Δημοσκόπηση για το premium ''Κατευνασμός Σαμάνου'' στον κόσμο 1

Επιθυμείτε την προσθήκη του premium ''Κατευνασμός Σαμάνου"?


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    419
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
αυτή τη στιγμή ο κόσμος 1 έχει 9023 παίκτες! οι 241 από αυτούς ψήφισαν ναι για το premium αυτό και σκέφτεστε αν πρέπει να το προσθέσετε στο παιχνίδι ή όχι; το 2,5% των παικτών του κόσμου 1; είμαστε σοβαροί;

δε νομίζω ότι οι 241 αντιπροσωπεύουν όλους εμάς που παίζουμε σ'αυτόν τον κόσμο!

υπολογισε και εσυ ποσοι ψηφισαν "οχι"και μη λες για 241..παντα τα δημοψηφισματα παιρνουν την αποψη μερικων ανθρωπον οχι ολης της χωρας..
 

DeletedUser3920

Guest
κατ'αρχην,
αν δεν απατωμαι(που νομιζω δεν συμβαινει τουλαχιστον σ'αυτην την περιπτωση) λιγο πριν μπει το δημοψηφισμα ειχε ενα μηνυμα στο παιχνιδι που ελεγε για την συγκεκριμενη ψηφοφορια στο φορουμ,οποτε οποιον τον ενδιεφερε μπηκε ή θα μπει στο φορουμ για να ψηφισει και να καταθεσει την αποψη του.αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οσοι(ενεργοι παιχτες) δεν ψηφισαν αδιαφορουν και δεν τους νοιαζει αν θα μπει η συγκεκριμενη δυνατοτητα στο παιχνιδι.εξαλλου,ας μην ξεχναμε οτι σε τετοιες περιπτωσεις λαμβανεις αντιπροσωπευτικο δειγμα,δεν ειναι δυνατο να ψηφιουν και οι 9000 χρηστες(ενεργοι και μη) κυριως για πρακτικους λογους.οποτε αν απο εδω βγει ως κοινη γνωμη και αποψη το ''ναι'' τοτε δεν υπαρχει λογος να μην ενεργοποιηθει αυτο το πριμιουμ.τελος,ας μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι δινει πολλες νεες δυνατοτητες και ευκαιριες οι οποιες δινουν νεο ενδιαφερον και πνοη στο να συνεχιζουμε να το παιζουμε... με το πριμιουμ αυτο θα γινουν δυνατες και πραγματοποιησιμες!
 

DeletedUser

Guest
καλημέρα σε όλους
επέστρεψα από τις αναγκαστικές διακοπές, σας διάβασα και λυπάμαι λιγάκι που έχασα όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία...

έχω 1 απλό ερώτημα προς τους διαχειριστές. ένα παλληκάρι παρουσίασε ένα αίτημα θεμελιώδους αλλαγής των κανόνων του κ1 και κάνατε δημοψήφισμα.

εγώ λέω κάντε το ίδιο δημοψήφισμα για τον αριζονα. να καταργηθουν ολα τα καινουργια πριμιουμ.

γιατί δεν το κάνετε?
η απάντηση ότι έτσι είναι ο αριζονα και σ'όποιον αρέσει δεν ισχύει, γιατί έτσι είναι κι ο κ1 και σεις πάτε να τον κάνετε σαν τα μούτρα σας.
όποιος θέλει πρίμιουμ ας παίξει στον αριζονα.
τέλος.
πιστεύω ότι έχετε ανοίξει τους ασκούς του αιόλου....
 

DeletedUser184

Guest
δηλαδή ελεος εδώ και τοσες μερες εισαι κατα των διαχειριστων είσαι κατα οσον ψηφιζουν ναι...δεν μπορεις να δεχθεις οτι ολο αυτο εγινε δημοκρατικα?οσο για τον αριζονα αν θελεις εκει δεν παιζεις ειναι δικαιωμα του καθενος οποτε εχουμε και εδω το δικαιωμα να ψηφισουμε..το υπερασπιζεσαι λες και ειναι κατι το τοσο τραγικο που προκειται να γινει ελεος..
 

DeletedUser

Guest
έλεος...
αγόρι μου...
διάβασε τι γράφω και μετά μίλα...
για δημοκρατία ψηφοφορίες κι εκλογές γράφω
αλλά να ψηφίζουμε για όλα κι όχι γι'αυτά που θέλεις εσύ
 

DeletedUser1050

Guest
Πάντως, το βλέπω ολίγον βιαστικό και απερίσκεπτο να γίνεται η ψηφοφορία στο forum, καθώς μπορεί να ψήφισαν και άσχετοι... Καλύτερα in game :) Αν και αυτό θα αυξήσει το ενδιαφέρον λίγων παικτών καθώς οι περισσότεροι τα έχουν παρατήσει τελείως....
 

DeletedUser

Guest
Επειδή έχει τελειώσει το δημοψήφισμα δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η συζήτηση περι του σαμάνου.
Εχουμε πει οτι η δημοσκόπηση είναι απλά ενδεικτική για εμάς.
'Οπως ενδείξεις μας δίνει και η συζήτηση που γίνετε.

@teddy
δεν συμφωνώ με αυτό που λες γιατι υπήρχε ενημέρωση των παιχτών με μήνυμα που έβγαινε στο login. Η δημοσκόπηση έμεινε ανοιχτή επί 8 ημέρες. Νομίζω ότι όποιος ήθελε να πάρει μέρος πήρε.
 

DeletedUser2581

Guest
ρε παδια αυτο πρεμιουμ ειναι πολυ καλο γιατι δεν δεχεστε?
 

DeletedUser1797

Guest
ο καθενας εχει την δικη του αποψη παιδια.. δεν υπαρχει λαθος και σωστο..
εγω πιστευω πως ο κατευνασμος του σαμανου θα βοηθησει πολυ στην εξελιξη του παιχνιδιου και ιδιαιτερα μονομαχους και στρατιωτες που δεν μπουρουν να κανουν πολλες αποστολες επειδη εχουν στημενο τον χαρακτηρα τους αναλογα.. ομως εδω ερχεται το πριμιουμ.. για να γινουν τα πιο πανω πρεπει να πληρωσεις..
ετσι ειναι και με τα αλλα πριμουμ εκτος σαμανου..οποιος πληρωνει πλεονεκτει... εαν μπει το νεο συστημα θα δωσει μια ανασα στους μονομαχους και στρατιωτες και θα αδειασουν μερικες τσεπες.. ο καθενας ομως θα εχει την επιλογη να χρησιμοποιησει αυτο το συστημα.. η μαγεια του αρχικου the west εχει χαθει παιδια και οι διαφορες του παλιου με του νεου ειναι τεραστιες..

δικη μου προσωπικη αποψη <-- :))
 

DeletedUser

Guest
Απορίες!

καταρχήν καλησπέρα σε όλους! και συνεχίζω:
απορία 1η: αφού ο σαμάνος υπάρχει στον αριζόνα, ποιός είναι ο σκοπός να μπει και στον κ1?
κάποιοι παίχτες που ξεκίνησαν εκεί και έκαναν πειραματισμούς έχουν πάει ψηλά τον σαμάνο πιστεύω, αλλά έτσι έχει και τη γοητεία του το παιχνίδι (προσωπική άποψη).
δεν έχω παίξει στον κ1 ακόμα αλλά με εξιτάρει το γεγονός ότι έχει κάτι διαφορετικό!!!!
απορία 2η: αυτοί που λένε όχι, είναι γιατί έχουν φτιαχτεί και δεν θέλουν να φτιαχτούν οι υπόλοιποι?
απορία 3η: αυτοί που λένε ναι, είναι γιατί προτιμούν την εύκολη λύση?
και τέλος νομίζω ότι είναι καλή η ιδέα που είπε κάποιος και αυτό τελικά προτείνω εγώ αν μπορεί να γίνει: να μπει μια δουλειά στην οποία με κάποιες ώρες εργασίας να κατεβαίνει ο σαμάνος.
 

DeletedUser

Guest
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου γτ για παραδειγμα με ολα αυτα τα καινουρια οπλα και αποστολες θα χρειαστει να κανει καποιος αλλαγες αλλα και για οσους θελουν ακομη μεγαλυτερες αλλαγες η απωλεια του πριμιουμ αυτου θα τους οδηγησει σε πολυμηνη αναζητηση χρηματων και ειδικα οσοι ειναι 99 το πιο πιθανο ειναι να βαρεθουν και να το παρατησουν.οποτε πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλο αν εμπαινε.
 

DeletedUser

Guest
κοιτα φιλε μου οσοι ειπαν ναι δεν θελουν την ευκολη λυση γτ οι μεγαλες αλλαγες ειναι πολυ δαπανηρες και θα δωσει μια ελαφρυνση απο τα υπερογκα ποσα που χρειαζονται κατα τη γνωμη μου
 

DeletedUser

Guest
Αν ειναι την μια μερα να περνουμε το χρυσο κολτ και την αλλη μερα το χρυσο σπαθι τοτε το παιχνιδι δεν θα εχει νοημα.:sad
 

DeletedUser

Guest
δεν λεω αυτο γενικα αλλαγες οχι μονο για τα οπλα ετσι κι αλλιως ή σθενος θα εχεις ή σημαδι οποτε το ενα θα ειναι διακοσμητικο
 

DeletedUser

Guest
απλά με το premium θα μπορείς να γυρίσεις αμέσως ενώ με τη δουλειά που λέμε θα έχει και κάποια γοητεία το να συνεχίσεις λέω!!
 

DeletedUser

Guest
το μόνο που δεν ξέρω και πρέπει να μας το πουν οι admins είναι αν αυτό είναι εφικτό ή καθόμαστε και συζητάμε για κάτι που δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
δεν γινεται αμεσως απλα θα δωσεις λιγοτερο γτ επανερχονται οι τιμες οπως ηταν αρχικα
 

DeletedUser

Guest
εννοώ αν είναι εφικτό να μπει δουλειά που με κάποιες ώρες εργασίες να μπορεί να κατέβει ο σαμάνος!!
 

DeletedUser

Guest
πιστευω οτι οι παλοιοι κοσμοι δεν πρεπει να επηρεαστουν.απο εδω και περα οσοι κοσμοι ανοιξουν να αναρωτηθουν οι admins αν πρεπει να μπει το πρεμιουμ αυτο ή οχι.εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να μπει
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή