Ανακοίνωση Διεθνές Πρωτάθλημα Οχυρών, Μέρος 2ο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Είμαι βέβαιος ότι δεν αποτελεί φαντασία το ότι όλοι θυμούνται το Διεθνές Πρωτάθλημα Οχυρών.
"Το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα" που έριξαν παίχτες από όλο τον πλανήτη, από την Δύση μέχρι την Ανατολή, καθώς προσπάθησαν για την απόλυτη δόξα ισχυριζόμενοι πως ήταν οι καλύτεροι από τους καλύτερους.
Μετά από έναν μακροχρόνιο και εξαντλητικό αγώνα, η ομάδα της Πολωνίας κέρδισε τον τίτλο δείχνοντας σε όλους ότι η ομαδική δουλειά πάντα ανταμοίβεται.
Η διοργάνωση δεν ήταν τέλεια. Κάποιοι παίχτες δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο τους στη μάχη και η έλλειψη ενός επίσημου χώρου για να γίνει αυτή η δίκαιη μάχη σήμαινε ότι κάποιος θα έπρεπε να βιώσει πισόπλατες βολές ενώ ήταν ανήμπορος να κάνει κάτι με οποιοδήποτε λογικό χρονοδιάγραμμα.
Ωστόσο, υπάρχουν σοβαρές φήμες πως οι Πολωνοί καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, να πάρουν τα όπλα τους και να αντιμετωπίσουν όλο τον κόσμο για άλλη μια φορά, καθώς ο υπόλοιπος πλανήτης κοιτάζει με ζηλιάρικες ματιές το στέμμα.
Υπάρχουν πολλοί ψίθυροι και γίνεται σούσουρο για μια τοποθεσία αφιερωμένη σε αυτό το βάναυσο πόλεμο, με στόχο την εξάλειψη των προβλημάτων του παρελθόντος. Είναι όλα απλές κουβέντες για τώρα ή εκείνοι με λιγότερα δόντια από τις σφαίρες που δέχτηκαν ψιθυρίζουν μεταξύ τους σημαντικά πράγματα που θα συμβούν πολύ σύντομα? Κάποιοι ισχυριζονται ότι ο πόλεμος των Οχυρών θα ήταν το τέλος, ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο καταστροφικό και αιματηρό.

Φαίνεται τώρα καθαρά όμως ότι ήταν μόνο η αρχή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα Οχυρών που είναι καθ΄ οδόν και αυτή τη φορά όσο αφορά τη δική μας ομάδα, μάθετε από τα λάθη της προηγούμενης φοράς και αναλογιστείτε γιατί μια ομάδα με αντικειμενικά αξιοζήλευτα στατιστικά παγκοσμίως καταποντίστηκε την πρώτη φορά...!

Σύντομα περισσότερα.....
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή