Διαγωνισμός Διαγωνισμός στην Καραντίνα ;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Καλησπέρα σε όλους και όλες,

Ελπίζουμε να είστε καλά και ασφαλής. Επειδή θέλουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω για αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στην ερώτηση παρακάτω ( με ειλικρίνεια :p ) και να μπείτε στην κλήρωση για:

α) 400 σβώλους χρυσού
β) 300 σβώλους χρυσού
γ) 200 σβώλους χρυσού

Πως περνάτε την καραντίνα σας ;

Οι 3 νικητές θα επιλεχθούν τυχαία και θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα 30/4. Οι συμμετοχές κλείνουν 29/4 23:00 (ώρα Ελλάδος).


Να είστε όλοι καλά και μην ξεχνάμε
#Μένουμε_Σπίτι

Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το κέντρο υποστήριξης αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ;)
Καλή τύχη !!

Η Ομάδα Διαχείρισης The-West
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser7699

Guest
West, West, λίγο West και όταν κουράζομαι, παίζω λίγο Age of Empires III ( AOEIII > AOM, sorry Anthrax).
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Αν και δεν πέρνω μέρος στο διαγωνισμό.

Έχω λιώσει το West, Football Manager ( έφερα τον ΠΑΟ πισω στα μεγαλα σαλονια ) , netflix και φαι :D

@DoUzOs Ουστ
 

DaNOO13

Νέο Μέλος
Καθομαι χαζευω τα αστρα κ σκεφτομαι πως θα καταστραφει ο κοσμος ... Επειδη δεν βγαζω ακρη , επιστρεφω στο γουεστ :cool:
 

kotsios666

Νέο Μέλος
Καλησπέρα σε όλους!

Καραντίνα...
Από χθές 23/4 βρίσκομαι χωρίς την θέληση μου σε ένα ξενοδοχείο ψηλά στο βουνό, στο Τρόοδος στην Κύπρο (μαζί με αλλα 50 άτομα ξεχωριστά ο καθε ένας στο δωμάτιο του) και θα βρίσκομαι για τις επόμενες 14 μέρες (μετά τις οδηγίες τις κυβέρνησης μας για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊου όσοι προέρχονται απο ταξίδι) !!! Μόνος σε ένα δωμάτιο 20 τετραγωνικών... Αυτή είναι η δικιά μου καραντίνα και εύχομαι κανείς να μην το περάσει...

Το μόνο καλό που μου έτυχε είναι να έχω τον υπολογιστή μαζί μου για να παίζω το παιχνίδι που άφησα πίσω ατέλειωτο το 2016 (THE WEST)! Σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και καλή μας υπομονή!
 

MaxErid0n

Νέο Μέλος
Δυστηχώς και ευτυχώς είμαι από αυτούς που δεν έχουν μείνει ούτε μια μέρα μέσα λόγω δουλειάς. Οπότε το πρόγραμμα έχει δουλειά, West, Red Dead Redemption 2 netflix και ουίσκια.

Υπομονή σε όλους, θα περάσει.

Cheers.
 

DeletedUser7748

Guest
Πήρα σβάρνα όλα τα καλούδια της παλιάς εποχής, έκατσα west. Ο υπολογιστής έχει καεί από το πολύ Νετφλιξ! Καλή δύναμη σε όλους!
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Μένω ξύπνια 30-40 ώρες μερικές φορές για να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή οργάνωση επιτέλους σε ένα Τουρνουά Οχυρών. Αλλά μετά κοιμάμαι 12 ώρες που δεν πρέπει και πάει όλη δουλειά χαμένη :p

Αλλιώς αν ρωτάτε για το σπίτι, μου έχει "κατσικωθεί" ένας κολλητός από Ελλάδα που ήρθε για τα γενέθλιά μου, και τώρα δεν μπορεί να φύγει :p
 

panos-the-best

Νέο Μέλος
Ξυπνάω μεσημερακι, εναλλαγη μεταξυ west και fifa, συγγγραφη διπλωματικης, μετα κοροιδευω τον εαυτο μου οτι γυμναζομαι και το βραδυ ταινιουλα... Οταν δε νυσταζω βαζω και στο youtube το καθημερινο ρετρο παιχνιδι που δειχνει το καναλι του ΝΒΑ :)
 
Ιδιαίτερα από βιντεοκληση, αν προλάβω περπάτημα στα όρη στ άγρια βουνά γιατί εχω την τύχη-ατυχία να μένω σε χωριό, λίγη φασίνα, το βράδυ βλέπουμε καμία θεατρική παράσταση online με την αδερφή μου και όσο πιο πολύ μπορώ κάμερα με τον Μελιο μου.
Ααααααα και ανάμεσα σε όλα αυτά west...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή