Πώληση Δηλητηριώδες Φίδι - Περιορισμένη προσφορά!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Απο σημερα, 19/3 και απο τις 10:00' θα υπαρχει στο καταστημα της Union Pacific ενα πολυ σπανιο και δυνατο αντικειμενο.

dhl.jpg


Το φίδι αυτο είναι ένας πιστός σύντροφος σε μάχες οχυρών και περιπέτειες και αυξάνει τις επιθετικές και αμυντικές σας τιμές καθώς και τη ζημιά σας.

Επειδή τα φίδια αυτά είναι πολύ δύσκολο να τα πιάσει κανείς, μόνο μερικά μπορούν να αγοραστούν.

Γι΄αυτό, μην διστάσετε, ρίξτε του μια ματιά.

Η αγορα του μπορει να γινει μονο με σβολους (2000).

Η διαθεσιμη ποσοτητα δεν ειναι ιδια σε ολους τους κοσμους, μπορειτε να δειτε στο παραθυρο του καταστηματος καθε κοσμου ποσα ειναι διαθεσιμα.​



Ερωτησεις / Απαντησεις

Ε: Γιατι μονο με σβολους?
A: Θελουμε το αντικειμενο αυτο να ειναι πολυ σπανιο και πολυτιμο. Πολλοι παιχτες εχουν συλλεξει πολλες επιστολες με ομολογα στις τελευταιες εκδηλωσεις ομως θελουμε να ειναι πολυ μοναδικο και ειδικο το αντικειμενο αυτο.

Ε: Ειναι τελικη η πωληση αυτη? Θα εμφανιστει το αντικειμενο αυτο στο καταστημα ξανα?
A: Δεν σκοπευουμε νε το επαναφερουμε. Ειναι πιθανον πολυ αργοτερα, ομως κατι τετοιο δεν ειναι μεσα στα σχεδια μας. Αν το επαναφερουμε ξανα, θα ειναι σε πολυ περιορισμενα κομματια και δυσκολο να αγοραστει ωστε να παραμεινει ενα μοναδικο και σπανιο αντικειμενο.

Ε: Θα μπορει να αναβαθμιστει το αντικειμενο αυτο?
A: Προς το παρον δεν ειναι δυνατο να γινει αναβαθμιση στο αντικειμενο αυτο, κατι το οποιο φαινεται να ειναι δυσλειτουργια. Το επεξεργαζομαστε και θα προσπαθησουμε να το κανουμε αναβαθμισιμο το συντομοτερο δυαντο. Ακομη δεν ειμαστε σιγουροι αν η αναβαθμιση θα λειτουργησει για τις τιμες των μαχων αλλα θα λειτουργησει για την κινητικοτητα και ταχυτητα τουλαχιστον.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή