δεν ενδιαφερομαι να δηλωσω για καποια θεση πρωσοπικα,αλλα θελω να κανω μια ερωτηση-διευκρινηση για την εκλογη των 10 αρχηγων
ποτε θα ανακοινωθει η τελικη 10δα?
ο λογος που ροταω ειναι ο εξης
για μενα πρωσοπικα ειναι μεγαλο θεμα ποιοι θα ειναι αρχηγοι κ λογος ειναι οτι θα ειναι το κριτηριο μου αν θα δηλωσω συμετοχη στο ιβεντ
καποιοι(ονοματα δε λεω) που εχουν δηλωσει στα παραπανω ποστ,
αν κ ειναι γνωστες κ δυνατοι παιχτες....δεν κανουν για αρχηγοι διοτι ειναι υπεροπτες,ιδιοτελεις κ ψωναρες(δεν ανοιγουν μνμ,δεν απαντανε σε ψιθυρια,οταν χανουν σε μαχες οχυρων παντα φταινε οι αλλοι κ ποτε αυτος που συντονιζε κ αλλα πολλα)
κ επειδη εχω μαθει οταν κανω κριτικη σε αλλους να κανω κ την δικη μου κριτικη πρωτα.......εγω δεν δηλωνω συμετοχη για αρχηγος διοτι ειμαι νουμπ κ νευρικος....
edit > Οι αρχηγοι θα επιλεγουν καποιοι απο εμας ως ομαδα διαχειρισης και καποιοι απο τους ιδιους τους παιχτες με ψηφοφορια.
Το δικο μας κριτιριο στην επιλογη που θα κανουμε θα ειναι το συμφερον της ομαδας που θα λαβει μερος στο τουρνουα πιστευοντας πως αυτοι που θα επιλεξουμε ειναι απο τους πιο καταλληλους για αυτο.
Επισης, διατηρουμε το δικαιωμα να υπερισχυσουμε της ψηφοφοριας αν διαπιστωσουμε πως καποιος παιχτης δεν πρεπει να μεινει εξω απο την ομαδα των αρχηγων.
Οι αρχηγοι δεν θα λαβουν τιποτα ως επιπλεον ανταμοιβη, οποτε καλο ειναι να το σκεφτειτε και αυτο οταν θα κανετε την οποια κριτικη σας σε αποφασεις που μπορει να μην σας βρισκουν συμφωνους. Υπαρχουν πολλοι αξιοι παιχτες που πιθανον να μεινουν εξω απο την ομαδα αυτη και αυτη ειναι μια δυσκολη αποφαση που ομως καποιος πρεπει να την παρει.