Διαγραφές Λογαριασμών

Συζήτηση στο forum 'Το αστέρι της δύσης' που ξεκίνησε από το μέλος cord, στις 2. Ιουλ 2018.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. cord

  cord The West Team Community Manager

  Εγγραφή:
  28. Απρ 2009
  Μηνύματα:
  1.964
  Likes:
  144
  Αγαπητοί Καουμπόιδες και Καουμπόισες,

  Σήμερα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς παιχνιδιών και φόρουμ σας.

  Σε λίγες εβδομάδες από τώρα (οχι πριν από τις 10 Ιουλίου), θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες αλλαγές:

  • Θα ξεκινήσουμε αυτόματα τη διαγραφή λογαριασμών που δεν έχουν συνδεθεί στο παιχνίδι ή στο φόρουμ για τουλάχιστον 12 μήνες.
  • Κατά την κατάργηση ενός λογαριασμού παιχνιδιού, ο συνδεδεμένος λογαριασμός φόρουμ θα διαγραφεί επίσης. Αυτή η αναγνώριση γίνεται από το όνομα χρήστη.
  • Τα ονόματα λογαριασμών του φόρουμ θα αλλάξουν αν αλλάξει το σχετικό όνομα λογαριασμού παιχνιδιού για οποιονδήποτε λόγο.
  Αυτό σημαίνει ότι η κατοχή διαφορετικών ονομάτων στα φόρουμ και στο παιχνίδι θα είναι δυνατή μόνο έχοντας πολλαπλούς λογαριασμούς παιχνιδιού που πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενεργά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδεθούν τουλάχιστον μία φορά κάθε 12 μήνες στο παιχνίδι ή στο φόρουμ για να αποφύγετε την αυτόματη διαγραφή.

  Εάν τα ονόματα λογαριασμών παιχνιδιών και φόρουμ σας δεν έχουν το ίδιο όνομα χρήστη, μπορεί να λάβετε ένα αίτημα διαγραφής για το λογαριασμό φόρουμ, επειδή ο λογαριασμός παιχνιδιού άλλου παίκτη με το ίδιο όνομα χρήστη επισημάνθηκε για διαγραφή. Για να μπορέσετε να επαναφέρετε ένα τυχαίο αίτημα διαγραφής, υπάρχει μια περίοδος 7 ημερών πριν από την πραγματική διαγραφή των λογαριασμών. Αυτή η διαγραφή δεν μπορεί να αντιστραφεί! Αφού ο λογαριασμός έχει προγραμματιστεί για διαγραφή (από έναν παίκτη ή αυτόματα) ένα ιδιωτικό μήνυμα θα σταλεί αυτόματα στον συνδεδεμένο λογαριασμό φόρουμ. Αν λάβετε αυτό το μήνυμα και δεν ξεκινήσατε την αίτηση διαγραφής, επικοινωνήστε αμέσως με την υποστήριξη!

  https://support.innogames.com/game/thewest


  Εν συντομία:
  • Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο φόρουμ, όλα είναι καλά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διαγράφουμε αυτόματα λογαριασμούς παιχνιδιών μετά από 12 μήνες αυτόματα.
  • Εάν ο λογαριασμός σας στο παιχνίδι και στο φόρουμ έχει το ίδιο όνομα, όλα είναι καλά. Χρειάζεται μόνο να γνωρίζετε ότι διαγράφουμε αυτόματα λογαριασμούς που δεν έχουν ενεργοποιηθεί στο παιχνίδι ή στο φόρουμ μετά από 12 μήνες.
  • Αν ο λογαριασμός σας στο φόρουμ διαφέρει κατά όνομα χρήστη από το λογαριασμό σας στο παιχνιδι, επικοινωνήστε με την υποστήριξη το συντομότερο δυνατό για να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας. Εάν διαθέτετε μόνο λογαριασμό στο φόρουμ αλλά δεν έχετε λογαριασμό παιχνιδιου, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό παιχνιδιού με το όνομα χρήστη του φόρουμ σας. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
  • Θα ειδοποιηθείτε στο φόρουμ (ιδιωτικό μήνυμα) και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν ο λογαριασμός σας πρόκειται να διαγραφεί. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι έγκυρη.
  • Αν λάβετε ποτέ την ειδοποίηση διαγραφής χωρίς να την ενεργοποιήσετε μόνοι σας, επικοινωνήστε αμέσως με την υποστήριξη.
  • Ο λογαριασμός σας στο φόρουμ και το παιχνίδι θα μοιράζεται το ίδιο όνομα χρήστη και - σε περίπτωση αλλαγής του ψευδωνύμου σας για οποιονδήποτε λόγο - θα συγχρονιστεί, αλλά η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης θα είναι ξεχωριστά.

  Και πάλι - η διαδικασία διαγραφής που περιγράφεται θα ξεκινήσει μόνο σε λίγες εβδομάδες από τώρα (δεν θα πραγματοποιηθούν αυτόματες διαγραφές πριν από τις 10 Ιουλίου). Θα σας ενημερώσουμε για άλλη μια φορά όταν πλησιάζουμε την ενεργοποίησή της.

  Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας με αίτηση υποστήριξης.


  Ευχαριστουμε,

  Η Ομαδα Διαχειρισης
   
  Ο/Η kronos86 έχει κάνει like
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις