Διεθνες πρωταθλημα οχυρων 2

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser7059
  • Ημερομηνία έναρξης

cord

Ex-The West Team
Καλο ειναι να το σταματησετε ολο αυτο, δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει.
Εδω το θεμα ειναι για το τουρνουα και την ομαδα, οχι για τις προσωπικες εχθρες και τον χαβα του καθενος.
Αν καποιος θελει κατι τετοιο ας ανοιξει αλλο θεμα να εκφραστει εκει.
Υπαρχουν 2-3 παιχτες (στο περιπου) που εχουν προκαλεσει και συνεχιζουν να προκαλουν αναστατωση.
Δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει αυτο. Ο καθενας κρινεται για οτι κανει και λεει.
Αναρτησεις που θα δημιουργουν αναστατωση θα διαγραφονται απο εδω και στο εξης και θα υπαρχουν και ποινες στο forum.

Οσο για την ποινη που εχεις λαβει στον κοσμο του τουρνουα, pk, εδω δεν ειναι μερος για να συζητησεις τετοια θεματα, κατι που οπως βλεπεις εμεις το τηρουμε γιατι πολυ σωστα υπαρχει κανονισμος που μας απαγορευει να συζητησουμε τετοια θεματα δημοσια και εμεις τηρουμε τους κανονισμους και πολυ ορθα δεν απανταμε για την οποια ποινη εχεις λαβει.
 

Chief *Kounelos*

Μέλος
Ειναι αστειο να μιλατε για το τι κανει καποιος στο φβ ενω εσεις δε θελετε να δωσετε λογαριασμο τι κανετε σε ενα παιχνιδι (ποσο μαλλον να το θιγεται σε γκειμ φορουμ) ,πκ το μπαν το αξιζες και μονο που αφαιρεσες μια θεση απο την ελληνικη ομαδα γτ καποιος αλλος μπορει να θελε να παιξει δεν εχει σημασια να κανεις διαγραφη αλλα να χες ενημερωσει πολυ νωριτερα.Στοχος ειναι ενας οπως ειπαν και παραπανω οι μαχες..
 

dimitrisCh

Μέλος
αυτο που ειπες ιδι το κανω σκριν και θα το κρατησω για το τελος του τουρνουα οταν θα χασετε με ομορφο τροπο και θα ξεκινησει ο καθε ενας να κραζει τον αλλο για το τι πηγε λαθος... μου εκανες ακομα μια φορα ενα ωραιο δωρο για να γελαω.... οπως τα χθεσινα που ελεγες στο τσατ :)
Ουδείς δύναται να αμφισβητήσει την αναμενόμενη επιτυχημένη πορεία της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά. Αυτή τη φορά ο θρίαμβος είναι δεδομένος.
Έχασε η βενετιά βελόνι :D:p:D:p
Ουδεμία σημασία έχει, εάν η ελληνική ομάδα έχασε 1,2 ή περισσότερους παίκτες. Άλλωστε να υπενθυμίσω, όπως έγραφε κάποιος, κάπου, κάποτε, στον Κ8 είχαν ήδη στημένους 184 οχυρομάχους από το 2015, όταν ακόμη στον εκεί στον net δεν είχαν ιδέα από οχυρά.

Ουδείς ενδιαφέρεται για το αν κάποιος, ο οποίος παίζει σε ελληνικό κόσμο και συμμετέχει στο τουρνουά με ξένο κόσμο, κάνει μονομαχίες σε Έλληνες παίκτες, αφού αυτό επιτρέπεται. Δηλαδή εάν θα βρεθούν οι παίκτες αντίπαλοι στις μάχες, θα πρέπει αυτοί οι παίκτες να κατέβουν άοπλοι, για να μην πυροβολούν τους παίκτες της ελληνικής ομάδας; Δεν θυμάμαι πολλούς να έδειξαν την ανάλογη ευαισθησία, στο προηγούμενο τουρνουά, όταν οι παίκτες από την ελληνική ομάδα (και ορισμένοι από αυτούς έπαιζαν και στον net, κ. Cord), και ενώ είχε αποκλειστεί η ελληνική ομάδα, έκαναν μονομαχίες στην Ελληνίδα αρχηγό του International, η οποία, άκουσον άκουσον, είχε τολμήσει να ζητήσει από τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, να δώσουν ρούχα στους συμπαίκτες της, και μάλιστα προτίμησαν πολλοί να τα δώσουν στους Πολωνούς παίκτες, οι οποίοι ήταν αντίπαλοι των International στην τελική φάση. Αυτά για να φρεσκάρουμε την μνήμη ορισμένων.

