Δημοσκόπηση για το premium ''Κατευνασμός Σαμάνου'' στον κόσμο 1

Επιθυμείτε την προσθήκη του premium ''Κατευνασμός Σαμάνου"?


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    419
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser1193

Guest
μπορει να ανακοινωθει κατι απο τα δυο για να τελειωνει πλεον αυτος ο παραλογισμος του αν πρεπει να μπει η οχι? καταντησε βαρετο ολο αυτο.ειναι προφανες οτι οι μισοι συμφωνουν και οι αλλοι μισοι οχι. ας παρθει μια αποφαση και ας ανακοινωθει
 

DeletedUser1797

Guest
μπορει να ανακοινωθει κατι απο τα δυο για να τελειωνει πλεον αυτος ο παραλογισμος του αν πρεπει να μπει η οχι? καταντησε βαρετο ολο αυτο.ειναι προφανες οτι οι μισοι συμφωνουν και οι αλλοι μισοι οχι. ας παρθει μια αποφαση και ας ανακοινωθει

συμφωνω μαζι με τον castelo.. κατι πρεπει να αποφασισετε..
 

DeletedUser184

Guest
καλα τι στο καλο λέτε..δεν θα μπορεις την μια μερα να κανεις το ενα και το αλλο οχι...παλι θα χρειαζεσαι λεφτα για να το κανεις..δεν θα τα εχεις ολα στο χερι..
 

DeletedUser3763

Guest
εγω βλεπω οτι το "ναι" βγηκε απο την πρωτη κυριακη !!! βαλτε τον κατευνασμο σαμανου επιτελους να καταφερουμε να ξαναφτιαξουμε τους χαρακτηρες μας οσοι αναγκαστηκαν να τους ξηλωσουν για να καταφερουν να παρουν τα χρυσα οπλα . . . θελω κατευνασμο σαμανου τωρα !!
 

DeletedUser3190

Guest
απο τοτε που γνωρισα το παιχνιδι ηταν πολυ δυσκολο.τωρα ομως με τα καινουργια update,τις interactive περιπετειες,τα χρυσα οπλα,τις μαχες Βορειων-Νοτειων που δινουν αρκετα λεφτα και σβολους και τις απαιτησεις πολλων παικτων εχει καταντησει παρα πολυ ευκολο.Λοιπον αν ειναι να βαλετε τωρα τον κατευνασμο του σαμανου και μετα αλλες απαιτησεις οπως το θεμα http://forum.the-west.gr/showthread.php?p=92334#post92334 γιατι και ο κατευνασμος απο ενα θεμα ενος παικτη αρχησε,ποιο το νοημα να παιζεις μετα?σε ενα μηνα θα εχεις γινει 99.βεβαια ολα τα κανετε για να γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι αλλα με ενα μετρο.δεν πιστευω οτι χρειαζεται αλλο premium για τον κ1
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3473

Guest
κοσμος 1
9341 παικτες....
5347 πανω απο το 10 λβλ...
ψηφισαν 241 ναι
........... 179 οχι
δηλαδη ψηφισαν συνολικα 420 ατομα....
ποσοστο 7,85%!!!!!!!!!!!!!(απο 10 λβλ και πανω)
και περιμενετε να ισχυσει το πριμιουμ για σαμανο????
ακομα και στην ελλαδα που ως γνωστον ειναι αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους....
εκλογες με 7,85% προσελευση ακυρωνονται...
ας ειμαστε σοβαροι μερικες φορες :gl
 

DeletedUser

Guest
αυτη ειναι η μια οψη. η αλλη οψη λεει οτι οσοι δεν ψηφισαν δεν τους ενδιαφερει αν μπει η οχι.
 

DeletedUser

Guest
Ωραια τοτε ας το πουμε αλλιως.
Active Members στο φορουμ : 1.117Στην καλυτερη περιπτωση (και πολυ ακραια)800-900 να ειναι παικτες του κ1.
Και με βαση τους αριθμος πιο πανω για τον αριθμο παικτων του κ1...
Νομιζω δεν χρειαζεται σχολιο για τα μαθηματικα...
 

DeletedUser

Guest
Ειχε βγει ανακοινωση μεσα στο παιχνιδι οταν εκανες login με λινκ στο συγκεκριμενο θεμα. Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια αν καποιος δεν ψηφισε οι μερες ηταν υπεραρκετες ενημερωθηκαν ολοι οι παιχτες που επαιζαν στον κοσμο 1 με την συνδεση τους στον συγκεκριμενο σερβερ. Αν δεν πηραν θεση προφανως δεν τους ενδιαφερε. Απλη λογικη :))
 

DeletedUser

Guest
δεν ειναι απλή λογικη να κανεις ψηφοφορια καπου που δεν εχουν προσβαση ολοι οι παικτες του κ1.
και την ανακοινωση εκει κατω οπως ειναι δεν την βλεπουν ολοι.
επισης βαζοντας στο φορουμ την ψηφοφορια ειναι σαν να λες σε οσους δεν εχουν γραφτει, "αν δεν θελετε να αποφασισει η μειοψηφια για κατι που σας αφορα πρεπει να κανετε λογαριασμο στο φορουμ"

αρα δεν ειναι θεμα αν ενδιαφερει καποιον ή οχι. μπορει να τον ενδιαφερει αλλα να μην θελει να γραφτει στο φορουμ για παραδειγμα.
τονιζω αυτο που λενε οι περισσοτεροι.
οτι το δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτιο.:))
 

DeletedUser

Guest
η ανακοινωση δεν μπηκε "εκει κατω" αλλα οταν εκανες συνδεση στον κοσμο1 αν για ενα σοβαρο θεμα σαν αυτο διαλεξαν μην κανουν ακκ στο φορουμ παλι επιλογη τους ειναι.οι εγγραφες για το φορουμ ειναι παντα ανοιχτες.:))
 

DeletedUser

Guest
οκ τοτε πασο, νομιζα οτι αναφεροσουν στην αρχικη σελιδα.
γιατι δεν μπηκε τοτε και ενα "το ιδιο μου κανει" στην ψηφοφορια ωστε να ξερεις και αν τους ενδιαφερει ή οχι.
ετσι απλα υποθεσεις μπορεις να κανεις οτι δεν τους νοιαζει μπει δεν μπει.
αρα παλι ερχομαστε στο οτι το δειγμα δεν ειναι αντιπροσωπευτιο..
 

DeletedUser

Guest
καλημερα.

Επειδή μάλλον το θέμα έχει υπερ-αναλυθεί με αποτέλεσμα να παρερμηνεύονται σκέψεις και προτάσεις και δηλώσεις καλό θα ήταν να δούμε λίγο τα πράγματα απο την αρχή.

Βήμα 1ο.
Τέθηκε η άποψη εισαγωγής του σαμάνου στον κ1. Αφού η θέση αυτή προτάθηκε απο εναν αριθμό παιχτών αποφασίστηκε απο την ομαδα να γίνει δημοψήφισμα.

Βήμα 2ο.
Γίνετε το δημοψήφισμα το οποιο έχουμε πει αρκετες φορές ότι έγινε όχι για να βγάλει νικητή...αλλά για να δουμε την τάση των παιχτών του κ1. Αν είναι θετική ή αρνητική.
Η διαδικασία του δημοψηφίσματος ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Δηλαδή
- Εισαγωγή ειδικού spoiler στο login του παιχνιδιου που ενημέρωνε για την ψηφοφορία και το οποίο αν δεν πατούσες το κουτακι κατω δεξια που έλεγε ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ, έβγαινε κάθε φορά που έκανες login στον συγκεκριμένο κόσμο.
- Η διαρκεια του δημοψηφίσματος ήταν αρκετα μεγάλη έτσι ώστε να υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Βήμα 3ο.
Ανάλυση των αποτελεσμάτων ΌΧΙ κατα το δοκούν, αλλά απο ειδικούς οι οποίοι και θα μας ενημερώσουν για το αν πρέπει ή όχι να εισάγουμε το premium αυτό.

Επεξηγήσεις.
-Δικαιολογίες του στυλ...δεν πρόλαβα να ψηφίσω...δεν το γνώριζα κλπ κλπ δεν ευσταθούν για τους λόγους που αναφέρονται πιο πάνω.
- Δικαιολογίες του στυλ...ψήφισε μόνο το 7,5% γιατι οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρονται να εγγραφουν στο φόρουμ πάλι δεν ευσταθούν. Το φόρουμ είναι το μόνο επίσημο εργαλείο του παιχνιδιού και ότιδήποτε αφορά το παιχνίδι αναρτάτε εδώ. Οπότε όποιος ενδιαφέρετε για το παιχνίδι θα πρέπει να έχει λογαριασμό στο κεντρικό φόρουμ.

Ελπίζω να γίνουν επιτέλους κατανοητά όλα αυτά έτσι ώστε όταν θα βγει η απόφαση, όποια και αν είναι αυτή, να μπορέσουμε να την δεχτούμε όλοι...
 

DeletedUser3788

Guest
από την στιγμή που το φορουμ έκλεισε για όσους δεν έχουν account δεν μπορεί να διεξαχθεί σωστά το ψήφισμα αφού σου πέρνει κάποια χρόνο ώστε να φτιάξεις και αρκετοί δεν επιθυμούν.Αποψή μου πως για την ψηφοφρία το φορουμ θα έπρεπε να ήταν ανοιχτώ ώστε να μπορούν όλοι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο να ψηφίσουν..
 

DeletedUser

Guest
(για να φτιαξεις account στο φορουμ θελει ακριβως 42 δευτερολεπτα.)

^ αυτη η διαπιστωση κανει το προηγουμενο ποστ παρανοικο -.-
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser184

Guest
Επιτελους θα μπει......θα μπορουσατε να το πειτε πριν δωσω 200,000.....:mad::mad:
 

DeletedUser2953

Guest
Δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα εάν έμπαινε μόνο στους καινούργιους (όπως ίσχυε μέχρι χτες)... :dr:grr
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή