσεις ή διαφωνίες προέκυψαν κατά καιρούς, ο κοινός μας στόχος ήταν πάντα η στήριξη του παιχνιδιού και της παρέας μας. Χαίρομαι που τα τελευταία μπόνους σας φάνηκαν χρήσιμα και αποτέλεσαν μια ευχάριστη προσθήκη στην εμπειρία σας.

Καθώς σήμερα αποχαιρετάμε το 2025, θέλω να ευχηθώ σε όλους σας:

Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία! Εύχομαι το 2026 να είναι μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο και πολλές δυνατές στιγμές μέσα στο παιχνίδι.
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη συντροφιά σας. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή αντάμωση στους υπόλοιπους τομείς που παραμένω ενεργός.

Κορυφή