Επίσης ουδείς ενδιαφέρεται για την επιλογή όσων αποφάσισαν να συμμετάσχουν με ξένους κόσμους. Στους ελληνικούς κόσμους δεν παίζουν μόνον Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, και κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι υπηκοότητα έχει ο κάθε παίκτης που παίζει σε ελληνικό κόσμο. Χαρακτηρισμοί στα τσατ όπως «γιουσουφάκια» μάλλον είναι υπερβολικοί. Ούτε και η ελληνική ομάδα έχει κάποια επίσημη έγκριση από την ελληνική πολιτεία, για να αποτελεί «Εθνική Ελλάδος». Γελάνε εκεί στο τουρνουά με την «ατυχή» ανάρτηση του cord.
 

cord

Ex-The West Team
dimitrisCh δεν περιμενεις πραγματικα να σου απαντησω εγω σε κατι τετοιο απο τη στιγμη που εχω πει να μην συνεχιστει ολο αυτο και καποιοι συνεχιζετε ακαθεκτοι... και μετα ως συνηθως φταιει ο κακος coma, η κακια η διαχειριση, ο οποιοσδηποτε αλλος, αλλά ποτε "εμεις", ακομη και μετα τις τοσες προειδοποιησεις!
 

DeletedUser6257

Guest
τελικα σε αυτη την χωρα,ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν.Ειμαστε η μονη χωρα που και μονη της να αγωνιζοτανε στο τουρνουα,παλι δευτερη θα ειμασταν
 

DeletedUser6152

Guest
Ουδεμία σημασία έχει, εάν η ελληνική ομάδα έχασε 1,2 ή περισσότερους παίκτες. Άλλωστε να υπενθυμίσω, όπως έγραφε κάποιος, κάπου, κάποτε, στον Κ8 είχαν ήδη στημένους 184 οχυρομάχους από το 2015, όταν ακόμη στον εκεί στον net δεν είχαν ιδέα από οχυρά.

Δεν θυμασαι καλα Δημητρη.. Ηταν παραπανω απο 184 :D . Αν θες τετοια συζητηση παντως ανοιξε αλλο θεμα να παιρνεις απαντησεις, μιας και μετα απο τοσους μηνες παραμενει στο μυαλο σου το πως γκενεν αυτο.. :p
 

cord

Ex-The West Team
Επειδη προφανως εχει γινει καποια παρανοηση, οταν εγραψα οτι

Επισης παικτες δικοι μας που εχουν παει σε αλλες χωρες με οποιο τροπο, δεν με ενδιαφερει αυτο, και κανουν μονομαχιες στους παικτες της Ελληνικης ομαδας, οταν θα τελειωσει το τουρνουα θα τους περιμενουν εκπληξεις εδω. Εχω συνεννοηθει ηδη με τους υπευθυνους του τουρνουα και με την υπευθυνη ολου του παιχνιδιου και θα δουμε ποιος ειναι καλος στις εξυπναδες.... ξερουν αυτοι ποιοι ειναι οποτε, καθαριστε καλα τα αυτια σας να ακουσετε τις καμπανες!

αναφερω "παικτες δικοι μας" με την εννοια παικτες που συμμετεχουν στην Ελληνικη ομαδα και αλλαξαν γνωμη αφηνοντας την ομαδα με εναν παικτη μειον.
Οχι παικτες που εξαρχης μπηκαν σε καποια αλλη ομαδα χωρας. Αυτοι εννοειται οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν και δεν θα ασχοληθουμε καν με τετοιους παικτες.
Τελος, το "καμπανες" δεν ειναι απαραιτητα ποινες, αλλά μπορει να ειναι και ποινες γιατι οταν ενας παιχτης συμμετεχει με εναν λογαριασμο στην Ελληνικη ομαδα και με αλλον σε ομαδα αλλης χωρας τοτε αυτο επιφερει ποινη λογω πολλαπλων λογαριασμων.
Αυτα τα ολιγα προς αποφυγη παρεξηγησεων γιατι μερικοι πιανονται και απο μια τελεια προκειμενου να συνεχιζουν να κανουν εξυπναδες.
 

tsili7

Νέο Μέλος
αργησες να μας το εξακριβωσεις αυτο κυριε κορντ.
μετα απο 5 μερες το εξακριβωσες και αυτο μετα απο αναφορα που εγινε για το θεμα στην διαχειρηση του west.
και δεν ειμαι ο μονος που σου εκανε παραπονα για το συγκεκριμενο που αναρτησες.
εχουν κανει και κανα δυο 3 ακομα ποιο πανω.
οποτε αφου δεν θα εχω θεμα καλη συνεχεια στο παιχνιδι σας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: -X-

cord

Ex-The West Team
Δεν μας ειπες ποτε σε βολευε, αλλη φορα να μας λες να το ξερουμε. Δεν εξακριβωσα τιποτα, απλα εκανα μια διευκρινιση γιατι δεν περιμενα οτι καποιος θα πιανεται ακομη και απο μια τελεια για να δημιουργει προβληματα... και το εκανα για να σε προφυλλαξω απο αλλες καταστασεις, αλλά τοσα καταλαβαινεις, τοσα λες.
Μπορουσες να στειλεις αιτηση υποστηριξης και να ρωτησεις, αλλά προτιμησες να κανεις μαγκιες στο forum. Ειναι δικαιωμα σου, ο καθενας κρινεται για οτι λεει και οτι κανει.
Καλη συνεχεια επισης και αν θελεις περαιτερω διευρκινησεις μπορεις να στειλεις αιτηση υποστηριξης, οχι εδω - τελευταια φορα που το λεω!
 

DeletedUser6948

Guest
Καλησπερα εγω εχω μια απορεια που δυστιχως ουτε το διεθνες συστημα εξυπηρετησης της Innogames μπορει να μου λυσει ουτε το ελληνικο...πριν λιγες μερες μου ηρθε email για τον event server με ονομα apos ενω ειχα δηλωσει argie13 παρολα αυτα ανοιξα τον συνδεσμο και μου ελεγε οτι ο λογαριασμος εχει ενεργοποιηθει με το δικο μου email...τον κωδικο ομως δεν τον γνωριζω..παταω αλλαγη κωδικου βαζω το ονομα apos οπως μου εχει δωσει βαζω το email μου και μου βγαζει οτι το ονομα παικτη και το email δεν ταιριαζουν... ενω ο χαρακτηρας υπαρχει(καθως δεν μου βγαζει οτι το ονομα αυτο δεν υπαρχει) και καθως τον λογαριασμο τον εχω ενεργοποιησει..Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει?εαν δεν με πιστευεται για αυτο που μου συμβαινει μπορω να στειλω και αποδεικτικα στοιχεια
 

remington-13-

Μέλος
καλησπερα εγω με την σειρα μου θελω να ρωτησω ποτε θα παρουμε το πολυποθητο δωρο οσοι πειραμε μερος στο πρωταθλιμα αυτο!?????
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Το πολυποθητο δωρο δεν το πηρε ακομα κανεις μας στον ελληνικο τουλαχιστον.Στον .net τα πηραν. Τωρα αν τα περασε η ΟΔ η αυτοι που ανελαβαν το event δεν γνωριζω. Παντως το αντικειμενο ειναι ενα [item=50862000]
 

remington-13-

Μέλος
το θεμα ειναι να δωθει λιγο σημασια στο παιχνιδι επιτελους......επρεπε να ειχε δωθει το δωρο......
 
Κορυφή