Ανακοίνωση Διεθνής Κλασικός Κόσμος για τα 15α Γενέθλια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

innogames

Νέο Μέλος
Μέλος προσωπικού
west_classic.png

Φέτος το The West είχε τα 15α γενέθλιά του! Για να γιορτάσουμε σωστά αυτή την καταπληκτική επέτειο, έρχεται ένα ειδικό γεγονός: Από τις 08 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, το θρυλικό online παιχνίδι μας θα προσφέρει έναν Διεθνή Κλασικό Κόσμο στον οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ξανά την πρώτη έκδοση του The West - συμπεριλαμβανομένων των αυθεντικών γραφικών, των χαρακτηριστικών και των κανόνων εκείνης της εποχής. Η νοσταλγική αίσθηση είναι εγγυημένη!


p2.png
p1.png
p3.png


Πιάσε το σάκο σου και πήγαινε στο απέραντο, ανέγγιχτο λιβάδι, μαζί με αποίκους από όλο τον κόσμο. Ταξιδέψτε πίσω στο έτος 2008, στην αρχή του The-West - και ζήστε με το σώμα σας τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι πρωτοπόροι εκείνη την εποχή. Κάθε δολάριο μετράει, αλλά η επόμενη τράπεζα είναι μακριά και ληστές κρύβονται πίσω από κάθε γωνία. Κάθε δουλειά πρέπει να ξεκλειδώνεται με δεξιότητες, κανένας έμπορος δεν σας προσφέρει τα απαιτούμενα είδη και κανείς δεν σας βοηθά στην αγορά της πόλης. Πολεμήστε τον δρόμο σας μέσα από πολλές κλασικές γραμμές αποστολών, βρείτε και κατασκευάστε μια πόλη, προκαλέστε άλλους παίκτες σε μονομαχίες και επωφεληθείτε από τα δωρεάν πλεονεκτήματα premium για όλους. Εγγραφείτε και επιλέξτε τον δρόμο σας στον Διεθνή Κλασικό Κόσμο!

Και να θυμάστε: Ένας γάιδαρος συμβολίζει τον πλούτο.

donkey.png


Περισσότερες πληροφορίες για τον Κλασικό Κόσμο:
  • Σε ποια έκδοση θα τρέχει αυτός ο κόσμος;
    Η έκδοση από την ημέρα κυκλοφορίας της αγγλικής έκδοσης, 21 Σεπτεμβρίου 2008.
  • Τι δεν είναι δυνατό σε αυτόν τον κόσμο;
    Δεν υπάρχουν οχυρά, συμμαχίες, μάχες οχυρών, μονομαχίες ληστών, επαγγέλματα χειροτεχνίας, πόκερ, κατηγορίες χαρακτήρων, κανένα chat, κανένα Union-Pacific-Κατάστημα, κανένας αγοραστής στο χάρτη, καμία δημιουργία avatar, καμία περιπέτεια , ....
  • Τι είναι δυνατό σε αυτόν τον κόσμο;
    Εκτός από την ίδρυση και την κατασκευή πόλεων, οι δουλειές μπορούν να τελειώσουν και άλλοι παίκτες μπορούν να προκληθούν σε μονομαχίες. Στο σαλούν, πολλές κλασικές γραμμές αποστολών περιμένουν να ολοκληρωθούν. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα δημοφιλή παλιά avatars, όπως ο χαρτοκλέφτης.
  • Πόσοι κλασικοί κόσμοι θα είναι διαθέσιμοι;
    Μόνο ένα, ένας διεθνής κλασικός κόσμος.
  • Σε ποια γλώσσα τρέχει αυτός ο κόσμος;
    Αυτός ο κόσμος θα εμφανίζεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.
  • Μπορούν να αγοραστούν σβόλια σε αυτόν τον κόσμο;
    Όχι, τα σβόλια δεν μπορούν να αγοραστούν. Θα λάβετε δωρεάν προνόμια premium.
  • Τι θα συμβεί με τον λογαριασμό μου μετά τις 5 Ιουνίου;
    Όλοι οι λογαριασμοί θα διαγραφούν μετά τις 5 Ιουνίου.
  • Πού μπορώ να συνδεθώ σε αυτόν τον κόσμο;
    Εδώ: https://play.the-west.biz/
Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο ειδικός κόσμος έχει περιορισμένη υποστήριξη και δεν είναι συνδεδεμένος στα συστήματα υποστήριξης πελατών ή πληρωμών InnoGames. Δεν είναι δυνατές αγορές premium. Ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα και άλλα τεχνικά προβλήματα. Παίξτε με δική σας ευθύνη!

Τα λέμε στην κλασική έκδοση,
Η ομάδα του The West
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αγαπητοί καουμπόηδες και καουμπόισσες,

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συντριπτική αγάπη και υποστήριξη που δείξατε για την Classic έκδοση μας! Σε απάντηση στα πολυάριθμα αιτήματά σας, λάβαμε μια απόφαση να επεκτείνουμε τη διαθεσιμότητα του Κλασσικού Κόσμου! Αρχικά, το σχέδιό μας ήταν να αποχαιρετήσουμε τον Κλασσικό Κόσμο στις 5 Ιουνίου. Ωστόσο, λάβαμε υπόψη το πάθος σας και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η ημερομηνία λήξης μετατέθηκε για τις 5 Ιουλίου! Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε έναν επιπλέον μήνα για να βυθιστείτε στη διαχρονική ομορφιά της κλασικής εκδοχής.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτή η επέκταση θα σας φέρει τεράστια χαρά και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη νοσταλγική εμπειρία για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Εκτιμούμε την ακλόνητη αφοσίωση και τη δέσμευσή σας στο The West και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί σας.

Τα λέμε στο παιχνίδι,

Η ομάδα του The West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή