Δημοσκόπηση για το premium ''Κατευνασμός Σαμάνου'' στον κόσμο 1

Επιθυμείτε την προσθήκη του premium ''Κατευνασμός Σαμάνου"?


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    419
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Θα είναι 50 σβόλους όπως τα άλλα ή παραπάνω;
 

DeletedUser3190

Guest
Μπραβο καταφερατε να το βαλετε το premium.Χαρειτε το ολοι και αυτοι που εχουν χαλασει απειρα λεφτα για να αλλαξουν τις ικανοτητες και τις ιδιοτητες τους χωρις κανα premium τωρα θα νιωθουν αδικημενοι και εχουν δικιο.Σιγα σιγα το παιχνιδι θα το καταστρεψετε οπως το πατε ετσι με το καινουργιο premium, τα διαφορα μπονους οπως ειναι το καθημερινο, τις διαφορες περιπετειες,οπλα πολυ δυνατα και διαφορες αποστολες με πολυ χρησιμα αντικειμενα ή λεφτα ή exp.Σε λιγο θα βαλεται και πρεμιουμ να ανεβαινει λεβελ ο καθεενας οταν το χρησιμοποιει.Ο κ1 ειναι ο πιο σοβαρος και ενεργος κοσμος και σε λιγο θα τον κανεται σαν τον αριζονα αναγκοντας ετσι πολλα ατομα να το εγκαταλειψουν.Αυτο θελετε?
 

DeletedUser3409

Guest
Παραβιάσεις κανονισμων σε Αγοροπωλησιες
Επειδη μαλλον καποιοι και μαλιστα αρκετοι παιχτες εχουν παρεξηγησει τον τροπο λειτουργιας της Αγορας σε ολους τους κοσμους υπενθυμιζουμε οτι οι επιτηδευμενες αγοροπωλησιες απαγορευονται απο τους κανονισμους (§6) και εχουν αρχισει να τιμωρουνται με μεγαλες ποινες.
Δεν ειναι δυνατον να βλεπουμε να πωλουνται τα γκρι ρουχα για 1000$, ξερουμε τι γινεται και μαλιστα καλυτερα απο τον καθενα.
Ηδη εχουν δωθει αρκετες ποινες και σε περιπτωση υποτροπης η ποινη θα μεταβαλλεται σε μονιμο αποκλεισμο. Δεν γινεται οι παιχτες που παιζουν σωστα το παιχνιδι να μενουν πισω για τετοιους λογους!

Οποιος/α θελει να το ρισκαρει ειναι ελευθερος/η να το κανει...

Το ιδιο ισχυει και για τον κανονισμο §5.
Παιχτες που διαπιστωνουν τυχον bug του παιχνιδιου, δεν τα αναφερουν στο κεντρο υποστηριξης και/ή τα χρησιμοποιουν προς οφελος τους θα αποκλειονται μονιμα απο το παιχνιδι χωρις προειδοποιηση!



Διαβάζοντας αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αυτό δεν γίνεται βάζοντας τον κατευνασμό στον Κ1, δεν βοηθάτε εμάς που μπορεί να μην είχαμε παίξει σωστά το παιχνίδι? έναντι σε άλλους παίκτες που είχαν ψαχτεί και έπαιξαν σωστά?
 

DeletedUser

Guest
που ειναι ο σαμανος οεο?μηπως τον λενε Νικο και γιορταζε στις 6 και δεν προλαβε να μπει?
 

DeletedUser

Guest
O κατευνασμος σαμανου εχει προστεθει στον κοσμο 1.
Το θεμα μπορει πλεον να κλειδωσει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή