ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

  • Δημιουργός θέματος NEFELOMA
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
Καλημέρα και καλό μήνα μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι και βασικά θα ήθελα μερικά tips για το τι να κάνω πως να αναπτυχθώ καλύτερα κλπ. σε γενικές γραμμές ότι έχετε ευχαρίστηση:) .
Επίσης αντιμετωπίζω και ένα μίκρο προβλήματακι ξεκίνησα να κάνω απόστολες από το σαλούν και σε κάποια στιγμή μου έδωσε 3 πόντους όπου επρεπε να βάλω τουλάχιστο τον 1 στις ικανότητες της δύναμης αλλά εγώ βίαστηκα και τους έδωσα αλλού ελέγε λοιπόν το μηνυματάκι ότι αν τυχόν τους χρησιμοποίησα σε αλλές ικανότητες δεν πειράζει αν κάνω εργασίες θα ανέβω επίπεδο και θα μου δόθουν καινούργιοι πόντοι από χτες κάνω διάφορες εργασίες αλλά μεχρι στίγμης μόνο κάτι αντικείμενα έχω βρει τι κάνω???:eek:
Ευχαρίστω εκ των προτέρω όσους όσες με βοηθήσουν.
 

DeletedUser184

Guest
βοήθεια

φίλε για αυτόν τον λόγο υπάρχει η βοήθεια
 

DeletedUser

Guest
Παλικάρια όλα αυτα που λέτε τα έχω διαβάσει απλά δεν λέει να ανέβω επίπεδο και δεν ξέρω τι αλλό να κάνω για να μπόρεσω να ανεβάσω τις ικανοτητές μου. Επίσης καλό θα ήταν να υπήρξε στο φόρουμ και ενα κείμενο με πράγματα που θα έπρεπε να γνώριζα όταν ξεκινάω ή κάτι τέτοιο:confused:
 

DeletedUser

Guest
Εμπειρία

experience2.png
Υπάρχουν 3 τρόποι να πάρεις πόντους εμπειρίας. Κάθε εργασία σου δίνει πόντους. Ο ακριβής αριθμός υπολογίζεται από το ποσό εμπειρίας της δουλειάς, το κίνητρο και την τύχη. Μπορείς επίσης να πάρεις εμπειρία όταν ολοκληρώνεις αποστολές ή όταν προκαλείς άλλους παίκτες σε μονομαχία.
Για να ανέβεις στο επόμενο επίπεδο πρέπει να έχεις σύνολο πόντων εμπειρίας. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο τόσο περισσότερους πόντους χρειάζεσαι.


Ικανότητες

character.jpg
Στο μενού του χαρακτήρα μπορείς να αναβαθμήσεις τον χαρακτήρα σου ανεβάζοντας τις ιδιότητες και τις ικανότητες. Τα νούμερα δείχνουν το επίπεδο στο οποίο είναι ο χαρακτήρας σου στην συγκεκριμένη ιδιότητα ή ικανότητα. Με κάθε επίπεδο που ανεβαίνει ο χαρακτήρας παίρνει 1 πόντο ιδιοτήτων και 3 πόντους ικανοτήτων. Κάποιες αποστολές δίνουν επίσης πόντους ικανοτήτων και ιδιοτήτων. Αυτούς τους πόντους μπορείς επίσης να του ανεβάσεις με τα ρούχα που φοράς και τα αντικείμενα που έχεις μαζί σου.

spendable.png
Το νούμερο στον κύκλο δείχνει πόσοι πόντοι ιδιοτήτων μπορούν ακόμα να διαμοιραστούν. Το τετράγωνο δίνει πόσοι πόντοι ικανοτήτων υπάρχουν.

Πόντοι ιδιοτήτων και ικανοτήτων

Για την διαμοίραση πόντων ικανοτήτων και ιδιοτήτων πρέπει απλός να κάνεις κλικ στην ικανότητα ή ιδιότητα που θέλεις να αναβαθμήσεις. Το επίπεδο ανεβαίνει κατά έναν πόντο ανά κλικ. Πρέπει να κάνεις κλικ στο "επικύρωση" για να τερματίσεις την επιλογή. Μπορείς να την ακυρώσεις αν έχεις κάνει κάποιο λάθος. Με την διαμοίραση των πόντων δεν μπορούν πλέον να επιστραφούν.
green.png
Αν το επίπεδο μιας ιδιότητας ή ικανότητας έχει ανέβει με ένα αντικείμενο, το επίπεδο γίνεται πράσινο.
 

DeletedUser

Guest
ναι το έχω καταλάβει όλο αυτό απλά έχω κάνει από αφισοκόληση γυάλισμα παπουτσιων μάζεμα καπνού τρόμαγμα πουλίων χ2 και ακόμα δεν έχω ανέβει επίπεδο τώρα κάνω φυλάξη γουρουνιων και βάζω το λίγοτερο από 1 ώρα σε κάθε δουλεία αυτή την στιγμή έχω βάλει 2 ώρες να φύλαω τα γουρουνάκια και ακόμα είμαι επίπεδο 1 και οι πόντοι εμπειρίας μου θέλουν αλλους 4 για να ανέβω στο επίπεδο 2 πόσο ακόμα θα πρέπει να δουλεύω σαν είλωτας για να ανέβω ένα επίπεδο??? δηλαδή έλεος..:(
 

DeletedUser

Guest
Οποιος μπόρει και θέλει να μου δώσει μερικά tips για το πως μπόρω να άνεβω γρηγορότερα και τι να προσέξω στα πρώτα μου βήματα...:eek:
 

DeletedUser

Guest
Οποιος μπόρει και θέλει να μου δώσει μερικά tips για το πως μπόρω να άνεβω γρηγορότερα και τι να προσέξω στα πρώτα μου βήματα...:eek:

Ακου,τα επιπεδα σου δεν μας ενδιαφερουν...να κανεις αποστολες και να κανεις υπομονη σαν και εμας:mad:
 

DeletedUser8

Guest
οποιος μπόρει και θέλει να μου δώσει μερικά tips για το πως μπόρω να άνεβω γρηγορότερα και τι να προσέξω στα πρώτα μου βήματα...:eek:

οπως το εχω ξαναπει μονος σου θα μαθεις
δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις για το πως θα ζησεις στην αγρια δυση
 

DeletedUser

Guest
Καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να γίνεις μετά από το επίπεδο 10.
Τυχοδιώκτης/Μονομάχος/Στρατιώτης ή Εργάτης?
Κι αφού αποφασίσεις, να βάζεις από τώρα τα skills σου ανάλογα με τον χαρακτήρα σου.
Μελέτησε το help του παιχνιδιού, κοίτα και στο φόρουμ όπου υπάρχουν κάποιοι
οδηγοί για κάποιους χαρακτήρες και κοίτα και το weststats
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή