Διαγωνισμος για το σετακι των 15ων γενεθλιων

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Στα παρακάτω αποτελέσματα, περιλαμβάνονται αυτοί οι πολλαπλοί λογαριασμοί διότι έχουμε την υποχρέωση να τους αναφέρουμε διότι είχαν σωστή απάντηση.

@knightmaregr Ετσι όπως τα έβαλες είναι σαν να είμαστε όλοι πολλαπλοί λογαριασμοί. Γιατί δεν κάνεις μια ξεχωριστή ομάδα που να δείχνει ΜΟΝΟ τούς πολλαπλούς λογαριασμούς για να τους καμαρώσουμε όλοι?

Επίσης επειδή πρόσεξα και εγώ μερικές απαντήσεις που είναι copy-paste και δεν είναι και κάποια φυσική για να καταλάβεις οτι είναι copy-paste , κανονικά τέτοιες απαντήσεις θα έπρεπε να ακυρωθούν.

Επίσης, ρε μποτάκια που θέλετε να πάρετε και 2-3-4-10 φορές το σετ στα μποτάκια σας, γίνετε λίγο ποίο φανεροί επόμενη φορά επειδή δεν καταλάβαμε ποίο είναι μποτάκι και ποίο έχει κάνει copy-paste.

Μέχρι και σε έτσι εκδηλώσεις θέλετε να κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε ανάξια.

Παλιό νουμπαδες του Χιούστον. Ξέρουν ποιοι είναι ποιοί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

GandalfBlack

Νέο Μέλος
Εξηγώ, εκτός του ότι πολλοί δεν ακολούθησαν τις οδηγίες μας, συνδέσμους σε τρίτες σελίδες ή ανέβασμα αρχείων pdf (αυτούς τους παραβλέψαμε και τους θεωρήσαμε ως νικητές), αντιγραφή απαντήσεων μέσω printscreen κ.α. είχαμε και τους παίκτες που πέρα των κύριων λογαριασμών τους έστειλαν εννοείται την ίδια απάντηση και μέσω των πολλαπλών τους χρησιμοποιώντας ή όχι VPN.
Στα παρακάτω αποτελέσματα, περιλαμβάνονται κι αυτοί οι πολλαπλοί λογαριασμοί διότι έχουμε την υποχρέωση να τους αναφέρουμε διότι είχαν σωστή απάντηση. Ωστόσο, επειδή θα χρειαστεί να στείλετε αίτηση στο κέντρο υποστήριξης για να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας, να σας ενημερώσω από τώρα το εξής και θέλω να είμαι σαφής και συγκεκριμένος.
Μην κάνετε τον κόπο να στείλετε αίτηση υποστήριξης απ τους πολλαπλούς λογαριασμούς σας. Στείλτε μόνο απ' τον κύριο λογαριασμό σας για να παραλάβετε την ανταμοιβή σας.


Να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα? Επιτρέπονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί στο παιχνίδι και συμμετέχουν και σε διαγωνισμούς κτλ μάλιστα? Χωρίς τιμωρία? Έχω χάσει επεισόδια?
 
Κορυφή