Διαγωνισμός Διαγωνισμός βίντεο

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
K55Vbay.jpg

Γεια χαρά Καουμπόηδες και Καουμπόισσες!


1f4e3@2x.png
Καλούμε όλους τους Δημιουργούς βίντεο
1f3ac@2x.png
να συμμετάσχουν στο νέο μας διαγωνισμό!




Δημιουργήστε ένα βίντεο εκπαιδευτικής αξίας, εξηγώντας το παιχνίδι σε άλλους, νεότερους παίκτες του The West! Μπορεί να έχει θέμα το οτιδήποτε – Μονομαχίες, Μάχες οχυρών, Επαγγέλματα, Εργασίες στον χάρτη! - η φαντασία σας είναι το όριο (και λίγο οι κανόνες του West ;)). Ο νικητής του καλύτερου βίντεο θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ 1000 ΣΒΟΛΟΥΣ, έναν τιμητικό τίτλο μέσα στο παιχνίδι Παραγωγός ταινιών και ένα εξατομικευμένο avatar ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν. Θα ανταμείψουμε επίσης έως και τις 10 άλλες καλύτερες με 500 Σβόλους την καθεμία. Πως να τα κερδίσετε όλα αυτά; Είναι πολύ εύκολο! Δημιουργήστε ένα βίντεο που πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις:

  • Είναι εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά,
  • Δείχνει το παιχνίδι,
  • Έχει την φωνή σας που εξηγεί το παιχνίδι, σε αντίθεση με το να βασίζεται μόνο στην χρήση κειμένου στην οθόνη,
  • Έχει μέγιστο μήκος 60 δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο σε αυτήν την ανάρτηση για παράδειγμα!

Υποβάλετε το βίντεό σας ως ξεχωριστή ανάρτηση στο official group του The West στο Facebook έως την Τρίτη 20 Οκτωβρίου!
Βεβαιωθείτε ότι το βίντεό σας μπορεί να αναπαραχθεί απευθείας στο Facebook, και να έχετε σχολιάσει την ανάρτηση με το #TheWestVideoContest2020 hashtag, ώστε να μπορούμε να το βρούμε πιο εύκολα!

Καλό μοντάρισμα!

Όροι και Προϋποθέσεις: https://innogam.es/2myBNI
 
Διαγωνισμός βίντεο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τους νέους παίκτες με άλλα λόγια καλούμαστε να κάνουμε κάτι που η εταιρεία δεν είναι ικανή να παρέχει και προσπαθεί να το καμουφλαρει με έναν διαγωνισμό... Και φυσικά δίνει και ένα δωράκι για τα μάτια του κόσμου για μια δουλειά που μπορεί να πάρει μέρες... Ξεκαρδιστικό τουλάχιστον σαν ανακοίνωση!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή